واقعا سیستم عامل UIQ3 از رده خارج شده؟ گوشی با این سیستم عامل تولید نمیشه دیگه؟جایگزینش چیه؟ همونیه که رو Idou هستش اونه؟
واقعا سیستم عامل UIQ3 از رده خارج شده؟ گوشی با این سیستم عامل تولید نمیشه دیگه؟جایگزینش چیه؟ همونیه که رو Idou هستش اونه؟
Last edited by vahidsport; 14-03-2009 at 01:17.
عزیزم من گفتم صدها بار راضی ترم. نگفتم که به صدها دلیل راضی ترم که...!!!
با این حال برای من اینها مهم اند: سایز جمع و جورش. خوش دست بودنش. صدای خوبش. سرعت زیادش. منو ها و اینترفیس بهترش. داشتن دی پد. کاربری راحتش . کنتراست و درخشندگی عکس هاش(قبلش990 داشتم. حالا یا 990 من خیلی بد عکس مینداخته یا این خیلی خوب میندازه. به هر حال از 990 ام عکساش بهتره. خیلی هم بهتره) و چیزای دیگه...![]()
بععععععلههههه.... متاسفانه باید با سیستم عامل دوست داشتنی و کارامد uiq خداحافظی کرد.
یعنی p990 اینهمه مشکل داره و ما بی خبریم؟؟؟
حالا خوبه از دست تاچ گوشیت می نالی و الا حتما الان داشتی جای آمون اونو میپرستیدی...
به نظر من این قدر ها هم که تو میگی فرقشون نیست...
میشه یکی به من بگه چرا tag بعضی از عکس هام تغیر نمی کنه؟؟؟
اونایی که g900 دارن(به جر آقا آرمین..چون ایشون گفتن که چیزی نمی دونن)می دونن که چرا بعضی از عکس های من می رن تو pictures و بعضی هاش می رن تو camera phone ?در صورتی که اون عکس هایی که فقط با گوشی گرفته شدن باید برن تو camera phone..در ضمن tag اونهایی که توی pictures هستن تغییر نمی کنن![]()
كجاي اين uiq كارآمد و دوست داشتنيه ؟
سيستم عامل گوشي ها داره ميره سمته ويندوز موبايل و لينوكس و os ، اون گوشي هاي الكي رو هم كه جاوا ميزنند همچنان
امیر جان حرف شما درست ولی به نظرم همین UIQ3 از لحاظ سرعت خیلی بهتر از سیمبین روی گوشی های نوکیا که قبل از N73 بودن هست.و البته خود N73.
که البته بعد از اون cpu , .. عوض شد که سرعت بالا رفت.
من احتمال میدم خراب شدن تاچش به دلیل این باشه که گوشیمو باز کردم. حتما یه جاش اشتباه کردم. شاید هم دلیل دیگه ای داشته. به هر حال الان تاچش خرابه ولی انگار نه انگار که اصلا تاچ بوده. فرض کن 990 یه پ1 تاچش خراب شه. باید بندازیش دور. من نظر خودمو گفتم مثلا واسه من که سایز گوشی خیلی مهم بود که این الان خیلی خوبه.
بابا دلت میاد هیچ چیز uiq نمیشه از همه لحاظ با حال می باشد تازه این هم تو اون زمان
داخل موبایل ری وی یو که ن.شنه 30 فریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)