دوستان قبلا گفته بودم كه gooshishop در صفحه مشخصات x1 اون رو ساخت چين نوشته بود (با نگهداشتن ماوس روي عنوان گارانتي معمولي) حالا شده تايوان. يا قبلا اشتباه نوشته بود يا اينكه x1 قبلي واقعا چيني بوده. به هر حال خوشحالم. قيمتش هم قابل قبول شده
دوستان قبلا گفته بودم كه gooshishop در صفحه مشخصات x1 اون رو ساخت چين نوشته بود (با نگهداشتن ماوس روي عنوان گارانتي معمولي) حالا شده تايوان. يا قبلا اشتباه نوشته بود يا اينكه x1 قبلي واقعا چيني بوده. به هر حال خوشحالم. قيمتش هم قابل قبول شده
هنوز جا داره تا بیاد پایین! به نظر من به 750 برسه قیمتش به قیمت اصلی رسیده!
با توجه به رقیب هاش بیشتر از 650 ارزش نداره بابتش بدی .
چرا؟
کدوم رقیب هاش منظورته؟
میشه بگید این رقیب هاش که میگید کدوم گوشی ها هستند؟
تا جایی که من میدونم اکسپریا 1 رقیب بیشتر نداره.
بعدشم میشه بگید که اکسپریا چه چیزی کمتر از رقیب هاش داره؟ و شما بر چه اساسی قیمت اکسپریا رو 650
حساب کردید در حالی که این همنوعان اکسپریا همشون بالای 850 هزار قیمت دارند.
حتما منظورش از رقبا htc touch pro و i-mate 9502 و htc diamond و omnia هست
که به نظرم قابل مقایسه با اکسپریا نیستند.
تنها گوشی قابل قیاس با اکسپریا htc touch hd هست که به نظرم باز هم برگ برنده ماله اکسپریا هست چون وجود کیبورد و باطری قوی تو پاکت پیسی یکی از واجبترینهاست.
اگه بخواهیم گوشیها رو مقایسه کنیم که بحث طولانی میشه فقط اینو میتونم بگم که اکسپریا از لحاظ باطری پوز همشون رو زمین میزنه...![]()
دقیقا نینجا جان..
تازه به مسئله باطری باید یک چیز دیگه رو هم اضافه کرد و اون هم جمع شدن تمام امکانات کاربردی در یک پاکت
پی سی.
ایشون توجه نفرمودند که کدوم پاکت پی سی هست که هم کلید های چهار جهته داشته باشه هم موس اپتیک
داشته باشه و هم کیبورد رو داشته باشه. اما اکسپریا همه اینها رو با هم داره.
یکی از پاکت پی سی ها موس اپتیک داره اما در عوض نه کیبورد داره و نه کلید های چهاتر جهته یعنی D-pad.
یکیشون هم که نه کیبورد داره نه ماوس اپتیک داره نه کلید های چهار جهته داره ...
من نمیدونم اینها چه رقبایی هستند.... مشترک بودن سیستم عاملشون که نشد دلیل رقیب حساب کردن با
اکسپریا.
آیا واسه اکسپریا برنامه ای هست که بشه رزلوشن گوشی رو تغییر داد ؟
آخه من بازیهای gameloft رو خیلی دوست دارم اما اکثرشون رزلوشن متفاوتی دارن مثلاً 320*240 واسه همین تمام صفحه اجرا نمی شن.
واسه HD یه برنامه دیدم که می شد باهاش برنامه های 640*480 رو تمام صفحه اجرا کرد.
حال همه این حرف ها به کنار...
قابل توجه دوستان:![]()
Last edited by Original Titan; 23-12-2008 at 20:22.
یه سوال
من بین خرید ایس وان و امنیا گیر کردم
سرعت کدومش بیشتره
همراه x1 چقدر مموری هست
البته یکی از نقاط ضعف x1 همین کمبود حافظه و گرون بودن حافظخ های 32 گیگ هست
omnia چی؟
اگر 16 گیگش پر بشه سرعت پایین میاد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)