تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدوم بهتره؟

راي دهنده
662. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سمند معمولي

59 8.91%
  • پژو 405

230 34.74%
  • پژو پارس

373 56.34%
صفحه 138 از 178 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 1772

نام تاپيک: پــــــژو 405 و پژو پــــارس ( Peugeot )

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

من باز و بسته میکنم عادت دارم به اینطور ریزه کاری ها
    راستش یه سیستم تو ذهنم داشتم دارم عملیش میکنم کل بخش وسط رو باید بیارم پایین
    کاکپیت پیدا نمیشه پیدا همب شه قیمتش بالای 600 تومنه پس به جاش یه کاکپیت دیجیتال بسازم بهتره فوقش یه سال طول میکشه کار روی AVR و arm که تصمیم دارم از یه تبلت چینی کمک بگیرم
    ولی اولش میخوام این وسطش رو با چند چرم و آلو مینیوم عوض کنم آلومینویم تک بندازم خیلی بی ریخت میشه ترکیب چرم و آلومینیوم و چوب خوب در میاد . از فردا کم کم با اضافه کردن چراغ توی اتاق و صندوق شروع میکنم نتونستم کنسول پارس پیدا کنم یعنی خیلی گرونه 175 تومن به من قیمت دادن دنبال دست دوم نسبتا خوب بدون کلید میکردم خودم قاب کلیدها رو میسازم .
    الان میفهمم میشه روی این 405 خیلی کارا کرد ولی باید وقت بذاری و کمی هم حوصله اونوقت میشه با هزینه کمتر نسبت به جنس شرکتی یه طرح بهتر درست کنی .
    راستی امیر طرحت عالی شده خیلی خوش نقش سلیقه و تمیز کار کردی
    ==============================================
    دیگه به نظر من تعویض موتور ماشین با این وضعیت هیچ توجیح اقتصادی نداره بخصوص اینکه این موتور روی ماشین از طرف کارخونه نصب میشه
    تعویض موتور در مواردی مثل تیونینگ ماشین برای ریس یا ساخت یک ماشین پرفورمنس خیابانی توجیه داره و اون هم نه در حد تقویت مثلا 10 اسب بیشتر مثلا شما برای مصرف کمتر میتونید روشهای رانندگی بهینه رو امتحان کنید
    مثلا من خودم در نظر دارم موترو ماشینم رو با حفظ بلوک سیلندر به xu9jp4 با ecu اجاستیبل تبدیل کنم ولی میدونمخ هزینه این کار من زیاده ولی اگه بتونم به طریقی ecu خود ماشین رو قفل شکنی کنم روی همین با تغییر برنامه میشه موتور رو برنامه ریزی و راه اندازی کرد ولی باز م این کار من نه برای مصرف سوخت بلکه برای تقویت موتور هست و توجیه اقتصادی نداره .
    بسیار عالی
    آره واقعا وقت بزاری خیلی کارا میشه کرد . خیلی آپشن ها میشه گذاشت
    یکی از بچه ها تو فروم همسایه یه گوشی نوکیا 5700 رو میخواست بزاره جای کاکپیت که فعلا پروژش نیمه تمام مونده. ولی اگه بشه خیلی باحال میشه
    در مورد موتور آره اگه بشه رو همین موتور کار کرد که خیلی بهتره .
    ولی من مصرف تی یو 5 دیوونم میکنه . تو جاده هیچی نمیسوزونه لامصب . البته به خاطر گیربکس سبکش هم هست

2. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دیدم اون پروژه رو ولی اون یکی که روی در جای پخش نمایشگر گذاشته یه فکری به ذهنم انداخت بعدشم یه چند تا ایده دیگه به ذهنم رسیده .
    من موتور رو میخوام بلوکش باقی بمونه تا مشکلی از نظر قانونی و ثبت توی کارت نداشته باشم ولی میخوام حجم موتور رو تا 1905 سی سی استاندارد ببرم بالا شاید گیربکس tu5 رو بشه به اینم خورند چون گلدونی اکثرشون یکی هست فقط باید دید با گشتاور این میخونه یا نه تو همون فورم همسایه با پرهام حرف بزن موتورش رو داره میفروشه یعنی کلا ماشین رو میفروشه نمیدونم میخواد چی بخره ولی انگار از پژو دست برداشته اگه موتور 1.9 که داشت 16 سوپاب بود ازش میخریدم من فقط دنبال سر سیلندر و پیستون و میلنگ و شاتون این چیزای موتور 1905 هستم .

4. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام میخاستم بدونم باک بنزین پژو 405 چند لیتره؟واسه تمام سالهای تولیدش یکیه؟ (مال من مدل 84 هست)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام میخاستم بدونم باک بنزین پژو 405 چند لیتره؟واسه تمام سالهای تولیدش یکیه؟ (مال من مدل 84 هست)
    باک 70 لیتره.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

باک 405
    70 لیتری هست و برای تمام سالها هم یکی بوده .

پست همزمان شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ایراد از ECU نیست ماشین منم این ایراد رو داره
    یه قسمت از جواب تعمیرکار درست بود
    یعنی دوگانه سوز غیر کارخونه ایراد میده و چون توی این روش یه مدت پمپ بنزین رو خاموش میکنه ECU دچار اختلال توی کارکردش میشه و کد خطا میگیره مشکلی اگه زا ecu بود باید ماشینوتون کلا کار نمیکرد یا به شدت بد کار میکرد . من توصیه میکنم سیستم سوخت رسانی ماشین رو هم یه بازبینی کنید با این وضعیت بنزینها انژکتورها رو شستو شو بدید فیلتر بنزین رو هم اگه خیلی وقته عوض نکردید عوض کنید . من امروز بعد تقریبا دو ماه که گاز ماشین از کار افتاده بود دوباره تعمیرش کردم و راه انداختمش روی گاز نرمتر از بنزین کار میکنه . ECU مشکل خاصی نداره فقط یه برنامریزی دوباره میخواد ببرید یه جایی که واقعا کارشون رو بلد باشن .
    ماشین خود من صبحا الان به جای اینکه درو بالا بگیره تا موتور گرم بشه دور کم کار میکنه که واسه خودمم عجیب هست .
    دستت درد نکنه
    فقط چند تا سوال
    اول این که می گین دو گانه دستی باعث می شه ECU کد بگیره چطوریه می شه بیشتر توضیح بدین ؟ می شه این کد ها رو به صورت دائم حذف کرد ؟
    دوم من تازه فیلتر بنزین رو تعویض کردم . برای چک کردن سیستم سوخت رسانی دیگه کجا ها رو باید چک کنم ؟
    سوم . شما چطوری مشکلتون حل شد ؟
    یه سوال دیگه . اخیرا متوجه شدم که وقتی مدتی ماشین رو رو حالت گاز رو شن می کنم ( اول رو بنزین رو شن می شه و با افزایش دور موتور می ره رو گاز ) ماشین دچار این مشکل می شه . شما هم به این مورد بر خوردین ؟

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دیدم اون پروژه رو ولی اون یکی که روی در جای پخش نمایشگر گذاشته یه فکری به ذهنم انداخت بعدشم یه چند تا ایده دیگه به ذهنم رسیده .
    من موتور رو میخوام بلوکش باقی بمونه تا مشکلی از نظر قانونی و ثبت توی کارت نداشته باشم ولی میخوام حجم موتور رو تا 1905 سی سی استاندارد ببرم بالا شاید گیربکس tu5 رو بشه به اینم خورند چون گلدونی اکثرشون یکی هست فقط باید دید با گشتاور این میخونه یا نه تو همون فورم همسایه با پرهام حرف بزن موتورش رو داره میفروشه یعنی کلا ماشین رو میفروشه نمیدونم میخواد چی بخره ولی انگار از پژو دست برداشته اگه موتور 1.9 که داشت 16 سوپاب بود ازش میخریدم من فقط دنبال سر سیلندر و پیستون و میلنگ و شاتون این چیزای موتور 1905 هستم .
    آره موتور بلوکش باقی بمونه خیلی بهتره . چون درگیری قانونی نداری .
    ما رو در جربان کارهایی موتوریت قرار بده شاید ترس ما هم ریخت زدیم تو کار دستکاریه موتور

10. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چراغ بنزین روشن باشه یعنی چند لیتر دیگه بنزین داره؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دستت درد نکنه
    فقط چند تا سوال
    اول این که می گین دو گانه دستی باعث می شه ECU کد بگیره چطوریه می شه بیشتر توضیح بدین ؟ می شه این کد ها رو به صورت دائم حذف کرد ؟
    دوم من تازه فیلتر بنزین رو تعویض کردم . برای چک کردن سیستم سوخت رسانی دیگه کجا ها رو باید چک کنم ؟
    سوم . شما چطوری مشکلتون حل شد ؟
    یه سوال دیگه . اخیرا متوجه شدم که وقتی مدتی ماشین رو رو حالت گاز رو شن می کنم ( اول رو بنزین رو شن می شه و با افزایش دور موتور می ره رو گاز ) ماشین دچار این مشکل می شه . شما هم به این مورد بر خوردین ؟
    ببین دوست عزیزم ecu یه سری سنسور داره که از طریق اونها وضعیت کلی تجهیزات مربوط به ماشین رو کنترل میکنه و در موقع لوزوم اخطار میده . وقتی میارن و پمپ بنزین رو با رله از کار میندازن اینزوری تشخیص میده که پمپ بنزین خراب شده ولی از یه طرف هم کوئل ها توسط سیستم کنترل گاز هنوز کار میکنه و جرقه میزنه شمعها اینطوری ecu چون زمانبندی جرقه رو با مپ خودش تنظیم کنه اون یکی سیستم اجازه نمیده برای همین یه کد خطا روی حافظه میندازه و کل مپ به هم میریزه .
    آره موتور بلوکش باقی بمونه خیلی بهتره . چون درگیری قانونی نداری .
    ما رو در جربان کارهایی موتوریت قرار بده شاید ترس ما هم ریخت زدیم تو کار دستکاریه موتور
    فعلا دنبال موتور و لوازم موتور تر و تمیز میگردم شاید سر سیلندر فولادی بندازم براش تا مثل این آلومینیومی ها همیشه خون دل نخورم من هر کار بکنم حداقل تو گروه مینویسم تو که نمیای
    چراغ بنزین روشن باشه یعنی چند لیتر دیگه بنزین داره؟
    تقریبا 8 لیتر بنزین داره

13. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اگه چراغ بنزین روشن باشه و حدود 8 لیتر بنزین داشته باشه
    فکرنکنم باک 70 لیتر جا بگیره
    درسته تو دفترچش نوشته 70 لیتر
    ولی واسه من چراغ بنزین روشن بود بعد بنزین زدم پر کردم شد 50لیتر
    میگیریم 10 لیتر هم داشت میشه 60 لیتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •