ممنون تو لیست قیمت ایران اچ پی دیدم . اما مگه نگفتن لپتاپ ایران ارزون شده؟؟ تو اخبارم می گفت . یعنی هنوز همون قیمت هست؟ ؟؟؟؟
یه سوال : باتریش تا چند ساعت دووم میاره؟؟
بعد یه سوال دیگه این 1199 کی ریلیز دشه و وارد بازار شده؟
ممنون تو لیست قیمت ایران اچ پی دیدم . اما مگه نگفتن لپتاپ ایران ارزون شده؟؟ تو اخبارم می گفت . یعنی هنوز همون قیمت هست؟ ؟؟؟؟
یه سوال : باتریش تا چند ساعت دووم میاره؟؟
بعد یه سوال دیگه این 1199 کی ریلیز دشه و وارد بازار شده؟
عزیزجان شما چند سالتونه که اینجوری فکر میکنی و خوش خیالی؟؟ یعنی فکر میکنی ارزونی دست اخباره یا چیزیه بیان توی TV بگن؟؟ شما باید ارزونی را از بازار متوجه شی نه اخبار دروغگو.. توی این سالها که من یادمه هر چی را که دولت یا tv گفته ارزون میشه, بلافاصله گرونتر شده.. این را دیگه ملت همه میدونن.. اصلن چی تووی این کشور ارزون شده چه تولید داخل چه خارج.. که حالا لپتاپ که یه محصول وارداتی و از نظر مسئولین این کشور کالای لوکسه بخواد ارون شه.. عجیبه ها!!!اما مگه نگفتن لپتاپ ایران ارزون شده؟؟ تو اخبارم می گفت
با این حرفت که bold کردی موافقم.... چه میدونم یه نگاه به این تاپیک بنداز اینجا هم یه اشاره کرده که رکود بوده و قیمت کم شده .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ميگم يا dv5 1299 چون خودم دارم وفوق العاده راضيم و يا dv6 1199 به نظرم dv6 1199 بهتره چون گرافيك بهتري داره
اين سري هاي Hdx كه الان تو بازار هست ارزش خريدن نداره مگه اينكه سري هاي جديدش با ram ddr3 ,... بياد كه اونم معلم نيست كي اگه ميخواي حتما گرافيكت Geforce باشه خوب همون 1299 بهترين انتخابه ولي بازم ميگم DV6 1199 بهتره
اگر واست cpu خيلي مهم نيست Asus G50Vt هم انتخاب خوبيه واسه ي gaming خيلي خوبه
asus G50vt
core2duo 2.26 p8400
4GB ram ddr3
hard 320Gb 7200rpm
Nvidia Geforce 9800m gs 512Mb ddr3 up to 2.2
15.6 screen
سري هاي قديميش چرا گرم ميشد ولي سري 11 و 12 جديد نه من خودم دارم گرم ميشه ولي خيلي طبيعي
كيفيت ساختشونم پايين نيست خودت برو با بقيه برندها مقايسه كن
يه مشكلي كه لپتاپ هاي Hp دارن اينه كه موقع كاراي سنگين مثه گيم (نه كاراي عادي مثه تايپ و اينترنت) پايين كيبورد سمت چپ جايي كه كاربر دست چپشو ميزاره گرم ميشه (البته نه خيلي زياد ولي حس ميشه) بخاطر همين خيلي از كاربرا ميترسن ولي بهت اطمينان ميدم گرم شدنش اصلا غير طبيعي نيست من خودم هم با xps m1530 كار كردم هم با dv5 1299 هر دوشون موقع گيم به يه ميزان گرم ميشدن
هیچ کس نبود جواب منو بده؟؟![]()
کی گفته
این کارت گرافیکی رو هر چی باشه گرم می شه تو بازی
تو کارای معمولی دما کاملا معمولی هست
درباره کیفیت ساخت چطور سری HP pavilion DV نسبت به محصولات دل یا سونی کیفیتش خیلی پایینتره ؟![]()
نه بالاتر هست که پایین تر نیست
البته من دل نداشتم
ولی به سونی نمی رسه (خیلی تفاوت کمه ها)بیشتر تو lcd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)