حسین جان سوال من جا افتاد ( مطمئن باش واسه سرور شما نمی خوام ) من daneshgame بازی میکنم![]()
حسین جان سوال من جا افتاد ( مطمئن باش واسه سرور شما نمی خوام ) من daneshgame بازی میکنم![]()
من فکر نکردم که برای سروره من میخوای البته اگرم بخوای نمیتونی استفاده کنی چون من تمامشو بلوک کردم به حر حال متأسفانه ندارم و این پتچی که شما میگی تو نت پولی گزاشتن فری نداره یا شایدم من پیدا نکردم
موفق باشی
سلام بچه ها.
با ماگنوس چه جوری میشه 2 تا pc با هم بازی کنن ..... ینی یکی سرور شه و دیگری بهش وصل بشه ... منظورم با lan هستش !
سرور رو pc 1 اجرا میکنه .
pc 2 باید realmlist رو ip دستگاه pc 1 قرار بده.
بعد pc 1 باید یه اکانت برای pc 2 بسازه.
بعدش هر دو login بشن ؟
-من این کارارو کردم... pc 1 که رفت تو بازی .... ولی Pc 2 وقتی یوزر و pass رو میزد ، login میشد ولی داخل صفحه ای که لیست realm ها رو نوشته میموند .... و روی اسم raelm که کلیک میکرد وارد نمیشد ...
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
شما فقط كافيه يه كار ديكه هم انجام بدين اونم اينه كه به ديتابيس كانكت بشين و بعد برين توي ديتابيس realmd
و بعد بري توي تيبل realmlist و بعد ip سيستم سرور رو با ip 127.0.0.1 جابجا كني
آقا حسين به نظر شما بهترين ديتا بيس چيه؟
و ميشه لطفا راهنمايي كنين كه چه چيز هايي رو بايد با سورس منگوس كامپايل كرد؟
منظورم آنتي چيت ها و ... هست . اگر چند تا اسم هم معرفي كنين ممنون ميشم.
و يه سوال ديگه اكشن هوس بات و چيزايي مثل اين رو چه جوري بايد روي سرور سوار كنيم؟
بقيه دوستان هم اگر راهنماييم كنن ممنون ميشم.
با تشكر از همه.
... من كه زياد سر در نياوردم ... به ديتا بيس كانكت بشم ؟ يني چي مگه قبلا به چي كانكت ميشدم ؟؟شما فقط كافيه يه كار ديكه هم انجام بدين اونم اينه كه به ديتابيس كانكت بشين و بعد برين توي ديتابيس realmd
و بعد بري توي تيبل realmlist و بعد ip سيستم سرور رو با ip 127.0.0.1 جابجا كني
گفتم كه ip ها رو هم تغييرم دادم .... pc 2 كه قراره به pc 1 وصل بشه ip ش رو عوض كردم (تو ralmlist)
سلام حسین جان -
من این 3.2.2 که بچه ها گذاشته بودن رو dl کردم و نصب واسه آفلاین ولی همشون eror میده -- realm و mangos این error رو میده
aplication Not fount - please restalling و از این چیزهیه 3.2.2 بی درد سر میخوام راحت نصب و اجرا شه -
![]()
شما با نرم افزاره SQL YOG به MYSQL وصل بشین و طبقه عکس ها عمل کنین
لینکه عکس ها رو هم میزارم اگه نتونستی عکسها رو ببینی از لینکشون نگاه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیادت باشه که در مرحله ی 5 باید بجای 127.0.0.1 آی پی کامپیوتره سرور رو بدی و در سیستمه دوم داخله فایله realmlist با همون آی پی آنلاین بشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
Last edited by Bllizzardwow; 07-04-2010 at 18:46. دليل: ایراده تایپی
ممنون از شما كه كفته هام رو تكميل كردين.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)