این فریمور جدید نیومد ؟؟؟
این فریمور جدید نیومد ؟؟؟
آقا چیکار کنم این گوشیم فارسی بنویسه ؟ موقع وب گردی خیلی اذیت میکنه فارسی نداره !
باید با فریموری که زبان های MENA داشته باشه فلش کنی ...آقا چیکار کنم این گوشیم فارسی بنویسه ؟ موقع وب گردی خیلی اذیت میکنه فارسی نداره !
آموزش تو همین قسمت هست !
با JAF و PHONIEX میتونی ...
من فونیکس رو پیشننهاد میکنم واسه شما که تازه کارید
سلام دوست من به احتمال قوی وایرلس شما پسوورد داره و شما جایی اون رو اشتباه وارد کردین کانکشنتو پاک کن دو باره بساز
برای جواب دادن به این کاربر که فیلمی قرار دادند که نشان میده N97 خیلی مشکل داره و درست کار نمیکنه احساس کردم باید جلوی این جور شایعات رو بگیرم!(این پست رو در تایپینگ N8 ارسال کردند)
2 تا فیلم آپ کردم که یکی سرعت تغیر جهت نمایشگر رو نشون میده ار حالت افقی به عمودی و بلعکس! یکی هم سرعت جواب دهی گوشی برای رفتن به به بخش مسیج/موزیک پلیر/و ...
حجم ویدئو ها کمه 2 تا روی هم کمتر از 600KB هست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکیفیت کم هست چون با w810 فیلم گرفتم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir200812; 18-06-2010 at 21:03.
سلام
انگار زیاد کسی به این تاپیک سر نمیزنه
ولی یه سوال یا مشکل داشتم
این گوشی عکس های خوبی میگیره ولی بیشتر وقتا (تقریبا همیشه) چون فلاش نزدیک لنز گوشی هست وقتی با فلاش عکس میگیریم نور فلاش به طور غیر معمولی توی لنز میزنه و همیشه توی عکس ها قسمت سمت چپ عکس رنگ خیلی روشن تری داره طوری که عکس رو ضایع میکنه
کسی میدونه این مشکل رو چه طور میشه برطرف کرد؟
این مشکل فقط زمانی رخ میده که شما روی تنظیمات شب قرار بدید دوربین رو و فلاش رو روشن کنید! البته در تنظیمات "شب" بصورت دفالت فلاش خاموش هست!
درضمن لنز رو با یک دستمال نرم پاک کن شاید بهتر بشه!
........................COMING SOON FIRMWARE 30 N97
عزیزم اینو که یه 10 20 روزی هست همه جا نوشته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)