تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 531 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام دوستان...
    والا خدا رو شکر من هیچ کدوم از مشکلات شما ها رو ندشتم...
    هر برنامه ای هم که خواستم تونستم نصب کنم روی 7600. خیلی هم خوب و سریع اجرا میشن!
    ولی یه مشکلی هست که نمیدونم چیه... دوستم یه زمانی تو ویندوز ایکس پی هم داشت..
    وقتی به اینترنت وصل باشی که هیچ... وقتی وصل نباشی هر 2 دقیقه یه بار کانکشن میاد بالا میگه برو تو اینترنت!!!
    کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟؟

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان...
    والا خدا رو شکر من هیچ کدوم از مشکلات شما ها رو ندشتم...
    هر برنامه ای هم که خواستم تونستم نصب کنم روی 7600. خیلی هم خوب و سریع اجرا میشن!
    وقتی به اینترنت وصل باشی که هیچ... وقتی وصل نباشی هر 2 دقیقه یه بار کانکشن میاد بالا میگه برو تو اینترنت!!!
    کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟؟
    این دلیلش میتونه این باشه که بعضی از برنامه ها که تو استارت آپ هستند خودشونو میخوان آپدیت کنن و همین باعثه این پیغام میشه...
    منم این مشکلو داشتم...
    راه حلی که خودم پیدا کردم این بود که تو MSCONFIG تمام برنامه های غیر ضروری رو از استارت آپ حذف کنم و همین باعث شد که هم فضای کمتری از رم مصرف بشه و همین که دیگه اون پیغام ظاهر نمیشه!
    بدرود.

داره خودمونی میشه mnaderpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من سون نصب کردم یه مشکل عجیب دارم
    تا قبل از نصب درایور کارت گرافیک همه چیز خوب بود الان درایور کارت گرافیک رو کخ نصب کردم سیستم من دقیقا یکی در مون بالا میآید . یعنی 1 دفعه بعد از زدن پسورد تو ویندوز همونجا هنگ میکنه !! ریست که میکنم دوباره بالا می آید . دوباره ریست میکنم هنگ دوباره کار میکنه !!!
    گرافیک من 9200 512M>B هستش و سیستم هم HP dv4 -1105

سلام
    گل بود به سبزه نیست آراسته شد !!!! درایور گرافیک رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ، حالا دیگه اصلا سیستمم بالا نی آید . بعد از اینکه پسورد رو میزنم یه صفحه سیاه میاد که فقط فلش موس تو هست و تکون هم میخوره !! هیچ کار دیگه ایی نمی کنه !! توروخدا کمک . تمام ایمیلهای ماری و مهمم تو این دستگاه است !!! کلی توش اطلاعات حیاتی دارم !!!!!!!!

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

safe mode برو.
    نهایت کار شما reinstall ویندوز هستش که چیزی پاک نمیشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بازم یه مشکل دیگه.
    من قبلا یه مشکلی باgtaiv داشتم زمانی که داشتم بازی میکردم در حین بازی کردن باز برای 2 یا 3 ثانیه مکث میکرد.که نرم افزار CoolnQuiet که توی cd مادربورد نصب کردم درست شد. که فک کنم مربوط به cpu های amd باشه.
    حالا مشکل من اینه که نمیتونم این ئدرایو رو روی ویندوز 7 نصب کنم. دوستان اگه راه حلی به ذهنوشن میرسه و یا نرم افزاری سراغ دارن....
    cpu
    amd 64*2 4600
    بازم شرمنده
    یکی ما رو دریابه باباا

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟؟

7. 3 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Creeping Death's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Where The Wild Thing Are

پيش فرض

سلام

من چند وقت پیش مشکلم رو بیان کردم که این بود : خیلی از نرم افرارها روی سون اجرا نمیشن و اصلا نصب نمی شن . پیغام میده که مثلا winamp has stopped working تو توضیحاتش هم دلیل رو زده APPCRASH من اون موقع از بیلد 7100 استفاده می کردم . ولی دیگه الان دارم 7600 فاینال استفاده می کنم ولی باز هم همین مشکل رو با همون برنامه ها دارم . بدشانسی اینکه بیشترشون هم نرم افزارهایی هست که خیلی باهاشون کار دارم . می دونم که مشکل از نسخه نیست . چون فایرفاکس 3 رو می تونم نصب کنم . 3.5 رو نمی تونم .

اگه کسی دلیل یا راهی به ذهنش می رسه ممنون میشم کمکم کنه .

با تشکر...
    کسی برا مشکل من راهی به ذهنش نمی رسه؟

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام .
    چند نکته پیرامون ویندوز 7 :

الف:
    حتما درایورها سخت افزاری خودتون رو آپدیت کنید.کارت گرافیک ،کارت صدا و ...

سعی نکنید به زور هم که شده از درایورهای قدیمی استفاده کنید.
    دراینصورت نباید انتظار داشته باشید که مشکلی پیش نیاد.

ب:
    برنامه هایی هستند که تو این ویندوز اجرا نمیشن.
    روی اونا کلیک راست کنید و وارد Properties بشید.
    به برگه Compatibility برید و Compatibility mode را تغییر بدید به ویندوز های قدیمی تر.

ج:
    اگر میخواهید برنامه جدیدی روی 7 نصب کنید حتما دقت کنید که با این ویندوز سازگار باشه.
    دنبال نسخه های جدید برنامه مورد نظرتون بگردید و نصبش کنید.
    برنامه های امنیتی خیلی مهم هستن.
    آنتی ویروس یا فایروالی رو که با 7 سازگار نیست نصب نکنید.گرچه بدون مشکل نصب و اجرا بشه.
    یک برنامه امنیتی ناسازگار میتونه مزید بر علت بشه تا برنامه های شما اجرا نشن یا با مشکل روبرو بشن.

موفق باشید.

10. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من الان متوجه شدم که تو این ویندوز 64 بیتی. گرافیکم رو بیشتر از 2گبگ شناخته
    درصورتی که من گرافیک 512 دارم!!!!

ماجرا چیه به نظرتون؟؟؟؟
    این به خاطر نحوه ی طراحی جدید داریو های گرافیک ویندوز هست بهش میگن WDDM (Windows Display Driver Model) در اصل یکی از خاصیت های WDDM این هست که به ویندوز اجازه میده از مموری سیستم برای گرافیک استفاده کنه این خاصیت از ویندوز ویستا اضافه شده

نقل قول نوشته شده توسط Persian_Gun's
    خب این یکی از قابلیت های ویندوز 7 هست دیگه!
    بده؟!
    نه عزیزم خاصیت ویندوز سون نیست برای ویستا هست من گرافیک آنبورد داشتم 256 مگ از رم سیستم رو بایوس بهش میداد و ویستا هم 256 تا دیگه میشد سر هم 512 و یه سری گرافیک 8500، 512 مگ گذاشتم روش سیستمم 4 گیگ رم داشت و 1.5 گیگش رو با گرافیک شِیر کرده بود و رم گرافیک شده بود 2 گیگا بایت. تاثیرش تو بازی ها خیلی خوبه و یه خوبیه دیگه که داره اینه که دیگه وقتی گرافیک می خری لازم نیست زیاد به حافظه ای که داره توجه کنی و بیشتر سرعت جی پی یو و امثالهم برات مهم میشه!
    Last edited by Alibghz; 30-08-2009 at 11:24. دليل: اشتباه تایپی و کمیِ توضیحات

12. این کاربر از Alibghz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meisam_khoubrou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من واسه كنجكاوي هم كه شده ميخوام ويندوز 7 نصب كنم يه سوال داشتم اونم اينه كه روي سيستم من با اين مشخصات جواب ميده يا نه البته ويستا جواب ميده ولي نه با تمام كاراييش.من يه جايي خوندم كه نوشته بود ويندوز 7 رو مايكروسافت قراره طوري طراحي كنه كه رو اكثر پي سي ها جواب بده آيا واقعا اينطوريه؟cpu AMD Athlon xp 2500Ram: 768 DDR400VGA Geforce 5500fx Ram 256M.b soltek جواب نميدين برم جايه ديگهplease help me!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •