سلام من یه سوال دارم که ربطی به موضوع تاپیک نداره میخواستم بدونم این عکسهایی که از قسمتهای مختلف کامپیوتر میزارید چطور ازش عکس میگیرید با تشکر
سلام من یه سوال دارم که ربطی به موضوع تاپیک نداره میخواستم بدونم این عکسهایی که از قسمتهای مختلف کامپیوتر میزارید چطور ازش عکس میگیرید با تشکر
avk انتی ویروسی است که به طور همزمان از فناوری nod 32و kaspersky استفاده میکند و تنها مشکل ان این است که باید برای اپدیت ان هزینه اش را متقبل بشوی اگر می خوای بگو تا لینک دانلودش را هم برات بگذارمفقط بهت بگم بدونه اپدیت ازnod32 هم ضعیف تره حدودا 51 مگابایته فایل اپدیتش هم 20 مگابایت و 10 مگابایته در کل اگه adsl داری بگو تا لینک دانلودش رو برات بذارم
مرسی
اگر داری بزار البته اگر با آپدیت جدید داری من مشکلم اینه که یک ویروسی گرفتم که تقریبا روزی یک بار باید ویندوز نصب کنم و ویندوزم میپره
حلا دوستمون گفت راه حلش این آنتی ویروسه
من خودم nod استفاده میکنم و راضیم اما ورژن 4 را دانلود کردم آپدیت هم کردم ولی پیدا نکرد
دارم دیوونه میشم
روی صفحه کلید دکمه print screen یا prtsc را فشار بدید حالا نرم افزاری مثل paint را باز کنید و از منوی editeگزینه paste بعدشم هر قسمتی را که خواستید کات کنید و ذخیره کنید
g1ljsm.com
این ویروسو کسی دیده من گرفتمش ولی خیلی نامرده
تو win32 یک dll می سازه
تو My Documents تو ی Temp یک یک فایل می سازه
تو ریستور هم می سازه
تو سطل آشغال یک بک آپ میزاره که بعد از ری استارت بازم میاد بالا
تازه تئ windos یک exe می سازه که خدایی شانسی پیداش کردماگه اطلاعات و راه پاک کردنشو میدونید توضیح بدین
خیلی ممنون دوست عزیز![]()
دوستان سلام سیستم من الوده شده ولی نمی دانم چه نوع ویروسیه دو تا انتی ویروس نصب کردم ولی تشخیص نمیده مشکل اساسی که دارم ویروس نمی زاره به اینترنت وصل بشم یعنی کانکت میشه ولی هیچ سند ورسیو نداره میشه کمکم کنید
2009 avk را دانلود کنید
Last edited by urc; 29-04-2009 at 18:07.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلودavk
Last edited by urc; 29-04-2009 at 18:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)