سلام
اینجا رو بخونید ببینید به دردتون میخوره!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینجا رو بخونید ببینید به دردتون میخوره!!!
سلام دوستان.میشه بگید چطوری میتونم ویدئو های سایت یوتیوب رو دانلود کنم؟؟؟
مرسی...
سلام.
میتونی از نرم افزار Internet Download Manager استفاده کنی.
همچنین اگر Firefox داری ، میتونی از Add-On هایی که مخصوص دانلود از YouTube درست شده استفاده کنی:
سره کاری با حالی بود
چرا!!! اصلاً خوندین؟؟؟ اجرا کردین؟؟؟
اینجا که توضیح داده شده که برای دانلود از این سایت چه کاری باید انجام بدید!!!
من فایل شما را خواستم دانلود و براتون آپلود کنم که به خاطر حجم زیادش دیگه این کار رو نکردم...
شما این فایل رو بخونید(یه فایل ورد براتون آپلود کردم) کارهای گفته شده رو انجام بدید,فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه...
در ضمن هدف من یا بقیه دوستان حداقل کمک برای کاربران عزیز هست نه سرکار گذاشتن !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آخه لینک بالا خراب بود،ویژگیجالباینبرنامهایناستک هفایلهایویدئوییتاآنجاکهدا نلودشدهاندنیزقابلمشاهدههس تند. کافیاستبهمسیردانلودفایلبر ویدوفایلویدئوییرااجراکنید ،تاآنجاکهدانلودشده،قابلمش اهدهاست.
البتهحجمویدئوهایموجودتاحد ودیزیاداست (بستهبهمدتزمانآنمتغیراست) وقطعأبهیکاینترنتپرسرعتجهت دانلودنیازمندهستید
این فایل ورد رو خوندم و ویراستاریشم کردم ولی فقط کلیپ تبیلیغ اول سروش دانلود میشه که حجمش 1.3 هست، شما هم اینو امتحان کردین!!؟ولی گفتین حجمش زیاد بود!
من همه اینکارها رو کرده بودم و نکته جدیدش rtsp بود که متاسفانه بی تاثیر بود
خوب چرا نت ترنسپورت خوب با IDm هم من همین فایل 1.3مگ رو دان میکردم، در ضمن فایر فکس برنامه رو پخش نمیکنه و فقط IE پخش میکنه
ممنون میشم این مشکل دانلود رو حل کنید،
درسته لینک مشکل داشت ولی سرکاری نبود!!!
فایل قبلی رو چون تو ورد 2010 سیو کرده بودم به این شکل نشون میداد,با 2007 سیو کردم,فکر نمی کنم این مشکلی داشته باشه.
نه!!!این فایل 1.3 MB رو نمی گم,اینو هم IDM و هم اربیت دانلود میکنه...فایل شما چیزی حدود 700 MB بود !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری نداریم که فایر فاکس نشون بده یا نه...همین که لینک رو تو فایرفاکس وارد کردید
Ctrl+U رو بزنید و ... من مشکلی ندارم,نمی دونم کدوم قسمت برا شما جواب نمیده.
خوب فقط تو Net Transport هست که میتونید URL رو به این شکل وارد کنید و IDM لینکهای rtps رو ساپورت نیمکنه.
بله راه حل شما درسته و باید صبر کرد
اول که شروع به دانلود میکنه حجم رو میزنه 1.24 مگ، ولی بعد از اینکه 1.24 مگ دان میشه صفحه Refresh میشه و فایل مورد نظر شروع به دان میشه
خیلی ممنون، واقعا لطف کردی![]()
Last edited by همراه اول; 12-03-2011 at 09:47.
سلام.دانلود منیجر من دچار مشکل شده و نمیتونم باهاش دانلود کنم.
خطایی هم که میده این هست
cannot download the file beacause of time out
بعد ادرس لینکی رو که میخواستم ازش دانلود کنم مینویسه و اخرش دو نقطه هست و عدد 80 .
دوستان لطفا بگن مشکل چیه؟
شما احیانا تنظمیات پرو || کسی رو فعال نکردید تو نرم افزار IDM ؟
منوی Download و بعد Option و از تب Pro Xy بررسی کنید که هیچکدوم از گزینه ها تیک نداشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)