تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 196 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اين اصرار شما براي استفاده از Kaspersky خيلي براي من جالبه

بزاريد يه نگاه دقيقتر يه آخرين تست AV- Comparatives بندازيم .

مقايسه Kaspersky با سه آنتي ويروس رايگان و مطرح Avira - Avast- AVG

تست ويروس يابي :

Avira :99.8%

Avast :99.3%

AVG-Kaspersky :98.3%

============

تعداد فالس آلارم :

Avast : 9

Avira : 10

AVG : 19

Kaspersky :46

===========

سرعت اسكن :

Avast :17.2 MB/s

Avira : 15.1 MB/s

AVG: 13.0 MB/s

Kaspersky : 9.8 MB/s

========
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Kaspersky ضعيف ترين عملكرد رو در تمام اين موارد داشته ، اونم در مقايسه با آنتي ويروسهايي كه كاملا رايگان هستند !

اگر دليل شما براي استفاده از Kaspersky داشتن محافظت Proactive بالاتر هستش ، باز هم دليل منطقي نيست ، چون فايروالهاي Comodo و Outpost داراي محافظت Proactive بسيار بالاتري هستند.( براساس نتايج matousec ) و ميتونيد به راحتي از اين فايروال ها در كنار آنتي ويروسها استفاده كنيد.

حالا لطف كنيد و به من بگيد كه چه دليل منطقي براي استفاده از كسپرسكي داريد؟

دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره

---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------

اين اصرار شما براي استفاده از Kaspersky خيلي براي من جالبه

بزاريد يه نگاه دقيقتر يه آخرين تست AV- Comparatives بندازيم .

مقايسه Kaspersky با سه آنتي ويروس رايگان و مطرح Avira - Avast- AVG

تست ويروس يابي :

Avira :99.8%

Avast :99.3%

AVG-Kaspersky :98.3%

============

تعداد فالس آلارم :

Avast : 9

Avira : 10

AVG : 19

Kaspersky :46

===========

سرعت اسكن :

Avast :17.2 MB/s

Avira : 15.1 MB/s

AVG: 13.0 MB/s

Kaspersky : 9.8 MB/s

========
    کد:

Kaspersky ضعيف ترين عملكرد رو در تمام اين موارد داشته ، اونم در مقايسه با آنتي ويروسهايي كه كاملا رايگان هستند !

اگر دليل شما براي استفاده از Kaspersky داشتن محافظت Proactive بالاتر هستش ، باز هم دليل منطقي نيست ، چون فايروالهاي Comodo و Outpost داراي محافظت Proactive بسيار بالاتري هستند.( براساس نتايج matousec ) و ميتونيد به راحتي از اين فايروال ها در كنار آنتي ويروسها استفاده كنيد.

حالا لطف كنيد و به من بگيد كه چه دليل منطقي براي استفاده از كسپرسكي داريد؟

دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من به جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره

2. این کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

آقای اوت پست(out post) شما چرا نتیجه ی اون فایلی رو که مهران عزیز گفتند با اواست تست کنید تا ببینید دیس اینفکت می کنه یا نه رو نمی زارید تا ما هم به قدرت آواست پی ببریم ؟؟

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

[QUOTE=kases;5456965]دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره

دوست عزیز چرا این قدر متعصب هستی ؟
    توی نتایج معتبر کومودو بهترین فایروال رو داره و در رده بعد اون اوتپوست

بعد دوست عزیز دیگه داره دوران دیتا بیس بسر میرسه و دوران انتی ویروس هایی با فایروال قوی و مجهز به سند باکس و هوش مصنوعی خوب میرسه که بتونه جلوی اثر گذاری مخرب ها رو حتی در صورت اجرا بگیره
    چون مشکل اون ویروس هایی هستن که دیتا بیس ها نمیشناسن.
    که در این راه جدید کومودو واقعن با فناوری های ارائه کرده پیش تازه

5. این کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این هم یک تست از comodo , avast , pc tool , avira ,panda ,....
    کد:

7. 2 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تست اجرای ویروسها و تروجانهای ناشناخته بر روی Norton Internet Security و Comodo Internet Security نسخه های 2011

خب این هم تستی که قولش رو داده بودم. فقط سعی کنید اگر امکانش را دارید کیفیت 720p را دانلود کنید تا همۀ جزئیات را بخوبی بتونید ببینید. کیفیت های دیگه فقط به درد این میخوره که طرف بفهمه چه اتفاقی افتاد اما زیاد جزئیات را نمیتونید ببینید.

