با عرض سلام و وقت بخیرمی خواهم یک فرمول ریاضی مثلاً به این صورت بنویسم: یک خط کسری کشیده و در بالای آن عدد 5 و در پایین 4 بنویسم...چگونه این کا رو انجام بدم؟متشکرم
با عرض سلام و وقت بخیرمی خواهم یک فرمول ریاضی مثلاً به این صورت بنویسم: یک خط کسری کشیده و در بالای آن عدد 5 و در پایین 4 بنویسم...چگونه این کا رو انجام بدم؟متشکرم
واقعاً یکی نیست جواب منو بده؟! من خیلی عجله دارم و کارم بدجوری لنگه! خواهش می کنم اگه کسی می تونه جواب بده
سلام دوست عزيز
از منوي Insert گزينه Object رو انتخاب كن و از ليست باز شده گزينه Microsoft Equation 3.0 رو انتخاب كن تا وارد محيط فذمول نويسي بشي و از اونجا كامل هر موردي را خواستي باهاش كار كن
موفق باشي
جواب شما در لينكهاي زير در همين تاپيك موجود ميباشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اگر متوجه نشدين سؤال كنيد
دوستان من نمیدونم وردم چش شده یا کی پای سیتم کِرم ریخته که هر وقت برنامه وُرد رو باز می کنم توش چند خط چقول پغول نوشته شده
مطمئنم که یک فایل سیو شده رو باز نمی کنم و این صفحه پیش فرض وردم شده
چجوری درستش کنم
سپاس
دوست عزيز اين تغيير توي فايل نرمال شما صورت گرفته.
به يكي از روشهاي زير اين مشكل رو حل كنيد
اگر ورد شما 2007 هست فايل Normal.dotm و اگر ورژنهاي قبلي هست فايل Normal.dot رو سرچ كنيد آن را باز كنيد و تغييرات مورد نظرتون رو انجام بدين يعني همون خط ها رو پاك كنين و هر تغييري كه دوست دارين مثلا فونتش نازنين 14 باشه و از مكان نما يا كرسور سمت راست باشه (Right to left) روش انجام بدين فايل رو سيو كنيد ورد رو ببنديد و دوباره باز كنيد ديگه مشكلي نداريد.
مسير زير رو هم ميتونيد براي دسترسي به فايل نرمال دنبال كنيد فقط جاي User name كه با رنگ قرمز مشخص شده نام كاربري خودتون رو استفاده كنيد
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Microsoft\Templates/Normal
يا در منوي استارت گزينه Run را انتخاب كنيد و در مستطيل يك نقطه بگذاريد و سپس مسير زير را دنبال كنيد
Application Data\Microsoft\Templates/Normal
Last edited by aliali58; 03-01-2008 at 20:50.
من نیاز به برنامه ای برای تایپ عربی با اعراب دارم لطفا راهنمایی کنید.
سلام
این گزینه اصلاً نبود!!؟؟؟ microsoft Equation 3.0
سلام
ابزار فرمول نويسي، همون Insert Equation هست. بريد توي منوي Tools> Customize> Command> Insert> Insert Equation (عكس يه حرف آلفا زير علامت راديكال هست) اون رو با Drag&Drop به نوار ابزار خودتون اضافه كنيد و Close رو بزنيد. حالا مي تونيد از طريق كليك روي گزينه Equation Editor در نوار ابزار، به قسمت فرمول نويسي بريد. البته قبل از فعال شدن اين گزينه، ممكنه از شما سي دي آفيس رو هم بخواد.
عزیزم شما اگه همین تایپیک رو جستجو کنی کلی راه واسه فرمول نویسی پیدا میکنی. جستجو کن نکردی بیا یه خودم بگو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)