خوب لابد یه چیزی میدونه که اینو گفته ...ایرادیم نداره الان همه شرکتا برای خودشون ساپلایر دارن ....یه شرکت که نمیتونه همه چی رو خودش تولید کنه....
خوب لابد یه چیزی میدونه که اینو گفته ...ایرادیم نداره الان همه شرکتا برای خودشون ساپلایر دارن ....یه شرکت که نمیتونه همه چی رو خودش تولید کنه....
مگه چه ایرادی داره ؟
الان خیلی شرکت ها واسه هم کار میکنن
مهم کیفیت کارایی و قیمته حالا هر کی ساخته بسازه
من واسه حمید هم نوشتم مطمئنا این گوشی کار ژاپنه و خیلی تابلو ه یه تیم از شرکت سونی (یا هر شرکت دیگه ای که مهم نیست)اومدن همکاری !
اگه دست تیم همیشگی سونی اریک بود
یه گوشی واکمن جاوا با 2.2 اینچ ال سی دی با دوربین 5 با فیلمبرداری ...میداد بیرون !!![]()
راستی این ایدو دیگه احتیاجی به قلم نداره ؟ مثل ایفون تاچش حساس به لمسه ؟
من نگفتم الکیه گفتم تو بارسلون نمیاد..که یهووووووو اومد و دیدید که گوشی هنوز کامل نیست ..گفتی که یه گوشی سیمبین تاچ با دوربین 12 قراره بیاد بعد گفتی الکی بود و شایعه !!
جی اس ام آرنا فکر کنم ریلیز آی دو رو اشتباه زده ... نیمه دوم و 2009 هست نه کوارتر دوم.. نیمه دوم میتونه کوارت سوم باشه یا کوارتر چهارممگه تاريخ ريليزش كوارتر 2وم نيس؟ خوبه كه!!!
اون ایکسپریای وین موبایل بدون کیبورد رو به نظر من وایساده تا ماکروسافت ویندوز موبایل 6.5 و معرفی کنه بعد سونی اریکسون گوشیشو معرفی کنه..امیدوارم اینطور باشه !خدا کنه اون رو هم معرفی کنه. که بعیده دیگه.
فحش دادی الان ؟دوربین 5 با فیلمبرداری ...میداد بیرون !!![]()
اما یه چیز رو منم باور دارم.یه این گوشی رو سونی بیشتر از از اریکسون روش کار کرده.علی تو که نباید سونی رو با سونی اریکسون مقایسه کنی.سونی رو با اریکسون باید بسنجی.توی این گوشی طرف سونی شرکت حتما فشار اورده به اریکسون که جمع کن کاسه کوزت رو.این همه حرف تو بوده از این به بعد حرف منه![]()
اگه خوب به عکسا نگاه کنی می بینی اصلا قلم نداره
پس خازنی یه مثل آیفون
تنها كلمه اي كه ميشه واسه اين گوشي به كار برد فوق العادست.
واقعا اس اي تركوند.
پس بقيه چي شد؟ گفته بودن يه Xperia هم هست؟
خوب لابد یه چیزی میدونه که اینو گفته ...ایرادیم نداره الان همه شرکتا برای خودشون ساپلایر دارن ....یه شرکت که نمیتونه همه چی رو خودش تولید کنه....نه !!! دلبندان من! من فقط يه تيكه از متنش رو گذاشتم! اين داره جو سازي ميكنه! اصلا بريد بخونيد ميفهميد! ميگه كلا اينو سوني نزده! مثل x1مگه چه ایرادی داره ؟
دی.آره.راست میگی.آخه من جمعه یه امتحان مهم دارم.دارم واسه اون میخونم.البته مثلا.دیروز تا حالا دیگه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.دی..حامد از 24 ساعت شبانه روز 25ساعتشو اینجائی پس این چیه دیگه:
@ Original Titan
آره منفی بافی کرده من همون صبح تا وسطاش خوندم بعد فهمیدم میخواد منفی بافی کنه ولش کردم ولی اینم در نظر بگیر که با اون سابقه خرابی که "اس ای" داره حق داره بدبین باشه من خودمم هنوز خیلی نمیتونم خوشبین باشم منظورم سر اکسپریاس که خیلی طول کشید بیاد بیرون و ...
اینکه باید "تی وی اوت" براش بذاره و "پراکسیمیتی سنسور " و اینا به هر حال مهمه
حالا "اس ای" باید خودشو نشون بده و اون سابقه خراب رو از ذهن همه پاک کنه چجوری؟ باید زودتر گوشی رو ریلیز کنه و با کیفیت عالی و تکمیل تا دیگه حرفی برای گفتن نمونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)