این تست توسط languy99 که قبلا یکی از کاربران فعال Wilderssecurity در بخش امنیت بود و الان یکی از مدیران انجمن Comodo است و همچنین از طرفی هم یکی از همکاران رسمی Youtube است انجام شده. تمام توضیحاتی را که در زیر مینویسم مربوط به تستی است که توسط ایشون انجام گرفته و نکته نظرات خودم را قاطی توضیحات نخواهم کرد.

دلیل تست: دلیل این تست ثابت شدن برتری هیچ نرم افزاری نسبت به دیگری نیست, بلکه تنها دلیل این تست روشن شدن واقعیتی است که روزانه ممکنه هزاران و یا ملیون ها کاربر در سرتاسر جهان با اون روبرو بشند. این تست بر روی نمونۀ ویروسها و تروجانهای ناشناخته انجام شده چون هیچ آنتی ویروسی وجود نداره که با نمونه های شناخته شده مشکلی داشته باشه و اونها رو قبل از رایت شدن بر روی هارد شناسایی میکنه. پس یکی از دلایل اصلی این تست مقدار محافظتی و دفاعی است که یک بستۀ امنیتی میتونه در مقابل نمونه های ناشناخته داشته باشه. منظور از نمونه های ناشناخته, نمونه هایی است که هنوز در دیتابیس هیچ کدام ثبت نشده اند و از روی اسکن این نمونه ها شناسایی نمیشوند.

دلیل دیگر این تست نشان دادن وجود اینترنت و تاثیر گذاری آن بر روی لایه های محافظتی این دو بستۀ امنیتی است. به طور مثال شما ممکنه در موقعیتی باشید که نمیتونید به اینترنت وصل بشید و از طرفی هم مجبورید که برنامه هایی را نصب کنید, کرک و کیجن هایی را که ممکنه حاوی ویروس و یا تروجان باشند اجرا کنید و یا حتی فلش مموری دوستانتون را استفاده کنید. اگر داخل این فلش مموری کرم Autorun وجود داشته باشه و بر روی سیستمی که محافظت آن دست این 2 نرم افزار امنیتی است اجرا بشه چه اتفاقی خواهد افتاد.

روش تست:

هر دو بسته امنیتی یعنی Norton Internet Security 2011 و Comodo Internet Security 2011 بر روی ویندوز 7 با تنظیمات پیش فرضی که هنگام نصب دارند نصب شده اند. دلیل اینکه تنظیمات را در این 2 بستۀ امنیتی تغییر نداده این است که کاربران اینترنتی که اکثرا کاربران معمولی هستند و نه حرفه ای اکثرا نرم افزار های امنیتی را با تنظیماتی که دارند نصب و استفاده میکنند و از تنظیمات Advanced که برای هر نرم افزار امنیتی که ممکنه وجود داشته باشند یا خبر ندارند و یا اگر هم خبر داشته باشند از ترس اینکه خرابکاری نکنند به آنها دست نمیزنند.

هر دو بسته امنیتی قبل از انجام تست کاملا بروز رسانی و آپدیت شده اند و بعد از مطمئن شدن از اینکه آپدیتی برای هیچ کدام وجود نداره اینترنت را قطع میکند تا دیگر نتونند به اینترنت وصل بشند.

قبل از انجام تست 47 نمونۀ ناشناخته داخل یک فولدر زیپ شده قرار گرفته اند. این شخص 47 نمونۀ ناشناخته را بعد از آپدیت کردن بسته های امنیتی NIS و CIS از حالت فشرده خارج میکند تا تعداد نمونه هایی را که این دو بسته امنیتی میتونند از روی دیتابیس یا هوش مصنوعی تشخیص بدند را پیدا کنند و آنها را پاک کنند. هر چند تایی که بعد از خارج کردن نمونه ها از zip باقی موند اجرا میکند تا واکنش هر کدام از بسته های امنیتی را در مقابل این ویروسها و تروجانهای واقعی نشان بده.

اگر سیستم بعد از اجرای همۀ نمونه ها طاقت آورد و بلایی سرش نیومد اونوقت توسط برنامه های MalwareBytes AntiMalware, Hitman Pro و یا GMER کل سیستم اسکن خواهد شد تا متوجه بشید که آیا سیستمی که محافظتش بدست یکی از این 2 بستۀ امنیتی بوده آلوده شده یا خیر. و اگر آلوده شده این آلودگی توسط کدام ویروس یا تروجان و یا روتکیت صورت گرفته و در چه حدی بوده.

من به نتیجۀ این تست هیچ اشاره ای نمیکنم تا خودتون برید ببینید و هر وقت همۀ قسمت های آنرا بدقت نگاه کردید اونوقت نتیجه گیری نهایی را خودتون انجام بدید. اگر هم قسمتی از این تست را بعد از دیدن تست متوجه نشدید میتونید به دقیقۀ آن اشاره بکنید تا براتون توضیح بدم که چه اتفاقی افتاده.

نکته: بعد از اجرای نمونه ها شما شاهد پیغامهایی از طرف آنتی ویروس مایکروسافت و یا آنتی ویروسهای دیگه خواهید بود اما در اصل این پیغامها واقعی نبوده و از طرف آنتی ویروسهای تقلبی و تروجانها نشان داده میشه تا کاربران معمولی با دیدن این پیغامها در صدد خرید آنها باشند. پس اگر پیغامی را که مربوط به Norton یا Comodo هست در این تست ندیدید بدونید که همه مربوط به تروجانها, ویروسها و روتکیت هایی هستند که بر روی سیستم اجرا و فعال شده اند.

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور 4shared

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت عالی 720p از سرور rapidshare

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور 4shared

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت MP4 - 360*480 از سرور rapidshare

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور 4shared

کد:
    کد:
    کد:

دانلود با کیفیت خیلی پایین و با فرمت flv از سرور rapidshare

کد:
    کد:
    کد:
    اخوی میشه خودت یه توضیح بدی ؟؟
    من هر سه قسمت hd رو دانلود کردم و به دقت بررسی کردم ، نتیجه ای که من از این تست گرفتم به این صورت بود . نورتون نتوانست ویروس هارو تشخیص بده و جلوی اجرا شدنش رو بگیره ، کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیست بلکه فقط از کاربر سوال میپرسید ... (فقط در بعضی شرایط sandbox پروسس رو بلاک کرد ) مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟ درضمن چرا این اقایی که review داد در تست comodo نرفت با کسپر اسکن کنه و فقط به برنامه های معمولی adware و... بسنده کرد ؟ میترسید ابروش بره ؟
    درضمن بنده همین الان رفتم نورتون عزیز رو پاک کردم ، چون مایه ابرو ریزیه ....
    Last edited by soheilsh; 26-09-2010 at 22:06.

9. 2 کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

عزیز دل کومودو برای کسانی هست که امنیت بالایی میخواهند یعنی این که یه اطلاعات کوچول و با کامپیوتر داشته باشه یا این که میتونی با زدن یه تیک تنظیمات رو جوری قرار دهید که پیام ها نشون داده نشه و به صورت اتوماتیک اجرا بشه
    وقتی یک برنامه جدید میخواد اجرا بشه و یا به یک پروسه حساس دست پیدا کنه و ... کومودو با یک پیام و دادن یک سری اطلاعات در مورد اون گزینه که میخواد به کدوم پروسه دست پیدا کنه و چه تغییراتی رو اجرا امکان همچین عملیاتی رو نمیده یا این که با اجرای اون در سند باکس هیچ وقت به سیستم اسیب نمیرسه و در محیط ایزوله قرار میگیره یعنی به طور ساده میدونی که داره چه اتفاقی تو سیتمت میفته و مدیریت سیتمت دست خودت هست

11. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اخوی میشه خودت یه توضیح بدی ؟؟
    من هر سه قسمت hd رو دانلود کردم و به دقت بررسی کردم ، نتیجه ای که من از این تست گرفتم به این صورت بود . نورتون نتوانست ویروس هارو تشخیص بده و جلوی اجرا شدنش رو بگیره ، کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیست بلکه فقط از کاربر سوال میپرسید ... (فقط در بعضی شرایط sandbox پروسس رو بلاک کرد ) مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟ درضمن چرا این اقایی که review داد در تست comodo نرفت با کسپر اسکن کنه و فقط به برنامه های معمولی adware و... بسنده کرد ؟ میترسید ابروش بره ؟
    درضمن بنده همین الان رفتم نورتون عزیز رو پاک کردم ، چون مایه ابرو ریزیه ....

دوست عزیز اول در مورد اسکن با کسپرسکی که شما میگید باید انجام میداد توضیح بدم. هر چند که من این تست را نگرفتم و سندش هم به اسم من نوشته نشده. پس به این موضوع خوب واقف هستید

بعد از اینکه ویندوز در سیستمی که نورتون روش نصب بود بالا نیومد این شخص تصمیم گرفت که برای بالا آوردن موقت سیستم که حتی نمیتونست وارد سیف مد هم بشه به ناچار و به اجبار تنها راه باقی مانده را که استفاده از یک سی دی بوتیبل برای ویروسیابی بود استفاده کنه. در بین آنتی ویروسها هم سی دی بوتیبل کسپرسکی که قابلیت آپدیت شدن را هم داره برای این کار انتخاب شد تا همانطور که گفتم بتونه ویندوزی را که در آن Explorer.exe کرش کرده و بالا نمیاد را بتونه دوباره بالا بیاره تا که بشه بقیه ویروسها و تروجانهای باقی مونده ای که بر روی نورتون آزمایش نشدند را آزمایش کرد.

فکر کنم اگر حرفهای این شخص را هم گوش میکردید همین موضوع را بخوبی اشاره کردند اما متاسفانه حتی بعد از ویروس یابی توسط کسپرسکی باز هم نه از سیف مد خبری بود و نه از ویندوز و به همین دلیل ادامه دادن تست را بر روی نورتون ملتفی و تمام شده اعلام کردند.

Hitman Pro در تست کمودو استفاده شد. Hitman Pro از دیتابیس 6 آنتی ویروس مختلف بصورت همزمان جهت ویروسیابی استفاده میکنه و فکر نمیکنم که استفاده کردن از کسپرسکی بعد از Hitman Pro کار مفیدی را میتونست انجام بده و وقت بیهوده به هدر میرفت. ایشون اومدند و برای اسکن از Hitman Pro استفاده کردند که به نظر من کار بسیار خوبی هم کردند چون اگر من هم بودم همین کار رو میکردم. به دلیل همون 6 آنتی ویروسی که گفتم

کومودو هم هر چی فایل دید و ندید گیر داد و به هیچ عنوان خودش نتونست تشخیص بده کی ویروسه و کی ویروس نیست
    من این جملۀ شما رو اصلا متوجه نمیشم. یعنی چی خودش( آنتی ویروس) نتونست تشخیص بده؟ اینجا کلمۀ خودش حتما باید آنتی ویروس باشه تا این خودش برای شما معنی پیدا کنه؟در این صورت که اول تست اعلام شده این نمونه ها همگی برای خودش ناشناخته هستند پس اگر ناشناخته باشند چطوری خودش بتونه تشخیص بده؟

