تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 737 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اتفاقا پشتت زشته انگار از پشت کوبیدیش به دیوار
    کجای این ماشین زشته؟ همه جاش قشنگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من بعد از کلی بررسی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم:
    تندر از نظر موتور و بدنه خیلی بهتر از ریو هست
    اما باید چند فاکتور در نظر گرفته بشه:
    1-عدم وجود قطعات یدکی تندر(خود کارخونه واسه ساختن نداره چه برسه به این که بخواد به مردم بده)
    2-شکل زشت هر دو خودرو
    3-کیا موتور داره ورشکست میشه
    4-رنو از اول تولیدش تا حالا هیچ موفقیت چشم گیری نداشته به جز رنو 5 به خاطر اولین هاچ بک تولیدی
    5- قیمت زیاد هر دو خودرو(قیمت کاذب هر دو)
    6-یادم نیست
    در کل نظر من اینه که الان با این قیمتها هیچ کدوم از این دو ماشین خریداری نشه چرا که با یه ماشین پراید هم میشه همه جای ایران رو گشت
    هیچ وقت نباید به خاطر نبود قطعات یدکی ناراحت بود
    همه جای ایران تعمیرکارش پیدا میشه
    این نظر کلی من بود.
    گزینه های 1و2و3و4و5و6رو قبول ندارم.زیرا:
    1-تندر قطعاتش هم داره زیاد میشه هم ارزون . نمایندگی نداره ولی آزاد که دارن.تازه هر ماشینی که از اول میاد حتی این سمند تانکر هم اول قطعاتش که و گرون بود ومکانیکا نمیتونستند درستش کنند مثل 206 ولی بعد از1 یا 2 سال درست شد.
    2-ریو مثل خر مگس میمونه ولی تندر خیلی هم قشنگه(البته این به سلیقس واینم نظر منه)
    3-فکر نکنم صحت داشته باشه چون من چند روزه یه محصول جدید از کیا موتور تو خیابونا میبینم ولی مدلش نمیدونم چیه.پس فکر نکنم حالا حالاها ورشکست بشه. تازه اگه ورشکست بشه تمام قطعاتش تو خود کشور تولید میشه دیگه(منتها با 100% افت کیفیت)
    4-کی گفته موفقیت نداشته. شرکت بزرگ فرانسویه که خیلی هم معروفه.
    5-قیمت ریو زیاده ولی تندر خیلی هم خوبه. نکنه اون پرشیای آشغال که 18 میلونه خوبه یا اون سمند سورن آشغال. قیمت های این 2 ماشین خیلی خوبه مخصوصا تندر.خداییش خودتون قضاوت کنید 206 تیپ 2 که هیچی نداره موتورش هم هم قدرته پرایده باید قیمتش با تندر برابر باشه؟
    6-یادتون نیومد؟
    باتشکر
    4-

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ایرانی که اصلا نگیر از بین خارجی ها هم گل بهتره چون نژادش آلمانیه!!!!
    اینا که تو نظر سنجیه همه موتورش خارجیه دیگه .آخه ایران موتور میتونه بسازه. سوزن ته گرد نمیتونه بسازه چه برسه به موتور.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اینا که تو نظر سنجیه همه موتورش خارجیه دیگه .آخه ایران موتور میتونه بسازه. سوزن ته گرد نمیتونه بسازه چه برسه به موتور.
    من گفتم ماشین ایرانی !!! نه موتور ایرانی!!!!منظورم این ماشین ها بود پژو 405 و پژوپارس و سمند معمولی وسمند lx و سورن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تندر 90 از همه بهتره .
    هرچي نباشه ماشين روز فرانسه هست.
    اولا تندر 90 رو برای کشور های جهان سومی مثل ما ساختن برای همین هم جاداره و هم استقامت خوبی داره و فقط بدرد چاله و چوله های تهران واز ای قبل شهرها مخوره!!!!ودر ضمن مزیت اصلی تندر 90 البته در کشور های دیگه قیمت مناسب و هزینه نگهداری کم آن استیادمه اوایل میگفتن جای گزین پیکان میشه از همه لحاظ حتی قیمت!!!!!قیمت 7 میلیونی رو هیچ وقت یادم نمیرهافسوس
    Last edited by MICRO VGA; 05-07-2008 at 22:26.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من گفتم ماشین ایرانی !!! نه موتور ایرانی!!!!منظورم این ماشین ها بود پژو 405 و پژوپارس و سمند معمولی وسمند lx و سورن
    من فکر کردم منظورتون موتور ایرانی بود .و همه رو باهاتون موافقم این هایی که نام بردید همه آشغالند.حالا خدا میدونه چرا سمند ای ایکس انقدر رای آورده؟
    Last edited by لوگان; 05-07-2008 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه تعدادتون زیاده که معلومه تندر !!!و اگه از نظر استقامت هم میخوای باز هم تندر!!!ولی برای تفریح آخر هفته و اسپورت کردن 100 درصد ریو بگیر
    نه اتفاقا بر عکس تندر باسه همه چیز خوبه مخصوصا اسپورت کردن. الان چند تا عکس میزارم نیگا کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من فکر کردم منظورتون موتور ایرانی بود .و همه رو باهاتون موافقم این هایی که نام بردید همه آشغالند.حالا خدا میدونه چرا سمند ای ایکس انقدر رای آورده؟
    دلایل به این صورت است:
    دید افتضاح راننده از جلو و افتضاح تر از عقب!!!!!قیمت آن!!!!همه عشق ایران و طرف دار پیکان!!!!!
    عشق ایرادهای فنی!!!!هندونه در بسته!!!!!

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بقیش هم فردا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

حالم از هر جی اسپورته به هم خورد آخه نه درست اسپورت شده نه قیافه داره!!!دارم بالا میارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •