آقايون من چيكار كنم ؟ بازي رو كه ميزنم اجرا شه رو صفحه داس ميمونه و ديگه وارد بازي نميشه لطفا بگيد اينم ايديمه :
hostmizban
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايون من چيكار كنم ؟ بازي رو كه ميزنم اجرا شه رو صفحه داس ميمونه و ديگه وارد بازي نميشه لطفا بگيد اينم ايديمه :
hostmizban
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي رهي سراغ نداره كه از گيم پد هاي معمولي در gta iv استفاده كرد بدون پايين امدن دور بين
دوست عزیز سیستمتون خیلی ضعیفه .
رم 1گیگ دیگه لازم داری .
Cpu هم یکمی از اینی که هست بالاتر .
البته اینم اضافه کنم باید پچ رو نصب کنید + آخرین درایور کارت گرافیک![]()
رم سيستم بايد 2 گيگ باشد 99%
من pc دارم ، اگه اینجوری باشه که عملا کارت گرافیکی های share هیچ فایده ای برای ما نداره فقط الکی یکم از رم سیستم و کم می کنه
حالا چه کنیم.....!![]()
من وقتي وارد بازي ميشم هيچي معلوم نيست نه ساختموناش نا ماشين هيچي انگار تو آسموناست ..در ضمن منكرك رازور هم زدم ولي درست نشد سرعت بازي هم خيلي كمه .گرافيك بازي هم پايين اوردم ولي بازم همون آش و همون كاسه ..هرچه قدرم دنبال پچ ميگردم يه لينك سالم پيدا نميشه اگه كسي لينك سالم بده ممنون ميشم واسه كرك رازور ............... اينم سيستمم gerafic: 512 geforce 7300se/7200Gs ..ram : 1Gig cpu :3000
geforce 7300se/7200Gs6256+56+5+65
من یه مشکل دارم وقتی میخواهم بازی رو سیو کنم
میگه باید ساین بشه و کد میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ترخدا یکی کمک کنه............................
خوب رم من 1 گیگ هست کارت گرافیکمم nvidi gforce 8500 gt و سی پ یوم هم هست 3.00 HZ
رو 800 * 600 با حالت HIGH بازی می کنم روون
ولی دیر لود می شه مثلاً 10 دقیقه بازی می کنم یه دفعه زمین غیب می شه رو هوا بازی می کنم بعد 3-2 دقیقه زمین تار میاد بعد 2-1 دقیقه تاری زمین هم درست می شه
نمیشه زود زمین لود شه ؟ مشکل از رمه یا چیز دیگه ؟
شما باید در حالت آفلاین یه اکانت بسازید .
برای اینکار وقتی بازی بالا میاد ، دکمه ی Home رو بزنید و Create Account و Create Offline Account .![]()
من وقتي وارد بازي ميشم هيچي معلوم نيست نه ساختموناش نا ماشين هيچي انگار تو آسموناست ..در ضمن منكرك رازور هم زدم ولي درست نشد سرعت بازي هم خيلي كمه .گرافيك بازي هم پايين اوردم ولي بازم همون آش و همون كاسه ..هرچه قدرم دنبال پچ ميگردم يه لينك سالم پيدا نميشه اگه كسي لينك سالم بده ممنون ميشم واسه كرك رازور ............... اينم سيستمم gerafic: 512 geforce 7300se/7200Gs ..ram : 1Gig cpu :3000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)