اگه کسی پنل جدیدو میدونه بهم بگه ممنون میشم
اگه کسی پنل جدیدو میدونه بهم بگه ممنون میشم
1ماه پيش IP عوض شده ولي چون مخابرات فاقد هرگونه سيستم اطلاع رساني هست اينطوري كاربرا سردرگم ميشن!
IP جديد Netbill
در ضمن مشكل فني يا سوالي داشتي به شماره 1899 زنگ بزن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by urumchi; 29-08-2011 at 01:12.
ارومچی جان الان وضعت با سرویس چطوره ؟ هنوزم 150 میده ؟ من دیرو یکی از دوستان گفت 512 مخابرات گرفته به زور 60 کیلو میده !!! خیلی ناامید شدم . نکنه اینجا اینطوری باشه ؟![]()
ناصر عزيز 2 شب كه با 140 دانلود ميكردم ولي بعد از اون پهناي باندم رسيد به 128KB و معمولا در بهترين حالت با 122KB دانلود ميكنم ولي با اين حال چون ساعات رايگان از 1 تا 8 شده ظرف 7 ساعت ميتونم بالاي 3 گيگ دانلود كنم (البته اگه لينك يافت بشود!)
راستش من خودم ريسك كردم چون 2 نفرو ميشناسم كه در اورميه 512 دارن يكي فيكس شب و روز با 115-110 دانلود ميكرد يكي هم با 60-55 !!!
خدا رو شكر واسه من جواب داد و من الان از سرعت دانلودم واقعا راضي هستم.
ای بابا پس اینم شد شانسی که بعید میدونم من داشته باشم . ولی 1 تا 8 خبر خوبی بود !!!
لیست قیمت سرویس های مخابرات رو از کجا میشه گرفت؟
بایستی تشریف ببرید خیابان ارتش, امور مشترکین مخابرات
-----
امروز سرعت اینترنت کم شده بود ولی اینترانت در حد عالی لود میشد!!
بنظر ميرسه بالاخره اينترنت رسما ملي شد چون تقريبا هيچ سايتي مخصوصا سايتهاي دانلود خارجي باز نميشن و هيچ وي پي اني هم كانكت نميشه
وضعيت پينگ در ساعت 1:30 شب
Last edited by urumchi; 30-08-2011 at 01:12.
خدا عمر همه ی کسانی رو که در مخابرات و در سایر مکان ها شبانه روز به فکر ما هستن رو دراز بفرما
کجای دنیا این اینترنت رو دارن تروخدا ؟ ! ؟ مگه ما چندبار پا به این دنیا میزاریم که نتونیم طمع یه اینترنت واقعی با سرعت و پینگ مناسب رو بچشیم ! ینی انقد بدبختیم ؟!؟ خدای مهربون دنیای به این بزرگی چرا ما رو توی این جهنم آفریدی !
حالا نمیخوام بحث 30یا30 عوض کنم ولی واقعا ما چه گناهی کردیم که باید شبانه روز تلاش کنیم با DNS عوض کردن ! ریست کردن مودم , سایر تغییرات فقط 10 کیلوبایت افزایش سرعت داشته باشیم بلکه کمی لذت ببریم!
الان ساعت 10:40 دقیقه پینگ من روی 190 ( عالیه ) اما به محض اینکه به Lobby گیم آنلاین وصل میشم میره رو 1000اینم از ملی کردن صنعت اینترنت که با تلاش شبانه روزی برادران ارزشی به حقیقت پیوست !
کاش میشد زود باروبندیل و از این خراب شده بست و به یه جنگلی صحرایی خرابه ای که فقط اسمش ایران نباشه مهاجرت کرد![]()
حالا کجاشو دیدی . بزار ملی بشه ! بروبکس کره شمالی هم مسخرمون میکنن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)