تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 394 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

ممنون از راهنمایی پلیر قبلی که اسپیکر دار خواسته بودم!

الان یه پلیر خوب میخوام بین 60 تا 70 تومان تاکید بر روی رکورد با کیفیت !
    خیلی از بحث های اخیر ما در این تالار، درباره همین سوال بوده.. بد نیست اگه گشتی بزنی...

بهرحال با این بودجه میتونی پلیری بخری که کیفیت صداش قابل قبول باشه.. عالی نیست، اما خوبه. مثلاً zen stone plus -- سری T از iriver هم خوب ضبط می کنه -- سری u از سامسونگ هم خیلی ها راضی بوده ان.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام

ممنون از راهنمایی پلیر قبلی که اسپیکر دار خواسته بودم!

الان یه پلیر خوب میخوام بین 60 تا 70 تومان تاکید بر روی رکورد با کیفیت !
    اگر ضبط کاره اصلیشه باید به یه Voice Recorder سونی فکر کنی البته کمی باید افزایش بودجه بدی اما کیفیت ضبط قابل قیاس نیست

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام .
    یک سوال
    پر کیفیت ترین صدا بدون در نظر گرفتن قیمت به نظر شما کدوم پلیر ها هستن الان در بازار ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام .
    یک سوال
    پر کیفیت ترین صدا بدون در نظر گرفتن قیمت به نظر شما کدوم پلیر ها هستن الان در بازار ؟
    کوان و کریتیو و ارکوس و سانسا کفیت های خوبی دارند اگر رنگ صدای کوان را بپسندید میتونید به i9 و s9 فکر کنید و اگر کریتیو را میپسندید میتوان با ZEN XFi فکر کرد

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

کوان و کریتیو و ارکوس و سانسا کفیت های خوبی دارند اگر رنگ صدای کوان را بپسندید میتونید به i9 و s9 فکر کنید و اگر کریتیو را میپسندید میتوان با ZEN XFi فکر کرد
    آخه کوان با کریتیو خیلی اختلاف قیمت داره . یعنی کیفیت صداشون در یک حده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid.tipic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام.
    من بین مدل های زیر موندم و واقعا نمیدونم کدومو بگیرم و بعد از چند هفته بررسی هنوز دقیقا نمیدونم چی بگیرم.
    Creative Zen X-Fi 2
    Iriver P7
    Iriver Spinn
    این قابلیت هایی که می نویسم بیشترین اهمیت رو برام داره پس لطفا در راهنماییهاتون به اولویت های من بیشتر توجه کنین و اگه میشه در هر مورد رتبه بندی کنین.
    اولویت اول - کیفیت صدا
    2 - کیفیت صفحه نمایش (تماشای عکس و فیلم)
    کاربری راحت تر و دل نشین تر با منو ها (قابلیت دسته بندی کردن فایل ها ) به طور مثال در بعضی مدل های قدیمی باید فایل هارو فله ای بریزی داخل دستگاه و مثلا اگه می خوای بزنی اهنگ 14 باید 14 بار دکمه ی next track رو بزنی و نمیشه مستقیما زد اهنگ 14 (البته ماله من از سری های اول هست که mp4 اومده بود , الان فکر میکنم همشون این قابلیت رو داشته باشن)
    و اینکه تعدادی از دوستان از محصولات Cowon هم پیشنهاد کردن ولی‌ من خیلی‌ آشنایی ندارم با این برند اگه پیشنهادی بهتری دارین نسبت به این ۳ تا گزینهٔ من خیلی‌ ممنون میشم که اطلاع بدین
    و اینکه بودجه حدودا ۲۵۰ تومان هست.
    با تشکر
    Last edited by vahid.tipic; 26-03-2010 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .
    یک سوال
    ضمن تاکید روی این نکته که برداشت کاربرها از مفهوم کیفیت شدیداً متغیره.. به نظر میاد سونی، cowon و کریتیو روی عنوان اول رقابت کنن... حالا باز بحث زیاد شده که مثلاً سونی اغلب صحت صدای بالاتری داره نسبت به دو مارک دیگه.. اما همین باعث میشه که صداش سردتر به گوش بیاد؛ در مقابل cowon و کریتیو صدای گرمتری دارن (=به گوش خوش صدا تر می رسن) .. اما اغلب این گرمی صدا در نتیجه دستکاری دامنه فرکانسی بدست میاد که بخصوص در زمینه cowon مطرح بوده...

ضمن اینکه در هر مارکی، رده های مختلف پلیر میتونن کیفیت بهتر یا بدتر داشته باشن (مثلاً تفاوت بین رده پایین و رده بالای سونی محسوسه -- در حالیکه cown تقریباً همه رو با یه کیفیت تولید می کنه)

بنابراین این سوال، یه جواب در حد 2-3 کلمه نداره...
    اختلاف قیمت بخصوص در بین مارک های معتبر نمیتونه ملاک دقیق برای مقایسه یا تمایز کیفیت باشه... متاسفانه یا خوشبختانه پارامترهایی که باعث افزایش قیمت میشن کمتر با کیفیت صدا در ارتباط هستن و اغلب به بحث طراحی و فاکتورهای فیزیکی دستگاه مربوط میشن.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام.
    من بین مدل های زیر موندم و واقعا نمیدونم کدومو بگیرم و بعد از چند هفته بررسی هنوز دقیقا نمیدونم چی بگیرم.
    Creative Zen X-Fi 2
    Iriver P7
    Iriver Spinn
    این قابلیت هایی که می نویسم بیشترین اهمیت رو برام داره پس لطفا در راهنماییهاتون به اولویت های من بیشتر توجه کنین و اگه میشه در هر مورد رتبه بندی کنین.
    اولویت اول - کیفیت صدا
    2 - کیفیت صفحه نمایش (تماشای عکس و فیلم)
    کاربری راحت تر و دل نشین تر با منو ها (قابلیت دسته بندی کردن فایل ها ) به طور مثال در بعضی مدل های قدیمی باید فایل هارو فله ای بریزی داخل دستگاه و مثلا اگه می خوای بزنی اهنگ 14 باید 14 بار دکمه ی next track رو بزنی و نمیشه مستقیما زد اهنگ 14 (البته ماله من از سری های اول هست که mp4 اومده بود , الان فکر میکنم همشون این قابلیت رو داشته باشن)
    و اینکه تعدادی از دوستان از محصولات Cowon هم پیشنهاد کردن ولی‌ من خیلی‌ آشنایی ندارم با این برند اگه پیشنهادی بهتری دارین نسبت به این ۳ تا گزینهٔ من خیلی‌ ممنون میشم که اطلاع بدین
    و اینکه بودجه حدودا ۲۵۰ تومان هست.
    با تشکر
    از نظر کیفیت صدا xfi2 وضع بهتری داره... اگه ویدئو بخوای P7 که از نظر کیفیت صدا به xfi2 شاید نرسه (اما احتمالاً واسه اکثر کاربرها راضی کننده باشه) اما رابطه کاربری جالبی داره.

در نظر بگیر که اونچه شما مدنظرته (تاکید روی عکس و فیلم) معنی اش اینه که شما PMP می طلبی، و 250 تومن بودجه، بودجه ورودی برای PMP محسوب میشه و باید بری بالای 300 تومن برایPMP ها (و تازه ملاحظاتش رو هم باید در نظر بگیری، مثلاً نیاز به حافظه بالاتر -- سایز بزرگترش و اینکه آیا برای شما مساله ای هست یا نه)

بهرحال اگه سایز P7 برات مساله ای نیست، انتخاب خوبیه ... امکانات متنوع و صفحه نمایش بزرگ... باز همونطور که گفتم در نظر بگیر که صفحه نمایش اش قابل قبوله، اما مثلاً O2 از cowon که 8 گیگش 290 تومن میفته، صفحه نمایش بهتری داره.

خلاصه اینکه، P7 با توجه به هزینه ای که داری می کنی گزینه خوبیه، اما برای دسترسی به گزینه های بهتر باید افزایش بودجه بدی تا نزدیک 350 تومن...

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

برند ها باهم قابل قیاس نیستند بلکه مدل به مدل باید قیاس شوند و گرچه کیفیت کوان بالاتره اما اختلاف قیمت بیشتر برای مسایلی غیر از کیفیت صداست.مثل عمر باتری کیفیت LCD کیفیت دکمه ها و بدنه . . . باید بگم کیفیت کریتیو بسیار خوبه.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من اطلاعاتی در مورد مدلهای iPod میخوام ( آیپاد تاچ نه ) اگه سایت یا تاپیکی هست که ما رو راهنمایی کنه معرفی کنید ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •