تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 1126 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

بچه ها پیام نور خیلی بده؟؟
    از یک لحاظ خیلی خوبه که اصلا نیازی نیست کلاس بری . یک ماه مونده به امتحان میشینی دو درس ها را میخونی . از کلاس نشستن های الکی راحت میشی .

از یک لحاظ بده چون بیشتر بار بر روی دوش خودتون هست و باید خودتون درس را بخونید .

از یک لحاظ هم بده و هم خوبه چون فقط باید کتاب بخونی .

از یک لحاظ هم بده چون معلوم نیست طراح سوالات کی هستش . و 90 درصد امتحانات سوالاتش سخت طرح میشه و استاندارد نیست .

2. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

آقا این سیستم اطلاع رسانیش چه جوریاست که همه ازش بد تعریف میکنن؟
    میشه توضیح بدید؟
    یه چیز دیگه اینکه میگن امکان داره نمراتت هم الکی بیاد
    یعنی یه درسی رو خیلی خوب امتحان داده باشی بعد ببینی نمره ش رد کردن 3!!!!
    سیستم اطلاع رسانیش الان ضعیف نیست و خیلی خوب شده . فقط مسئولینش متاسفانه خیلی زیاد بارشون نیست که درست و حسابی ادم را راهنمایی کنند .

اما خدا را شکر با بودن سایت گلستان خیلی از مشکلات مربوط به انتخاب واحد و غیره حل شده .

فقط تنها مشکلش اینه که نمرات خیلی دیر اعلام میشه .

4. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دانشجوهای پیام نور چه سنی هستن؟؟ همشون سن بالان یا 18-19 ساله هم توشون هست؟؟
    تو واحدی که من هستم و واحد بزرگی هم هست همه 18 19 ساله (سال اولی).اونی که سنش تو کلاس از همه بیشتر بود من بودم که 23 سالمه.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سیستم اطلاع رسانیش الان ضعیف نیست و خیلی خوب شده . فقط مسئولینش متاسفانه خیلی زیاد بارشون نیست که درست و حسابی ادم را راهنمایی کنند .

اما خدا را شکر با بودن سایت گلستان خیلی از مشکلات مربوط به انتخاب واحد و غیره حل شده .

تایید میشه

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

این میگن در حدیه که اصلا تکلیفت مشخص نیست که چه جوری باید انتخاب واحد کنی و این چیزا
    آره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دانشجوهای پیام نور چه سنی هستن؟؟ همشون سن بالان یا 18-19 ساله هم توشون هست؟؟
    شما خیلی دیدتون نیست به پیام نور بد هستش . این طوری هم که شما فکر نمی کنید نیست .

پیام نور همه رده سنی را شامل میشه . اما اگه شما برید دانشگاه اکثر دانشجوها را که میبیند هم سن خودتون هستند . چون دانشجوهایی که سنشن بالا هست و احتمالا کارمند هستند فقط و فقط روز امتحان میان . و ممکنه شما یکبار هم اونا را توی دانشگاه نبینید .

چون حداقل 90 درصد دانشجوهای پیام نور را همین کسایی تشکیل میدن که الان مثل شما کنکور دادن .

موفق باشید

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام . قسطم از جواب دادن به این پاسخ شما روشن کردن بقیه هست.
    1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد در مقطع لیسانس با دانشگاه های دولتی برابره.(چون هم می تونید اگر استخدامی در کار باشه استخدام شید! واسه استخدام های سطح بالا که باید از دانشگاه های تهران مدرک داشته باشید اونم روزانه!)
    2- تعصب من روی حقیقت هست و شفاف سازی حقایق نه روی دانشگاه خاصی.
    3- امکانات دانشگاه آزاد 100% بهتر از پیام نور هست و شاید قیاس این موارد درست نباشه. الان روی رقابت دانشگاه آزاد با دانشگاه ای تمام دولتی هست نه پیام نور.
    4- متاسفانه دانشجو های پیام نور فکر می کنند تنها دانشجو های درس خون این کشور هستند که باز هم دور از واقعیت هست.
    با تشکر
    با قسمتی از حرفات موافقم مثل کمبود امکانات پیام نور .ولی همین کمبود امکانات هم در 2 سال اخیر خوب برطرف شده الان حتی واحد های شهرستانش هم مشکلی ندارن مگر واحد های تازه تاسیس.در کل گفتم که بنده خودم دانشجوی آزاد هم هستم و صرفا تجربیات 4 ساله خودم در دو واحد دانشگاهی خیلی بزرگ آزاد رو خدمت دوستان عرض کردم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

این میگن در حدیه که اصلا تکلیفت مشخص نیست که چه جوری باید انتخاب واحد کنی و این چیزا
    آره؟
    این هم متاسفانه یک شایعه ای بیش نیست .

قبلا که ما انتخاب واحدمون دستی و توی دانشگاه انجام میشد خیلی مشکلات داشتیم .

باید یک روز کامل می رفتیم و توی گرما انتخاب واحد میکردیم و بعدش هم باید میرفتیم و توی بانک تقریبا 3 ساعت صف وایمیستادیم تا پول پرداخت کنیم . کلی مکافات دیگه که این درس را میشه برداشت یا نه و ......

هیچ کسی هم پاسخگو نبود . چون اصلا مسئولین در حد یک بچه ابتدایی هم چیزی از قانون ها بارشون نیست .

اما اما اما

الان وضعیت خیلی خوب شده . تکلیف کاملا مشخصه . همه چیز توی سایت گلستان ( سایت اصلی پیام نور) کاملا مشخصه .

شما وارد سایت میشی و همه درسهایی که ارائه شده کاملا مشخصه ، پیش نیازها کامل مشخصه . تاریخ امتحانات از همون روز اول که انتخاب واحد میکنی کامل مشخصه . تعداد درسهایی که پاس کردی از ترم اول تا اخر کامل مشخصه . نمرات شما از ترم اول تا ترم اخر کامل مشخصه .
    درسهایی که امتحان میدیدی اگه تستی باشه تعداد سوالات غلط و درست را با کلید توی سایت میزنه .

هر چیزی که شما فکرش را بکنید در مورد نمرات و انتخاب واحد توی سایت کامل مشخصه .

کلا از نظر انتخاب واحد شما حتی 1 درصد هم مشکل نخواهید داشت .

موفق باشی

12. 2 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز بنده کاملا با نظر شما مخالفم (به عنوان یه دانشگاه آزادی)

1- اعتبار مدرک دانشگاه آزاد با سراسری برابره اما در صورتی که پارتی داشته باشید یا اینکه بخواید با مزایای پایین تو یه شرکت خصوصی کار کنید ! اینو از باب تجارب گفتم و مثالش یکی از دوستان فارغ التحصیل بنده هست که با معدل 17 در رشته کارشناسی کامیپوتر در نهایت الان با حقوق 350 تومن تو پارس انلاین مشغول شده یا یکی از هم کلاسیهای خانم که الان تو بانک پارسیان با حقوقی مشابه مشغول به کاره و خودم که با ماهی 300 تومن تو یه ISP محلی مشغول به کارم !!

3- کاملا موافقم بخاطر اینکه این دانشگاه دانشگاه نوپایی هست و مثل آزاد نیاز به زمان داره ولی رقابت آزاد با سراسری فقط منوط به امکاناته نه سطح آموزشی
    4- متاسفانه یا خوشبختان حقیقت داره ! خودتون رو مقایسه بکنید با یه دانشجوی پیام نور که بجای اینکه 50 صفحه جزوه بخونن باید یه کتاب 300 صفحه ای رو مو به مو بخونن !

مورد آخر که قبلا هم گفتم اینه که موفقیت تو دانشگاه آزاد کاملا به شانس بستگی داره ! یعنی به عواملی مثل استاد (که اگه باحال باشه همه پاسن اگه سخت گیر باشه ...)-منابع امتجانی (اینکه از جزوه باشه یا کتاب !) - دانشگاه محل تحصیل (اگه جامع نباشه نمره گرفتن عین آب خوردنه) که این موارد تو دانشگاه جامعی مثل پیام نور دیده نمیشه و همه دانشجو ها از این نظر یکسانن

البته این موارد رو در حالت کلی گفتم و واحد هایی از آزاد وجود دارن که واقعا از خیلی دانشگاه های سراسری هم سطح بالاتری دارن نمونش واحد قزوین (تو علوم کامپیوتر) یا دانشگاه تهران جنوب

نمی دونم در جریان رتبه بندیه دانشگاه ها در سطح خاور میانه و بین الملل هستید یا نه .آخرین رنکینگی که دیدم پیام نور رتبه 25 خاور میانه و دانشگاه آزاد تهران جنوب رتبه 73 خاورمیانه رو داشت که این امر موید همین نکاتی هست که گفته شد.

موفق باشید
    حرفای میثم تایید میشه ما دوتا همزمان هم آزاد میخونیم هم پیام نور. در کل پیام نور با اون چیزی که از بیرون فکر میکنند 180 درجه فرق داره .شما حتما باید 1 سال دانشجوی پیام و آزاد بوده باشید تا فرقشون رو کاملا تشخیص بدید.
    از لحاظ سطح درسی دانشجوها دانشگاه آزاد به هیچ عنوان به پای پیام نور نمیرسه مگر بعضی از واحد های دانشگاهیش.

14. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

این هم متاسفانه یک شایعه ای بیش نیست .

قبلا که ما انتخاب واحدمون دستی و توی دانشگاه انجام میشد خیلی مشکلات داشتیم .

باید یک روز کامل می رفتیم و توی گرما انتخاب واحد میکردیم و بعدش هم باید میرفتیم و توی بانک تقریبا 3 ساعت صف وایمیستادیم تا پول پرداخت کنیم . کلی مکافات دیگه که این درس را میشه برداشت یا نه و ......

هیچ کسی هم پاسخگو نبود . چون اصلا مسئولین در حد یک بچه ابتدایی هم چیزی از قانون ها بارشون نیست .

اما اما اما

الان وضعیت خیلی خوب شده . تکلیف کاملا مشخصه . همه چیز توی سایت گلستان ( سایت اصلی پیام نور) کاملا مشخصه .

شما وارد سایت میشی و همه درسهایی که ارائه شده کاملا مشخصه ، پیش نیازها کامل مشخصه . تاریخ امتحانات از همون روز اول که انتخاب واحد میکنی کامل مشخصه . تعداد درسهایی که پاس کردی از ترم اول تا اخر کامل مشخصه . نمرات شما از ترم اول تا ترم اخر کامل مشخصه .
    درسهایی که امتحان میدیدی اگه تستی باشه تعداد سوالات غلط و درست را با کلید توی سایت میزنه .

هر چیزی که شما فکرش را بکنید در مورد نمرات و انتخاب واحد توی سایت کامل مشخصه .

کلا از نظر انتخاب واحد شما حتی 1 درصد هم مشکل نخواهید داشت .

موفق باشی
    ممنون
    اما من تو همین سیستم گلستان هم دیدم که نمرات نیومده
    تصحیح برگه ها تهران انجام میشه؟
    اگه تو خود دانشگاه هم باشه اینا موظف هستن که تا یه تاریخی نتیجه رو بدن به سیستم دیگه؟آره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •