357988039603738
nokia 5800
357988039603738
nokia 5800
دوست عزیز برای درخواست Cer & Key تو این تایپک باید درخواست بدید ...
آماده شـــد ...
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:22.
سلام
ممنون می شم اگه cerگوشیمو بگید!مرسی
N70 شماره سریال:353946019761532
تو این تایپک درخواست بدید دوستان
دیگه هرکی درخواست بده اینجا درخواست داده نمیشـــه
آماده شـــد ...
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:22.
من رو N97 v20 میریزم روی Upacking گیر میکنه بایاد چیکار کنم؟
درود
من روی N97 V20 نصب میکنم روی unpacking گیر میکنه.
مشکل چیه؟
سلام..من میخوام 6220clasic هک کنم...بهترین و اسونترین روش چیه؟ وایا این helloX میتونه هک منه؟فرمور 5.15 هست...ایا برنامه هایی مه الان نصبه رو گوشی پاک میشه؟
Last edited by best; 19-12-2009 at 10:22.
سلام
گوشی شما با روش HelloOX هک میشه
تنها روش هست
برنامه ها تون پاک نمیشن
سلام داداش..
من قبلا گوشیمو با همین روش هک کردم و بعدا مجبور شدم گوشیمو مستر ریست کنم.. حالا پوشه انگیج گوشیم کلا حذف شده و وقتی با همین روش میخوام هک کنم اصلا free signer نصب نمیشه..
چیکارش کنم دادا؟
دوســـت عزیز این برنامه free signer رو دانلود کن و موقعی که میخوای با برنامه SignSiS ساین کنـــی این گزینه رو بزارید با عکس نشون دادم و برنامه رو با Cer & Key ساین کنید
موفق باشید!![]()
Last edited by Hadi King; 02-05-2011 at 19:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)