تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 630 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا كم فكر كنم رابطه ي MaaRyaaMi و Rainy eye به aqua كشيده بشه
    حالا ميشه واسه رياضي پايه يه كتاب خوب و غير نكته اي معرفي كنيد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

1

به نظرمن اگه مبحث احتمال-آمار-تعیین علامت,معادله و نامعادله(فصل 1 دوم)-تصاعد و بردار و توی این چند ماه خوب روشون کار کنی میتونی نتیجه بگیری ... گرچه به نظرم مشتق و انتگرال بیشتر جای سوال داره ولی چون مباحث پر نکته ایه و باید روش تسلط کافی داشته باشی پیشنهاد میکنم حذفش کنی...
    در مورد دین و زندگی هم باید بگم که این 2-3 تا درسی که هردفعه توی آزمونا میاد وقت چندانی ازت نمیگیره که بخوای از زیر خوندنش در بری و بزاری واسه بعد عید!!!!!

3. این کاربر از سپیده68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آقا كم فكر كنم رابطه ي MaaRyaaMi و Rainy eye به aqua كشيده بشه
    حالا ميشه واسه رياضي پايه يه كتاب خوب و غير نكته اي معرفي كنيد؟
    وا ... چرا؟! دو نفر اینجا هستن همدیگرو کتک نمیزنن کارشون به اکوا کشیده میشه !
    این سوالتو یه بار دیگه پرسیده بودی!!!!!!!!!!! منم گفتم کتاب حسابان وریاضیات پایه انتشارات راه علم خیلی کامل توضیح داده ولی الان حرفمو پس میگیرم چون تو کتاب نکته ای نمی خوای!!
    کتاب آموزش جامع برگزیدگان هست که من یه جلدشو دارم خوفه ولی چون مربوط به انستیتو ایز ایرانه بعید میتونم راحت پیداش کنی! یعنی نیست! کتابای دیگه هم هستن که من زیاد نمیشناسم یعنی کتابایی که واسه آموزشن نمیشناسم ! وگرنه کتابای تست زیاد هستن! من قلم چیو میدونم که از این کتابا داره!
    الان حل شد ؟!؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خیلی ببخشید همیشه به تازه واردا اینقدر توجه می شه یا فقط منو اینقدر مورد توجه قرار دادین؟
    ها... ببخشید ولی همه اینقدر مورد توجه قرار میگیرن !
    سوالت کمی پیچیدس! ولی به نظر من اول باید نکته رو بفهمی بعد تست بزنی اگه قرار باشه با زدن هر تست چند تا نکته جدید بفهمی که هیچی! البته ممکنه یه موقع یه تست بزنی که نکته جدید داشته باشه ولی نه دیگه اون اندازه ! وگرنه سر کنکور باید بشینی تجزیه تحلیل کردن نکات جدید! البته این فقط فقط نظر من بود !

به نظر من که خوبه...مهم اینه که بلت باشی عسیسم!

تو که میدونی سطح من چقدره!!!!!! میترسم گند بزم بعد نشه کاریش کرد!
    از طرفی هم اگه زیاد سخت نباشه من ضرر میکنم! نیدونم چیکار کنم؟؟!

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

باشه بابا ..! هرکس یه نظری داره...من بدون دلیل حرف نزدم
    خودمم قلم چی شرکت میکنم هیچ پدر کشتگی هم با قلم چی ندارم!

نمی دونم چطوری سند ومدرک نشون بدم !!!!!!!

دقیقاً 183 درجه؟!
    آزمون ها زیاد باهم فرق ندارن ولی خیلی از دانش آموزای خوب، قلمچی رو تایید میکنن ولی یه سری هم سنجش رو قبول دارن اما در مورد بودجه بندی وبرنامه ریزی بدون شک قلمچی بهتره!ولی شاید کیفت آزمونای سنجش بهتر باشه. سعی کن کلا تو یکی یا دوتا موسسه اسم بنویسی بیشتر از این زیادیه.

من کانونی نیستم ولی از سال دوم دارم با جدول اسکینری(همون که تو دفترچه قلم هست)کارمیکنم.اون قسمت صبح تا ناهار و ناهار تا شام هم که هر ادم عاقلی باید بدونه چیکار میخواد بکنه.قسمت کار ها مفید و منفی هم که همون مراقبت و محاسبه ی خودمونه.پس برنامه قلم چیز فوق العاده ای نیست.(قابل توجه بعضی از دوستان.)
    مشکل اینه که ما منتظریم لقمه رو واسمون بگیرن در صورتیکه اونی موفق میشه که خودش لقمه رو بگیره و بخوره و بره.

و جواب شما:
    1-کسی که میخواد برنامه ریزی کنه باید خودش رو بشناسه.چه تو این روش چه روشهای دیگه.
    2-.3-.4-کسی که میخواد کنکور بده باید تنبلی رو بذاره کنار وگرنه کلاش پس معرکس.بعدشم قرار نیست 24 ساعتت پر باشه.اگه عقب افتادی به جای روزی 7 ساعت یه روز 8 ساعت درس میخونی.(کار سختی نیست.)اگه یه اتفاقی بیفته و نتونی درس بخونی روزی که تعطیلی میتونی جبران کنی یا یکی دوساعت از خوابت بزنی بشینی درس بخونی.بعضی وقتا هم که تو یه درس از برنامه جلویی میشینی عقب افتادگیهای یه درس دیگه رو جبران میکنی.

و یه نکته ی دیگه اینکه تو اگه با دفتر چه ی قلم پیش بری نمیفهمی داری درست و رو حساب میخونی یا رو هوا.اونجا حتی نمیدونی کی همه ی درسات تموم میشه.اول سال اروم میری اخر سال تند در صورتیکه:
    رهرو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود رهرو انست که اهسته و پیوسته رود.
    یا این که چون نمیدونی کی درسات تموم میشه یا اینکه بلدی یا نه از هولت 7 8 بار هر درسی رو بخونی.

البته حرفت رو قبول دارم کسی ازین برنامه استفاده میکنه که بخواد درس بخونه.واسه کسی نیست که خودشو بزور به برنامه ازمونا میرسونه.
    دقیقا یکی از دلایلی که من زیاد از اون برنامه خوشم نیمد این بود که ماهی میگرفت میداد بهت ماهیگیری رو یادت نمیداد شاید اشتباه فهمیدم
    درضمن توضیح دادم که در کنار برنامه ی هفتگی کانون باید یه برنامه ی دراز مدت هم داشته باشی ولی برنامه باید انعطاف پذیر باشه
    من تا حالا برنامه ی برای کنکور ندیدم که این جمله رو نقض کنه مسلما کانون هم اینجوری نیست(البته آزمونای سمپاد چرا!)
    حالا من نه اون برنامه رو کارشناسی درستی کردم نه وقتشو دارم ولی اینو میدونم که خیلی ها با کانون نتیجه گرفتن. منم حوصله ی ریسک کردن برای چیزی که میتونم از یه راه دیگه بهش برسم رو ندارم .خودم 2 سال داوطلب کانون بودم از خیلی ها سوال کردم و در ضمن مطالب مجله ی آزمون هم به نظر دروغ نمیرسه و کانون کسی رو مجبور نکرده بیاد حتما تعریف کنه ازش.همونطور که فولادی قلعه نخواست کانون هم دیگه اسمش رو جایی ننوشت یا نفر سوم کنکور ریاضی.اکثر بچه های خوب اطراف من که تایید میکنن مهمتر از همه اینکه من
    ازش راضیم.
    حال بعضیها هم مثل فولادی قلعه هستن که با کانون حال نکردن فقط تو آزموناش شرکت کرده به نظرش سوالای عمومی پارسال کانون هم خوب نبوده(البته خداییش امسال که این عمومیاش از تخصصی هاش هم سخت تره!)
    خودت میدونی ولی حتما اگه میخوای طبق اون پیش بری راجع بهش تحقیق کن و سیستمشو بشناس اگه خوشت اومد و دیدی میتونی اصلا به من ربطی نداره برو.واسه ما هم تعریف کن چجوریه!
    موفق باشی

7. این کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

AOM

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Doe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درسنامه اش برام مهمه
    کتاب پیشنهادی داری ؟
    یک نکته ای رو اضافه منم بههمون خوشخوان اینه که اگه خودت دیفرانسیلت خوبه یا معلم خوبی داری کتاب خوبی میشه برات. اگر هم این طور نیست که نمیدونم چه کتابی خوبه.لااقل من پیدا نکردم

9. این کاربر از John Doe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان منم امسال کنکوریم.تو تابستونم کلاس رفتم ای کم و بیش داریم می خونیم ولی از خوندن خودم راضی نیستم یعنی یه جورایی تنبلیم میشه ولی هر روز هم تصمیمم برای قبولی تو یه جای خوب قوی تر و بیشتر میشه.
    واقعا نمی دونم چی کار کنم.اگه میشه نظراتتون رو بگید.

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آزمون ها زیاد باهم فرق ندارن ولی خیلی از دانش آموزای خوب، قلمچی رو تایید میکنن ولی یه سری هم سنجش رو قبول دارن اما در مورد بودجه بندی وبرنامه ریزی بدون شک قلمچی بهتره!ولی شاید کیفت آزمونای سنجش بهتر باشه. سعی کن کلا تو یکی یا دوتا موسسه اسم بنویسی بیشتر از این زیادیه.

ممنونم ! ولی من به جز قلم چی وسنجش 2 تا آزمون دیگه هم دارم! نظر خاصی هم نسبت به هیچکدوم ندارم !

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنونم ! ولی من به جز قلم چی وسنجش 2 تا آزمون دیگه هم دارم! نظر خاصی هم نسبت به هیچکدوم ندارم !
    حتما یکیش آزمون آموزش پرورشه !!

آدم اینجوری قاطی میکنه !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Somewhere I don't belong

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان امروز یکی از رفیقام بهم گفت که امسال برق شریف ظرفیت خالی داشه حالا سوال من اینه که اگر مثلا یک نفر که این رشته رو زده باشه و رتبه اش مثلا شده باشه 10000! ایا میتونه بره؟ظرفیت هم مثلا پر نشده.؟؟؟؟؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •