من این اشکال رو توی فروم های خارجی خوندم که بعضی کاربران از ورود غبار به داخل گوشی شاکی بودند.
باید بگم n82 من که حدود 4 ماهه خریدم زیر lcd اون غبار رفته و منظره بدی شده!
من این اشکال رو توی فروم های خارجی خوندم که بعضی کاربران از ورود غبار به داخل گوشی شاکی بودند.
باید بگم n82 من که حدود 4 ماهه خریدم زیر lcd اون غبار رفته و منظره بدی شده!
فعلا امکان نظر دادن ندارم چون تازه صبحی گرفتم بزارین 2 روز بشه ببینم چطوره
دوستانی که با سری N نوکیا آشنایی دارند میدونند که نقشه های GPS اصلی نوکیا رو باید یکی یکی از سایت نوکیا دانلود کرد و کلی وقت گیر و درد سر داره.
بعضی نقشه های ایران رو هم دوستان کالیبره کردند که با برنامه Smartcom کار میکنند.
سوالم اینه آیا سامسونگ نقشه کشورهای دنیا رو بصورت پیش فرض روش داره یا باید از جایی دانلود کرد؟
همچنین کسانی که با نوکیا و 8510 کارکردند نظرشون در مورد GPS چیه؟ هم سرعت هم زمان اتصال و هم کامل بودن نقشه ها.
با تشکر
1. با چه نرم افزار و فرمتی CD های صوتی رو تبدیل بکنیم که کیفیت بالایی داشته باشه. معمولا ما به 128 44000 Mp3 تبدیل میکنیم (معمول اینه) اما اگه ویژگیهای گوشی رو ببینید فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه پس تفاوت اون فرمت ها با MP3 چیه وکاربردشون کجاست؟
2. VCD و یا DVD رو با چه نرم افزای وبا چه فرمتی تبدیل کنیم که تو این گوشی با کیفیت خوب و مناسب فیلم ببینیم؟
با تشکر
Last edited by yazdankhah; 05-04-2009 at 07:19.
بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت های تصویری نرم افزار Total Video Converter هست .به فرمت Avi تبدیل کن.
اینم لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Ahmadreza0123; 05-04-2009 at 14:04.
مال من که اصلاً روش route 66 نبود.اسمارت کام تقریباً همه نقشه های شهرهای ایران رو داره که باید تک تک دانلودشون کنید تو بخش نرم افزار های s60 همه نقشه هاش هست.سرعت وصل شدن به gps ش بد نیست ولی میشه یه کاری کنی که 15 ثانیه ای وصل بشه البته اینجوری روزی دو بار باید باتری رو شارژ کنی
با چه تنظیماتی باچه میزانی وچه فرمت نهایی باید این کار رو انجام داد. در ضمن مگه حجم فایل avi زیاد نیست؟
من میخوام vcd و یا dvd رو تبدیل و تو گوشی ببینم. فکر کنم تبدیل به avi خیلی حجم بالایی داشته باشه.
من متوجه نشدم گوشی شما نقشه های کشورهای دیگه رو داشت یا نه؟
اگه نداشت از کجا می بایستی دانلود کرد؟
گوشی من نه نقشه ها رو داشت نه برنامه ای که بتونه نقشه ها رو باز کنه یعنی همون route66 ولی روش اسمارت کام نصب کردم و نقشه هایی رو که میخاستم دانلود کردم از بخش نرم افزار های s60 3rd.نقشه های جی پی اس رو نمیشه همین جوری بازشون کرد و هر برنامه ای نقشه های مخصوص خودشو داره که نقشه های اسمارت کام همون جایی که آموزش داده هستن اینم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این حساب سامسونگ چرا gps روی 8510 گذاشته؟
باز دست نوکیا درد نکنه که یه برنامه map گذاشته و حداقل شخص امیدواره میتونه دونه دونه نقشه هارو دانلود کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)