اگر ویروسی در دیتابیس آنتی ویروس ثبت نشده باشه, پس نرم افزار چطور میتونه به شما اعلام کنه که فلان فایل آلوده قصد خرابکاری در فلان قسمت را داره؟ میشه شما راه حلی را برای رفع این مسئله بگید تا ما هم بهتر متوجه بشیم؟

مگر کاربر ها علم غیب دارن که بدونن این فایل ویروسیه یا نه ؟؟؟

کاربر نمیدونه ویروس چیه, کاربر حال نداره تنظیمات انجام بده, کاربر اصلا نمیدونه تنظیمات چیه, کاربر دلش هم نمیخواد بدونه تنظیمات چیه, کاربر حال هم نداره مطالعه بکنه و و و .... اینها همه جملاتی هستند که برای گوش من آشنا هستند.

میشه شما بگید کاربر این وسط چه کاری میخواد بکنه که ما خیالمون راحت بشه و کار این کاربر رو بدونیم؟

اما در مورد پیغامها عزیز,

اگر به پیغامها توجه کرده باشید اکثر پیغامها به رنگ قرمز بودند و این یعنی اخطار, کاربر این یکی رو که میدونه؟ اصلا چراغ قرمز هم یعنی ایست ماشین ها... جون من کاربرها بفهمید قرمز یعنی اخطار...

حالا بگذریم .CIS یعنی بسته امنیتی کمودو فقط در شرایطی پیغامهای قرمز به کاربران نشون میده که اتفاق خطرناکی که باعث آسیب رساندن به سیستم باشه بخواد اتفاق بیوفته. بطور مثال شما میتونی بری و مایکروسافت آفیس 2 گیگابایتی را در سیستمی که کمودو روش نصبه, نصب کنی. در هنگام نصب کمودو حتی به شما 1 پیغام هم نشون نمیده و انگام نه انگار که سیستم شما توسط کمودو محافظت شده و اگر هم نشون بده اخطار قرمز رنگ که تو چشم بزنه و داد بزنه که من رو بلاک کن نشون نمیده, بلکه پیغامهاش حداکثر میتونه در حد این باشه که آیا اجازه وصل شدن به اینترنت رو بهش بدم یا خیر.

اما در عوض شما در این تست دیدید که با اجرا کردن یک فایل 50 کیلوبایتی دو سه تا پیغام قرمز رنگ دریافت میکردید. خب اگر این پیغامها رو هم نشون نده همونطور که گفتم چطوری به شما بفهمونه که سیستم در خطره؟
    مسئله دیگه این است که این تست با تنظیمات پیشفرض انجام شده. در حالی که شما میتونید تنظیمات کمودو را تمام اتوماتیک بکنید تا خودش هر چیزی را که صلاح دونست بلاک کنه و هر چیزی که خواست آزاد بزاره و اجرا بشه. اما دلیل اینکه تنظیمات کمودو و حتی نورتون در این تست بصورت پیشفرض گذاشته شده در توضیحات مربوط به تست اشاره شده و امیدوارم که اون رو خونده باشید.

در کل نمیشه که تمام نرم افزار های امنیتی از یک شیوۀ پیغام دادن به کاربران استفاده کنند. یکی شیوه بلاک کردن اتوماتیک رو در پیش میگیره, یکی دوست داره به کاربر اعلام کنه تا کاربران خودشون تصمیم بگیرند که کدام فایل پاک بشه و چه چیزی پاک نشه و یکی هم دوست داره از جفتش استفاده کنه. به همین دلیله که ما الان آنتی ویروسها و برنامه های امنیتی متفاوتی رو دور و برمون داریم چون سلیقه ها و نیاز هامون هم با هم متفاوته. الان شما از کمودو خوشت نیومد چون به قول شما به کاربری که نمیدونه این پیغامها یعنی چی نشون دادن همچین پیغامهایی ممکنه گیج کننده باشه و درست هم میگید. اما فکر نمیکنید که بعضی ها فقط و صرفا به خاطر همین پیغامهای گیج کننده هستند که به سمت Comodo, Outpost و یا HIPS های دیگه کشیده میشند؟

اگر کار اصلی یک بسته امنیتی محافظت از سیستم باشه پس باید بتونه از هر شیوه و راهی که میتونه ازش محافظت کنه تا فایل های مخرب نتونند به سیستم آسیبی برسونند. حالا من از شما یک سوال میپرسم... آیا وقتی یک شخص غریبه زنگ خونۀ شما رو میزنه, شما چشماتون رو میبندید و میرید در رو باز میکنید و میگید بفرما تو؟ آیا سعی نمیکنید اول بدونید این شخص غریبه کیه و چی میخواد؟ اگر شخص غریبه بخواد بزور داخل بشه چی.. آیا شما سعی نمیکنید به خاطر محافظت از خانواده تون از هر اقدام و هر وسیله ای استفاده کنید تا نزارید داخل بشه؟

قاعدتا همۀ ما جواب این سوال ها رو میدونیم و خوب هم میدونیم که هر کسی باشه چه رفتاری رو از خودش نشون میده. حالا خودتون رو بزارید جای یک نرم افزار امنیتی که میخواد از سیستم دفاع کنه.شخص غریبه همان ویروس و یا تروجان ناشناخته است. آیا بسته امنیتی نباید پیغامی را برای ویروسها و تروجانهای ناشناخته نشون بده و چشمشو ببنده و بزاره وارد سیستم بشه؟ که چی.. که کاربر فکر کنه فلان نرم افزار کمتر گیر میده چون پیغام کمتری داره.

موفق باشید عزیز.
    Last edited by M E H R A N; 27-09-2010 at 01:22.

13. 7 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگر شما یک بد افزاری که در دیتابیس هیچ انتی ویروسی نیست رو سیستم اجرا کنی من به جرات میتونم بگم اواست هیچ کاری نمیتونه بکنه ولی اگه کسپر نصب باشه با وجود اینکه تو دیتابیسش قرار نداشته باشه میتونه رفتار شناسی کنه درضمن کسپر بهترین فایروال بین تمام انتی ویروسها داره
    شما چرا پست ها رو با دقت نميخوني ؟

جواب شما رو قبلا دادم :

با وجود ‍Comodo و Outpost كه داراي بالاترين محافظت Proactive هستن ، استفاده از Kaspersky حتي در اين زمينه هم مردوده.

===========
    ؟ درضمن چرا این اقایی که review داد در تست comodo نرفت با کسپر اسکن کنه و فقط به برنامه های معمولی adware و... بسنده کرد ؟ میترسید ابروش بره ؟
    براي چي بايد از كسپر استفاده ميكرده. كسپر توي ويروس يابي از طريق ديتابيس خيلي معمولي عمل كرده و حتي از Avast و Avira هم عقبتر بوده.

حالا چرا بايد از كسپر كه عملكرد خيلي معمولي تو ويروس يابي داره ،استفاده ميشده؟

===========
    این هم یک تست از comodo , avast , pc tool , avira ,panda ,....
    کد:
    نمي دونم اين تست چقدر معتبره.

ولي جالبه كه بازم Avast بهترين ويروسيابي از طريق ديتابيس رو داشته
    Last edited by outpost; 27-09-2010 at 08:46.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حالا ما با این اینترنت زغالی که نمی تونیم دان کنیم
    میشه نتیجه کامل رو لطف کنید که چی شد؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

حالا ما با این اینترنت زغالی که نمی تونیم دان کنیم
    میشه نتیجه کامل رو لطف کنید که چی شد؟

نسخه کیفیت پایین رو دانلود کنید اما برای شما:

محتوای مخفی: ! 

بعد از اجرا شدن نصف مخرب ها ویندوز برای نورتون بالا نیومد حتی بعد از اسکن دیسک نجات.

کمودو در یک یا دو مخرب با تنظیمات دیفالت ضعیف نشون داد.

موفق و پیروز باشید.

17. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •