نه بابا جواب که نمی دن پست هم پاک می کنند![]()
نه بابا جواب که نمی دن پست هم پاک می کنند![]()
من براي دوستانم 1564 گرفتم و با همين موضوع روبرو شدم. براي حل مشكل شما بعد از نصب ويندوز 7 حالت آپديت رو فعال كنيد تمام فايلهاي لازم رو دانلود ميكنه فقط بلوتوث رو نميشناسه كه شما از سايت دل نسخه 64 بيتش رو بگيريد و نصب كنيد.
چون من سه تا از فايلها يكي همين بلوتوث و كارتخوان و موس پد رو دانلود كردم و وقتي SETUP رو اجرا كردم ديدم تو توضيحاتشون نوشته مخصوص 32 بيت و 64 بيت.
در كل اين همه فك زدم كه بگم اكثر درايورها غير از كارت گرافيك در هر دو نسخه عمل ميكنند اينكه اونجا فقط 64 بيت زده چون پيشنهاد دل همينه.
اکثر درایور ها روی 32 بیت هم نصب میشهتوی توضیحات درایورا میتونی ببینی با چه سیستم عامل هایی سازگاره
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
اینم تاپیک 5010
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی هست که با 1464 deel کار کرده باشه؟
میگن خیلی پرفروشه !!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام خدمت دوستان
میخواستم ببینم کسی از علت اختلاف قیمت 3500 و 5010 با کانفیگهای مشابه corei5 4gig ddr3 ..... خبر داره یا نه چون واقعا اذیت میکنه 5010 با قیمتی حول و حوش 890 و 3500 با 1100 ، 200 تومن اختلاف کم نیست!!!!!!!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
تفاوتهایی که بین مدلهای مختلف 5010 و 3500 می تواند وجود داشته باشد:
کارت گرافیک GF 310 gt در وسترو و مدلهای مختلف ATI روی 5010.
کارت شبکه 10/100/1000 روی وسترو و 10/100 روی اینسپیارون.
وجود آپشن انتخاب فینگر پرینت ریدر و بک لایت کیبورد در وسترو ها.
داشتن و ویندوز اورجینال و دی وی دیهای درایور و ویندوز در اکثر مدلهای وسترو.
بدنه و مادر برد مقاومتر در مدلهای وسترو.
وجود هاردهای سرعت بالا در اکثر مدلهای وسترو به صورت دیفالت(روی بعضی مدلهای 5010 به صور سفارشی ممکن است هارد سرعت بالا نیز باشد)
وجود ای سی دی مات در وسترو و ال سی دی براق در اینسپایرون ها.
البته بیشتر تفاوت قیمت بین مدلهای وسترو و اینسپایرون مربوط تقاضا و تولید بیشتر این مدلها و قیمت تمام شده کمتر و رقابت فروش بیشتر بر روی این مدلها می باشد.
بچه ها سری جدید XPS مثلا مدل L501x وارد نشده؟ تیکه ای هس برا خودش
دوستان 2و3 روزی هست که فن لپ تاپم، همش در حال کار کردنه
حتی وقتی که برنامه ای هم باز نیست و تازه لپ تاپ رو روشن میکنم و کاملا خنکه
به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
مصرف CPU هم حداکثر 15درصد ه
برنامه ها رو هم چک کردم، مورد مشکوکی ندیدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
کسی قیمت 1558-d را داره؟
vostro 3500 در حال حاضر توی بازار نایاب شده.البته core i5 .نمایندگی زیگورات تهران و اصفهان این مدل را تمام کردن.کسی نمی دونه چرا این مدل نیست؟خبر ندارین کی دوباره میاد تو بازار؟اصلا میاد یا نه؟؟؟
من امروز می خواستم بخرم.
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
در ضمن نمایندگی دلیران هم که خیلی وقته این مدل تو لیست قیمتاش نیست.می خواستم بدونم آیا مشکل خاصی داره این مدل که کم عرضه میشه؟؟؟از کسایی که وسترو 3500 دارن خواهش می کنم کمک کنن.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)