تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 1178 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من گفتم بهش پراید بخر ...

دوست عزیز بهتره توی سایت های خارجی ببینی گرون ترین نوت بوک ها که با الماس و اینا کار شدند به کارت میاد احتمالا ...

قوی ترین انتخاب هات میتونه dell XPS M1730 باشه که core2 extreme دارند ... همین راهنمایی رو بیستر نمیتونم بکنم چون لپ تاپ هفت میلیونی توی ایران نداریم ! البته فکر کنم جواهر فروشی ها دارند !

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

Microprocessor 2.50 GHz Intel Core2 Duo processor T9300 Intel Centrino Duo processor technologyMicroprocessor Cache 6 MB Level 2 cacheMemory 4096 MB (2 x 2048 MB)Memory Max Up to 4 GB DDR2 (Up to 1 GB may not be available due to 32-bit operating system resource requirements)Video Graphics NVIDIA GeForce 8800M GTSVideo Memory Up to 1791 MB (512MB dedicated)Hard Drive 640 GB (2 x 320 GB) (5400 rpm)Multimedia Drive Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double LayerDisplay 20.1” WSXGA+ High-Definition HP Ultra Brightview Widescreen Display (1680 x 1050)Network Card Ethernet 10/100BT integrated network interfaceWireless Connectivity Intel Pro/Wireless 2200 802.11b/g Integrated Wireless LAN

Bluetooth wireless networkingSound Altec Lansing speakers with integrated sub-woofer; Native External Speaker Configurations Ports: Rear, Center/Sub, Front

3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integratedKeyboard Full size desktop keyboard (with separate numeric keypad layout)Pointing Device Touch Pad with On/Off button and dedicated vertical Scroll Up/Down pad, volume control, mute buttons, 2 Quick Launch ButtonsExternal Ports

* 4 USB 2.0
    * 1 HDMI connector
    * 1 eSata connector
    * 1 VGA port
    * 1 RJ45 ethernet connector
    * S-video TV out
    * 1 headphones-out
    * 1 mic-in
    * 1 IEEE 1394
    * remote control infrared port (remote optional)
    * integrated stereo mic
    * cable docking connector

Dimensions 47.5 cm (L) x 33.95 cm (W) x 5.85 cm (min H/max H)Weight 7.05 kg (15.5 lbs)Security

* Integrated finger print reader

Power

* 180 W AC Power Adapter
    * 9-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery

What''''''''''''''''s In The Box HP Pavilion WebCam with stereo Integrated Microphones

Dockable remote

TV Tuner ----T
    سری های HDX اچ پی اینجا گیر نمیاد . آمریکا و بصورت محدود چون خیلی گران هستند ( بالای 2000 دلار)

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط mayabia مشاهده تاپيک
    یکجا میگی که تبلیغات سایت فروش آنلاین نکنید بعد خوت میای میگی که از کی بخره شما خودت عند تبلیغاتی البته ناراحت نشی ها .
    حرفت آخر خنده بود

و اگر هم مشکلی ایجاد شد شما باید جوابگو باشی ؟

پس بهتره توی کار بزرگترها دخالت نکنید

در ضمن میتونید فقط اسم گارانتی رو بیارید ... اما آدرس و سایت و درج هرگونه پست تبلیغاتی غیر مجازه

من هیچ جا رو پیشنهاد نمیدم چون توی بازار ایران جایی ارزش خرید کردن رو نداره و همه کلاهبردارند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام عزیزم

چرا اینو می فرمایید؟

من دلیل می خواهم.

من سعی میکنم یکم ولضح برات توضیح بدم :

وقتی یک لپ تاپ با امکانات خوب و هم رده و با همون امکانات extensa حدود 150.000 تومان گرانتره یعنی همه چیز فقط قطعات نیست

ACER همیشه سعی کرده بهترین قطعات رو با پایین ترین قیمت ارائه بده اما موفق نبوده چون :

1- کیفیت قطعات اصلی خوب ولی وسایل جانبی و بدنه و دیگر موارد ظریف قوی نیست

2- سیستم نرم افزاری مجهزی داره که کارت رو سرعت میده اما باگ خیلی داره چون کارشناسی کار نشده

3- عمر باتری ایسر ها پایینه

4- صفحه نمایش کیفیت پایینی دارند

و موارد دیگر

acer extensa برای کارهای خیلی عادی برای نهایت 2 سال میتونه جوابگو باشه و برای شرایط high performance جوابگو نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوست عزيز . ممنون به خاطر همه جوابهايي كه به من دادي
    باور كن ديگه در مورد گرافيكش قانع شدم
    اما آخه من كلي سوال ديگه هم پرسيده بودم . مثل صداي هاردش و يا دي وي دي رامش و هم اينكه در استفاده هاي طولاني مدت با فشار سنگين پردازشي و يا در بازي مشكلي واسش پيش نمياد كه اگه مثلا روزي 10 12 ساعت روشن باشه
    آقا من يكم رو اين زمينه ها وسواس دارم . بهم حق بده كه نگران باشم آخه ميخوام 1600 1700 بدم پاش ، پس بايد اصلاعات كامل داشته باشم ، به قول خودتم كه اين فروشنده ها چيزي نميفهمن و كلا چيزي نميدونن
    پس فقط تو رو داريم كه بايد جواب اين همه ملت رو بدي
    آقا واسه زحمت هايي كه واسه اينجا ميكشي ممنون . حالا منتظر جوابت در مورد بقيه سوالهام هستم
    باقی جواب هات هم اینجا هست یعنی توی این تاپیک و بگردی میبینی

و هم اینجا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

داره خودمونی میشه Mehita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    سوئـــد

پيش فرض

خیلی بد حرف زدی و واقعا باعث تاسفه ...

