دوست عزیز تشکر از جوابتون
ولی راهی نیست که سیمم اصلآ پیر نشه؟
همون جون بمونه
من فقط میخوام با یک سیم دنیای سیمز رو سیر کنم
حال و حوصله ی بچه و زنو ندارم![]()
دوست عزیز تشکر از جوابتون
ولی راهی نیست که سیمم اصلآ پیر نشه؟
همون جون بمونه
من فقط میخوام با یک سیم دنیای سیمز رو سیر کنم
حال و حوصله ی بچه و زنو ندارم![]()
این چه نوع جواب دادنه نه بابا حجت جان این روابط نامشروع هست به قول سعید جان باعث عشق بیشتر میشه.
خوب باید بری روی سازمانش میشی دزد دیگه criminal یعنی جنایت کار!
کار درست!!!! کی حوصله ی زنو بچرو داره آخه هی میگه اینو بخر اونو بخر کلافت میکنه!
چرا راهي هست كه عمرتون رو اونقدر كه بخوايد طولاني كنه كه شايد بعد از بيست هزار ساعت هم پير نشه.... و اون هم ميوه ي زندگي هست كه اينم عكسشه:
اگر ميوه ي خاليش هم بخواي عكس دارم ازش
راه بدست اوردنش هم اينه كه دانه هايي كه در توضيحشون نوشته شده: special بايد گير بياري (هر دونه اي ديدي جمع كن اگر شانس بياري يكي پيدا ميكني.) بعد بكاريش بعد هم خوب مواظبت كني ازش ، وقتي رشد كرد و ميوه داد ميوه اش رو كه هر كي بخوره به عمرش اضافه ميشه و شما ميتوني به اين صورت عمر سيمزتون رو از اخرين حدي هم كه داره طولاني تر كني.
سلام
من يه جايي (اگه جاشو بگم تبليغات ميشه ) خوندم تو ايران اين بازي به صورت نصفه و نيمه 10 مليون فروش داشته
منظورشو از نصفه و نيمه نمي دونم ولي هر چي هست مربوط به شهر هاي بازي مي شه
راستي اين بازي داره ركورد فروش بازي رو ميشكنه تا امروز بيشتر از 4 ميليارد تو كل دنيا فروش داشته !!!!!
سلام
میشه یک نفر لینک سالم سیمز 3 رو واسه من بذاره اینجا؟ رپید نباشه بهتره
ببخشید اینجا میگم اما معمولا تو پست اول تاپیک لینک دانلود رو میذارن که نیست صفحات هم خیلی زیاده !
بازم ممنونم
میشه بگید چطور میشه گلخونه داشت
راستی عکسشو بزارید
گلخونه نداریم که فقط میکاریم یکی از نقاط ضعف بازی اینه که میوه ها یا دونه هارو هر جا بخوای میتونی بکاری که این بدهاگرم میبنی زیر باغ لومینا زیرش خاکه اونو خودش ساخته وگر نه روی زمینه
لطفا محل مخصوصش که اونجاست دنبالش بگردید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه محل تو حياط خونه انتخاب كنيد ، شروع كنيد به كاشتن اين ميشه گل خونه( من براي زيباييش دورش حصار هم كشيدم.)
بفرما اينم عكس ميوه ي خاليش!
![]()
خب منم باغچه خونه قبلیم هستش الان به خاطر این نقل مکان کردم
یه درخت مرگ هستش
یه درخت پول
سه تا درخت زندگی یا همینی که میوه میده
اصلا مواظبت نکردم .
از این آب پاش اتوماتیکا گذاشتم روز و شب
کلی پول آب میاد !
هر کدومو بخوری یک روز جوون میشه
راستی امشب تولد بچه هامه دعوتتون میکنم![]()
دوستان یه سوال دیگه
من بازی رو بدون کرک اجرا کردم
یعنی احتیاجی به کرک نداره
آیا این معنیش اشکالی در بازی هست؟
من از پی سی نخریدما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)