دوستان من میخواستم این بازی رو بخرم
خواستم ببینم کرک کامل و سالمی از بازی اومده یا همه شون از دم مشکل دارن ؟ نخرم یهو مثل خر تو گل گیر کنم ! دی:
دوستان من میخواستم این بازی رو بخرم
خواستم ببینم کرک کامل و سالمی از بازی اومده یا همه شون از دم مشکل دارن ؟ نخرم یهو مثل خر تو گل گیر کنم ! دی:
نه دوست من کرک relaoded رو دانلود کن راحت می تونی بازی کنی:
من خودم با این کرک بدون کوچکترین مشکلی بازی کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
چندتا کرک داره باید امتحان کنی ، کرک فیکس2 از همه بهتر بود و رو سه تا سیستم هم با همین کرک بازی رو اجرا کردم .خواستم ببینم کرک کامل و سالمی از بازی اومده یا همه شون از دم مشکل دارن ؟ نخرم یهو مثل خر تو گل گیر کنم ! دی:
آدرسو پیدا نکردم یا نیست!!!
مسیری که عنوان کردم مربوط به ویستا میشه. پوشه AppData هم مخفیه. برای دیدن پوشه های مخفی Folder Options رو باز کنین. وارد تب View بشین و گزینه Show Hidden Files and Folders رو فعال کنین.
برای ویندوز ایکس پی هم پوشه XLive در این مسیره:
C:\Documents and Settings\xxxxx\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
xxxxx >> یوزر
سلام. من در 36% هستم ، اون جایی که همه جا رو درخت گرفته !و من از اون گلخانه اومدم بیرون و باید به یک ساختمان دیگه برم تا iron cash رو ببینم! ولی هیچ راه ورودی به ساختمان نیست!! مشکل از کجاست؟! نکنه کرک ایراد داره؟ چه کار کنم؟
سلام
در 18 درصد هستم
جایی که اولین بار با تفنگ های دوربین دار مواجه میشیم
وارد یه در میشی بعد یه نفر میگه اگه میتونی بیا داخل و پشتشو به ما می کنه و اونجاشو نشون میده!
بالای اون در هم 2 تا تیر انداز هستن که بالای سرشون هم یه دریچست, دریچه رو باز می کنم ولی هر کاری می کنم نمی تونم برم داخلش, با چی باید برم؟ این قلابه هم که اثر نداره (اسلحه شماره 3)
Last edited by 3dmax; 12-11-2009 at 19:16.
بازی من کرش میکنه ! تو Cut Scene اول ! :((
بالای ورودی ساختمون عمارت آرکام دریچه ایه که باید از اون قسمت وارد بشین. بعدش باید از وسیله 5 ام یعنی لاین لانچر استفاده کنین تا به ته سالن برسین.
متاسفانه اگه قلاب عمل نکنه باید کرکتون رو عوض کنین. (قبلا گفته بودین از کرک آخر استفاده می کنین) کرک دوم رو استفاده کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از لطفت ، ولی من هر کاری که می کنم ، نمی تونم وارد اون دریچه بشم! اصلأ f عمل نمی کنه که قلاب بندازه!! مشکل منم کرکه؟!![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)