اینجا اینقدر شلوغ شده و سوالات مسخره و تکراری هست که دیگه حالم بد میشه

مشکل از پست یه خطی نیست ... همه طلب کارند
    کجای حرف من بد بود وقتی که من سوالم رو 4 دفعه در 6 صفحه مجبور شدم تکرار کنم؟ وقتی دیدم هیچ کس
    کوچکترین توجهی نمیکنه و تمام اون کسانی که قبل از من سوال پرسیده بودند همه جواب گرفتند و به خواسته شون
    رسیدند خب یکمی هم به من حق بدید که به عنوان یک تازه وارد این حرکات و رفتارها رو ببینم.

در ضمن من اکثر تاپیک ها رو قبل از پرسیدن سوالم دونه به دونه مرور کردم اما هیچ مطلبی رو در مورد لپ تاپ های
    سونی سری CR 31 با صفحه نمایش 14 اینچی پیدا نکردم. حالا تعجب میکنم که شما سوال من رو مسخره و جواب
    خودتون رو تکمیل و واضح حساب کردید.

باز هم فرض کنیم که من خوب نگشتم و اون مطلبی رو که دنبالشم پیدا نکردم اما شما چطور؟ شما بعنوان مثلا یک
    همکار با لحن بد و پرخاشگری میگید که سوالات مسخره و تکراری.... حالا اگر سوال من و کسانی که بعد از من
    ممکنه که سوالات تکراری بپرسند بهتر نیست لینک اون تاپیکی که به سوالات مشابه جواب داده شده رو بدید
    و از بکار بردن کلمات مسخره اون هم با پرخاش خودداری کنید.

بهر حالا من از لحاظ ادب و آداب معاشرت در انجمن لپ تاپ جواب خودم رو گرفتم اما از لحاظ سوال اصلیم که حالا
    جریانش به اینجا کشیده شده جوابم رو نگرفتم. سعی میکنم خودم در اینترنت هر طوری شده پیداش کنم.
    اولش فکر کردم بیام پیش هموطنای خودم تا بهتر راهنمایی بشم اما جوابی به من دادید که ...

موفق باشید...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

کجای حرف من بد بود وقتی که من سوالم رو 4 دفعه در 6 صفحه مجبور شدم تکرار کنم؟ وقتی دیدم هیچ کس
    کوچکترین توجهی نمیکنه و تمام اون کسانی که قبل از من سوال پرسیده بودند همه جواب گرفتند و به خواسته شون
    رسیدند خب یکمی هم به من حق بدید که به عنوان یک تازه وارد این حرکات و رفتارها رو ببینم.

در ضمن من اکثر تاپیک ها رو قبل از پرسیدن سوالم دونه به دونه مرور کردم اما هیچ مطلبی رو در مورد لپ تاپ های
    سونی سری CR 31 با صفحه نمایش 14 اینچی پیدا نکردم. حالا تعجب میکنم که شما سوال من رو مسخره و جواب
    خودتون رو تکمیل و واضح حساب کردید.

باز هم فرض کنیم که من خوب نگشتم و اون مطلبی رو که دنبالشم پیدا نکردم اما شما چطور؟ شما بعنوان مثلا یک
    همکار با لحن بد و پرخاشگری میگید که سوالات مسخره و تکراری.... حالا اگر سوال من و کسانی که بعد از من
    ممکنه که سوالات تکراری بپرسند بهتر نیست لینک اون تاپیکی که به سوالات مشابه جواب داده شده رو بدید
    و از بکار بردن کلمات مسخره اون هم با پرخاش خودداری کنید.

بهر حالا من از لحاظ ادب و آداب معاشرت در انجمن لپ تاپ جواب خودم رو گرفتم اما از لحاظ سوال اصلیم که حالا
    جریانش به اینجا کشیده شده جوابم رو نگرفتم. سعی میکنم خودم در اینترنت هر طوری شده پیداش کنم.
    اولش فکر کردم بیام پیش هموطنای خودم تا بهتر راهنمایی بشم اما جوابی به من دادید که ...

موفق باشید...
    بابا اينجا ايرانه... نمي دوني.... با اين همه مشكلات خيال داري بيان بگن فدات شم ...
    فكر كنم سوال شما درباره كارت گرافيك بود كه گفتم ati x2300 از جيفورس 8400 پائينتره.. مجبوري سوني بخري يه لپ تاپ بهتر با قيمت پائينتر بخر

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این لپتاپ های اچ پی HDX تو بازار ایران هست؟
    اینو میگم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن! من تصمیم دارم اچ پی 6880 بخرم! کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟!
    ممنون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

چرا کسی جواب نمیده؟
    یه لپ تاپ تا 7 تومن چی خوبه؟چه برندی؟چه کانفیگی؟
    يه پيشنهاد با 7 ميليون تومان برو آمريكا يه لپ تاپ الين وير (alienware)بخر هم يه تفريح ميكني هم يه خريد كردي تازه فكر كنم باز يه مقدار پول اضافه بياري

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L0r3stan

پيش فرض

بيا يه مدل از الين وير برات پيدا كردم از 3100 دلار شروع ميشه
    area-51m17x

گرافيك: GeForce® 8800M GTX - با قابليت sli
    هارد: Up To 1TB - دوتا 500گيگابايت
    ال.سي.دي:17inch widescreen LCD supports Extreme High-Def 1200p for the highest resolutions
    سي.پي.يو: Core™ 2 Extreme
    Last edited by persia007; 24-06-2008 at 09:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •