آقا ی سوال کم sony cw2dgx/b دارم میخواستم بدونم DVD blu ray داره یا نه؟!!!
آقا ی سوال کم sony cw2dgx/b دارم میخواستم بدونم DVD blu ray داره یا نه؟!!!
دوست گلم
من قطر و امارات رو نمیدونم ولی کمان رایانه سایت معتبریه برای محصولات سونی
توی گوگل بزنی کمان رایانه همون اولی میاد![]()
لپ تاپ من eb17fg هست ، بعضی مواقع ساعت ها حتی یک روز هم طول میکشه که شارژ باطری از 99% به 100% برسه و بعضی مواقع هم کمتر از نیم ساعت فول میشه
چه خاموش چه روشن این اتفاق می افته
کسی نمی دونه چیه داستان؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت سونی مربوط به خاورمیانه
سلام. من وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم یه صداهایی مثل صدای نویز از لپتاپ بلند میشه ! مخصوصا زمانی که اسکرول بار یه صفحه رو بالا و پایین میکنم ! دلیلش چیه؟ شما تا حالا این صدا رو نشنیدید؟
من این صدا رو توی PC شنیدم !
احتمالا صدای قطعات داخل هست مثل گرافیک و رم اینا
Last edited by றД ĵ ĭ Đ; 24-08-2010 at 02:43.
درخواست مشاوره در این تاپیک ممنوع
دوستان عزیز تاپیک بسته میشه تا پست های اضافی هم پاک بشه ، کسانی هم که رعایت نکردند اخطار خواهند گرفت
درخواست مشاوره فقط و فقط در این تالار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
موقت بسته شد
به همین راحتی یه تاپیک از رونق میفته! حالا چه کاریه مگه کسی ناراضی بوده... چه میدونم؛ صلاح مملکت خویش خسروان دانند!![]()
تالار مشاوره برای درخواست مشاوره هست نه اینجا دوست عزیز
اینجا برای مسائل بعد از خرید و بحث و تبادل نظر درباره لپ تاپ هایی هست که خریداری کردید نه اینکه میخواهید بخرید
این رو هم من وضع نکردم قانون انجمن هست و قبل از من پیاده شده ، هرچند من از اول مخالف وجود تاپیک برای برند ها بودم تا این مشکلات پیش نیاد
این رو هم برای این میگم تا نظم برقرار باشه و به نفع کاربران هست تا سردرگمی پیش نیاد ، لطفا اداره و تصمیم گیری رو به عهده ما بزارید ما هم تلاش خودمون رو برای بهتر شدن انجمن میکنیم
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)