تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 156 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دو سوال در مورد N96
    سلام

پدرو یه n96 خریده واسه خودش گرفتار کرده مارو!

برای N96 بخوام تنظیمات gprs رو انجام بدم کجا باید برم؟هرچی ور رفتم پیدا نکردم.

دومی اینکه با گوشی اس ام اس نمی تونم بفرستم...همش fail میشه یعنی اصلا از گوشی خارج نمیشه...مسیج سنتر رو هم عوض کردم ولی نشد...مشکل از چیه؟
    یه توضیح اینکه سیمکارتش از اون قدیمیهاست...سیمکارتهای اولیه موبایل...ممکنه بخاطر اون باشه؟!

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دو سوال در مورد N96
    سلام

دومی اینکه با گوشی اس ام اس نمی تونم بفرستم...همش fail میشه یعنی اصلا از گوشی خارج نمیشه...مسیج سنتر رو هم عوض کردم ولی نشد...مشکل از چیه؟
    یه توضیح اینکه سیمکارتش از اون قدیمیهاست...سیمکارتهای اولیه موبایل...ممکنه بخاطر اون باشه؟!
    سلام دوست عزیز....مبارکه پدرتون باشه خیلی خوب کاری کرده...اگر که به دفاتر خدمات ارتباطی برای پر کردن فرم و کپی از کارت ملی پدرتون برای تقاضانامه ی GPRS مراجعه کردین پس دیگه کاری نمونده یه اس ام اس که حاوی اسم گوشی به صورته Nokia N96 باشه بدین به شماره ی 8008 تا براتون تنظیمات GPRS فرستاده بشه و بعد از اون با وارد کردن شماره ی 1234 تنظیمات رو سیو کنین و از اینترنت لذت ببرین (اگه 8008 جوابی نفرستاد به 00988008 یا 0988008 اس ام اس بدین)
    مشکل دوم شما رو من نمیدونم ...ولی فکر کنم باید ببرین یه دفتر خدمات ارتباطی تا براتون حل کنه
    دوستان گرامی میشه به اون سوالاتم تو پست قبلیم جواب بدین!!؟؟

3. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اقا من به مشکل برخوردم تو قسمته هک گوشی فعلا که درخواسته Certification دادم که بچه ها رسیدگی کنن ولی نمیدونم جریان چیه و اونا قراره چی به من تحویل بدن و اصلا بعدش باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین خیلی نگرانم!!؟؟؟
    در ضمن این Live TV تو شهرستانها کی راه میوفته لطفا منو به یه منبع اخبار به روز وصل کنین که سریع از وصل شدنش با خبر بشم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آقا مشکل اول حل شد و گوشیو هک کردم و N-gage و صفا ولی مشکل لایو تی وی!!! هنوز باقیه!! کمک کنید! چقدر اینجا بی روح و سوت و کوره!!!

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

تلویزیون که فعلا کار نمیکنه .
    بهش فکر نکن راحت تری. : دی

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

پيش فرض

چقدر اینجا بی روح و سوت و کوره!!!
    با راه افتادن مجدد تلویزیون ، اینجا دوباره شلوغ میشه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دو سوال در مورد N96
    سلام

می خوام تنظیمات رو دستی انجام بدم چیکار باید بکنم؟
    سوال دوم چی؟

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

با سلام به همگی دوستان
    من تا حالا چند تا گوشی عوض کردم و معمولاً توی فروم های گوشیمام فعال بودم و هرچند وقت یه بار یه نگاهی هم به این تاپیک مینداختم!!!!! نمیدونم چرا، ولی از N96 خوشم میومد و دوست داشتم بدونم کسائی که N96 دارن چقدر با تلویزیونش حال میکنن. ولی همیشه این تاپیک سوت و کور بود و الان که 5800 دارم همچنان این تاپیک سوت و کوره!
    5800 که خیلی دیرتر از این N96 وارد بازار شده الان فرومش توی صفحه 470 هستش. برای گوشی هایی مثل N82 و N95 هم همنطوره ولی تعداد صفحه های این فروم 138 تا هستش!!!!! خیلی عجیبه. الان چند وقته که N96 اومده؟؟
    دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا اینقدر N96 کم فروغ بوده!؟؟؟!؟؟! امکاناتش خیلی خوبه. از N95 (بهترین گوشی تاریخ) قویتر و با امکانات بالاتریه و در ضمن --- هم داره. دوربینش فوق العاده هستش. صداش خیلی خوبه.
    مگه مشکل خاصی داره که مردم کمتر این گوشی رو میخرن؟ راستشو بگین

داره خودمونی میشه agha sami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    tehran - narmak

13

با سلام به همگی دوستان
    من تا حالا چند تا گوشی عوض کردم و معمولاً توی فروم های گوشیمام فعال بودم و هرچند وقت یه بار یه نگاهی هم به این تاپیک مینداختم!!!!! نمیدونم چرا، ولی از N96 خوشم میومد و دوست داشتم بدونم کسائی که N96 دارن چقدر با تلویزیونش حال میکنن. ولی همیشه این تاپیک سوت و کور بود و الان که 5800 دارم همچنان این تاپیک سوت و کوره!
    5800 که خیلی دیرتر از این N96 وارد بازار شده الان فرومش توی صفحه 470 هستش. برای گوشی هایی مثل N82 و N95 هم همنطوره ولی تعداد صفحه های این فروم 138 تا هستش!!!!! خیلی عجیبه. الان چند وقته که N96 اومده؟؟
    دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
    چرا اینقدر N96 کم فروغ بوده!؟؟؟!؟؟! امکاناتش خیلی خوبه. از N95 (بهترین گوشی تاریخ) قویتر و با امکانات بالاتریه و در ضمن --- هم داره. دوربینش فوق العاده هستش. صداش خیلی خوبه.
    مگه مشکل خاصی داره که مردم کمتر این گوشی رو میخرن؟ راستشو بگین
    سلام دوست عزیز

اینکه چرا مردم کمتر این گوشیرو میخرن به این دلیله که اکثر مردم ،هنگام خرید گوشی اطلاعات فنی کمی دارند و عقلشون به چشمشون هست و N96 هم گوشی پر زرق و برقی نیست و نسبتا ظاهری ساده داره ، پس مطمئن باش کسایی که این گوشیو خریدن ، به نسبت دارای اطلاعات بیشتری هستند و از روی ظاهر این گوشیرو انتخاب نکردن
    و یکی از دلایلی که تعداد صفحات فروم این گوشی نسبت به بقیه کمتره همینه چون user های professional تری داره و خیلی از سوالهای ساده و پیش پا افتاده ای که تو بقیه فرومها مطرح میشه و تعداد صفحات را بالا میبره ،اینجا وجود نداره . (مطمئن باش از اون 470 صفحه که گفتی بیش از 300 صفحه آن هیچگونه بار علمی نداره و پر است از سوالهای تکراری و بسیار ساده!)

مثلا خود شما میدونی که تو گوشیهای نوکیا N96 دارای با کیفیت ترین صدا میباشد و تنها گوشی نوکیا که توانسته بود در یکی از benchmark های معتبر جهانی ، در زمینه کیفیت صدا عنوان Exellent رو بگیره همین N96 بود ! و مایه افتخار نوکیا ! ( حالا شما بیا برای مردم توضیح بده که پردازش صدا در N96 توسط یک DSP-24 bit جداگانه انجام میشه بر خلاف بقیه گوشیها که با همون cpu گوشی انجام میشه و همین امر یکی از دلایل کیفیت بالاتر صدا در N96 هست.)

راجع به ----H هم بارها گفتم بازم میگم وقتی که کاملا راه بیفته باعث میشه که N96 یک سر و گردن از گوشیهای دیگه جلوتر باشه ( من وقتی که برای اولین بار تلویزیون گوشیم رو تو کلاسمون نشون بچه ها دادم ، داشتن از کیفیت تصویرش شاخ در میووردن چون تو ذهنشون تلویزیون اون گوشیهای چینی مطرح بود که همش برفکی میشد / لازمه بگم که توی همین کلاس گوشیهای N95_8gig و N85 و 5800 و samsung inova نیز وجود داشت و برای دوستای من بودن که همیشه درباره گوشیهامون به شوخی کل کل میکردیم ولی وقتی TVی N96 رو دیدن اصلا دهنشون باز مونده بود و حرفی واسه گفتن نداشتن وقتی میدیدن نصف کلاس جمع شده بودن دور من و اون موقع هم داشت دلنوازان نشون میداد که نشستیم چند تایی نگاه کردیم.)

سایر امکانات گوشی مثل دوربین ، LCD و N-GAGE و ... هم از گوشیهای مشابه هیچ کمی نداره
    در مورد سرعت منوها و هنگ کردن هم باید به استحضارتون برسونم که در ورژن 30 سرعت حرکت در منوها بسیار بالا رفته و حتی اگه با گوشی ، کشتی هم بگیری باز هم گوشی هنگ نمی کند !(اینو گفتم چون در فرومهای دیگه ظاهرا هنوز افرادی پیدا میشن که فکر میکنن N96 هنوز همون N96 ورژن 10 همراه با مشکلاتش هست و هیچ تغییری نکرده!)

امیدوارم یکمی در مرد N96 روشن تر شده باشی !
    Last edited by agha sami; 02-02-2010 at 17:25.

11. این کاربر از agha sami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام
    بابت توضیحت واقعاً ممنونم.
    من از همون اول هم از N96 خوشم میومد و برای همین بود که همیشه سعی میکردم که به این تاپیک سر بزنم و اوضاع N96 رو جویا بشم.
    یه قول شما قابلیت --- این گوشی کاملاً یک قابلیت فوق العاده هستش. هرچند تعدادی محدودی گوشی دیگه با این قابلیت وجود دارند ولی همیچکدوم امکانات N96 رو ندارن و همین باعث شد که N96 به یک گوشی کاملاً تک و باکلاس تبدیل بشه. ولی چرا نوکیا قابلیت --- رو در گوشی های بعد از N96 قرار نداد واقعاً جای تعجب داره. مثلاً چرا گوشی N97 چنین قابلیتی نداره؟؟؟
    در مورد کیفیت صدای N96 هم من اصلاً نمیدونستم اینجوریه و برام خیلی جالب بود.
    در ضمن یه نکته جالب اینه که N96 از زمان ورودش به بازار تا حالا افت قیمت خیلی کمی داشته و هنوزم جزو گوشی های گرونه بازاره.

13. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •