منم زیاد نمیدونم اینارم از خودش شنیدم کلا زیاد چرت و پرت میگه این محصول رو هم فقط خودش تعریف می کنه من جای دیگه ای ندیدم . به دوستان پیشنهاد میکنم دنبالش نرن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم زیاد نمیدونم اینارم از خودش شنیدم کلا زیاد چرت و پرت میگه این محصول رو هم فقط خودش تعریف می کنه من جای دیگه ای ندیدم . به دوستان پیشنهاد میکنم دنبالش نرن
اینا فقط همش حرفهای چرتی هست که میگن با dial up میشه با سرعت adsl وصل شد.
کجای دنیا هم چنیم چیزی دیدین.چیزی که ما سرعت بیشتر از 512 نداریم چطور میتونیم با 1mb وصل بشیم.
از روی محدودیت سرعت ببین فکرها بکجا میرسه.همه فقط میخوان با یه فکرهایی سرعت خیلی کم هم شده بالا ببرند.
در ضمن امروز یه خبری شنیدم که قراره که ترکیه سرعت اینترنته کشورش را 8مگابایت افزایش بده.در ضمن گفتند که یعنی دانلود یک فیلم در 4 دقیقه.
این راه حل است برای مشکلات ما {افزایش سرعت}
ممنون![]()
مخابرات که نمی آید تا دم خونه فیبر بکشه .فیبر نوری هم باشه بازم در ایران تاثیری نداره. همین الان هم فیبر نوری هست اتصال های اصلی کشور و وضیعیت همین هست.
قیمت های همارار در سایتش هست hamarasystem.net و اینجا هم صدها بار گذاشتن که با یک سرچ کوچولو پیداش می کنی alizshah جون.
compression خاص هم باز این عمل رو انجام و عملی نمیکنه.
بله مترجمی کاراش یه جورایی هست . بهترین کارش همین tvbox هست که میدونین چیه .
من که گفتم خودم و دوستام دنبالش بودیم به جایی نرسیدیم.
تایید میشه.
تازه اگر هم بشه که نمیشه قیمت دستگاهش از هزینه یکسال 512 نامحدود زیاد میشه.
بچه ها از کجا اکانت پرمیوم میگیرین ؟؟؟
اره ارزونش .... یه جا دیدم 8000 هزار بود ...
من که فکر نکنم به قیمت 8000 تومان اکانتی وجود داشته باشه.
در این سایت زیر شما میتونید اکانت رپیدشر با قیمت معادل در سایت رپید شیر بخرید.در ضمن سرعتش هم میگن استثنایی است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هست ولی بدون پوینت . اکانت رو از هرجا بگیری فرق نمی کنه سرعت همونه
هر کدوم ارزونش هست زود بگین ؟
مثلا 7000 هست ؟
آقا علیزشاه ما در چه حاله؟!
میبینم که دنبال اکانتی!
تازه میخوای ارزون هم باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)