تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 298 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.آره
    2.من الان 2 ماهه که دارم ولی تا حالا گرد و خاک جاییش نرفته
    من این اشکال رو توی فروم های خارجی خوندم که بعضی کاربران از ورود غبار به داخل گوشی شاکی بودند.

باید بگم n82 من که حدود 4 ماهه خریدم زیر lcd اون غبار رفته و منظره بدی شده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

بهادر جان این جدیده که گرفتی باتریش درسته؟
    فعلا امکان نظر دادن ندارم چون تازه صبحی گرفتم بزارین 2 روز بشه ببینم چطوره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که با سری N نوکیا آشنایی دارند میدونند که نقشه های GPS اصلی نوکیا رو باید یکی یکی از سایت نوکیا دانلود کرد و کلی وقت گیر و درد سر داره.
    بعضی نقشه های ایران رو هم دوستان کالیبره کردند که با برنامه Smartcom کار میکنند.

سوالم اینه آیا سامسونگ نقشه کشورهای دنیا رو بصورت پیش فرض روش داره یا باید از جایی دانلود کرد؟
    همچنین کسانی که با نوکیا و 8510 کارکردند نظرشون در مورد GPS چیه؟ هم سرعت هم زمان اتصال و هم کامل بودن نقشه ها.

با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1. با چه نرم افزار و فرمتی CD های صوتی رو تبدیل بکنیم که کیفیت بالایی داشته باشه. معمولا ما به 128 44000 Mp3 تبدیل میکنیم (معمول اینه) اما اگه ویژگیهای گوشی رو ببینید فرمت های دیگه رو هم ساپورت میکنه پس تفاوت اون فرمت ها با MP3 چیه وکاربردشون کجاست؟

2. VCD و یا DVD رو با چه نرم افزای وبا چه فرمتی تبدیل کنیم که تو این گوشی با کیفیت خوب و مناسب فیلم ببینیم؟

با تشکر
    Last edited by yazdankhah; 05-04-2009 at 07:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ahmadreza0123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In my BOOKs

پيش فرض

بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت های تصویری نرم افزار Total Video Converter هست .به فرمت Avi تبدیل کن.
    اینم لینک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ahmadreza0123; 05-04-2009 at 14:04.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوستانی که با سری N نوکیا آشنایی دارند میدونند که نقشه های GPS اصلی نوکیا رو باید یکی یکی از سایت نوکیا دانلود کرد و کلی وقت گیر و درد سر داره.
    بعضی نقشه های ایران رو هم دوستان کالیبره کردند که با برنامه Smartcom کار میکنند.

سوالم اینه آیا سامسونگ نقشه کشورهای دنیا رو بصورت پیش فرض روش داره یا باید از جایی دانلود کرد؟
    همچنین کسانی که با نوکیا و 8510 کارکردند نظرشون در مورد GPS چیه؟ هم سرعت هم زمان اتصال و هم کامل بودن نقشه ها.

با تشکر
    مال من که اصلاً روش route 66 نبود.اسمارت کام تقریباً همه نقشه های شهرهای ایران رو داره که باید تک تک دانلودشون کنید تو بخش نرم افزار های s60 همه نقشه هاش هست.سرعت وصل شدن به gps ش بد نیست ولی میشه یه کاری کنی که 15 ثانیه ای وصل بشه البته اینجوری روزی دو بار باید باتری رو شارژ کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین نرم افزار برای تبدیل فرمت های تصویری نرم افزار total video converter هست .به فرمت avi تبدیل کن.
    اینم لینک دانلود:
    کد:
    با چه تنظیماتی باچه میزانی وچه فرمت نهایی باید این کار رو انجام داد. در ضمن مگه حجم فایل avi زیاد نیست؟
    من میخوام vcd و یا dvd رو تبدیل و تو گوشی ببینم. فکر کنم تبدیل به avi خیلی حجم بالایی داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مال من که اصلاً روش route 66 نبود.اسمارت کام تقریباً همه نقشه های شهرهای ایران رو داره که باید تک تک دانلودشون کنید تو بخش نرم افزار های s60 همه نقشه هاش هست.سرعت وصل شدن به gps ش بد نیست ولی میشه یه کاری کنی که 15 ثانیه ای وصل بشه البته اینجوری روزی دو بار باید باتری رو شارژ کنی
    من متوجه نشدم گوشی شما نقشه های کشورهای دیگه رو داشت یا نه؟
    اگه نداشت از کجا می بایستی دانلود کرد؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

گوشی من نه نقشه ها رو داشت نه برنامه ای که بتونه نقشه ها رو باز کنه یعنی همون route66 ولی روش اسمارت کام نصب کردم و نقشه هایی رو که میخاستم دانلود کردم از بخش نرم افزار های s60 3rd.نقشه های جی پی اس رو نمیشه همین جوری بازشون کرد و هر برنامه ای نقشه های مخصوص خودشو داره که نقشه های اسمارت کام همون جایی که آموزش داده هستن اینم لینکش
    کد:

10. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گوشی من نه نقشه ها رو داشت نه برنامه ای که بتونه نقشه ها رو باز کنه یعنی همون route66 ولی روش اسمارت کام نصب کردم و نقشه هایی رو که میخاستم دانلود کردم از بخش نرم افزار های s60 3rd.نقشه های جی پی اس رو نمیشه همین جوری بازشون کرد و هر برنامه ای نقشه های مخصوص خودشو داره که نقشه های اسمارت کام همون جایی که آموزش داده هستن اینم لینکش
    کد:
    با این حساب سامسونگ چرا gps روی 8510 گذاشته؟
    باز دست نوکیا درد نکنه که یه برنامه map گذاشته و حداقل شخص امیدواره میتونه دونه دونه نقشه هارو دانلود کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •