حداقل امیدوارم روز یک شنبه لینک های دانلودش بیاد تا دانلود کنیم و وقتی البومش اومد بخریم .![]()
حداقل امیدوارم روز یک شنبه لینک های دانلودش بیاد تا دانلود کنیم و وقتی البومش اومد بخریم .![]()
فردا تا ظهر حتما برای دانلود می یاد رو اینترنت . شما می تونین از سایت های دانلود مجاز آهنگ هم دانلود کنید اگر از سیدی استفاده نمی کنید و بیشتر توی سیستم و گوشی گوش می کنید . اگر پخش دقیق انجام بشه تا فردا ظهر روی سایت های دانلود مجاز موسیقی هم می زارن
من با اونی که آلبوم ها رو میاره هماهنگ کردمگفت یه شنبه میارم ،
ضمنا برای گوشی و ... دیگه لازم نیس دانلود کنید ، کافیه Rip کنید![]()
جواب آرش حسینی به سوال یکی از جاستیها که پرسیده بود چه چیزی در مورد آلبوم یه جورایی حسرت به دل گذاشتت:
حذف 3 تراک آروم و احساسی که یکیش هیچ جوره مجوز نمی گرفت و یکیش هم موند برای آینده و یکی هم که خیلی توی حال و هوای قدیم بود جاش رو داد به قطعه ای دیگه چون دیگه آلبوم بیش از 14 تراک امکانش نبود..
دوست داشتم "نمیشه" رو خود محسن یگانه تنظیم کنه.. اتودی که زده بود رو شدیدا می پسندیدم.. مخصوصا سازهایی که ابتدای آهنگ اضافه کرده بود.. اما بعد از ماجرای پسر داییم زمانی که با محسن یگانه تمام قطعات آلبوم رو به صورت نهایی گوش دادم دیدم اثری از اون سازها نیست و حسرتش توو دلم موند.. البته که مهران عباسی فوق العاده فنی روی نمیشه تنظیم زده و زحمت زیادی کشیده و کار هم شنیدنی شده اما حسرت من فقط اون سازهاست و بس..
اگه سیدی می خواین بخرین که آره ... دانلود واسه اوناییه که دوس ندارن خرج سیدی و جلد سیدی و اینا رو بدن یا هم تو شهرشون پیدا نمی شه ... قیمتشم هر آلبوم حدود 600 تومن می شه برا دانلود که شرکت آوای هنر کلی سود می کنه تو همین 600 تومن .
منم همینطور خیلی دوست داشتمش (اگه همونیه که تو دمو بود) . ایشالا اینم به همون خوبی باشه .
« حباب تا کمتر از دوازده ساعت دیگر در دستان شماست ! »
Last edited by Kesel; 20-10-2012 at 21:27.
بالاخره من نفهمیدم چند تا آهنگ غمگین مثل رگ خواب تو آلبومه ؟
لبریزه !! شما اون دمو غیر رسمیه رو اگه گوش کنی ترک آخر آلبومو داره اسمش هست بیت آخر ... فک نمی کنم یگانه از این غمگین تر خونده باشه
تنهایی. بیت آخر. بخند. تو که میدونی. کی جای من اومد. تو حتی.
نمیشه رو هم شاید بشه غمگین حساب کرد.
نرو رو هم دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم غمگین باشه.
غمگین تر از همه اینا تنهایی و بیت آخر هستن.
Last edited by VBYOFSKI; 20-10-2012 at 21:47.
سایت های دانلود
آهنگ مجاز که فقط یکی رو واسه دانلود میذارن بعدش میگن بخاظر حمایت از .......... برین آلبوم رو بخرین.من فکر کنم حداقل 2 یا 3 روز اول هیچ سایتی کل آلبوم رو واسه دانلود نمیذاره.
نمیدونم حدس میزنم چون چند دفعه واسم پیش اومده واس همون گفتم
یادمه آلبوم 88 بنیامین اومده بود شرکت بخش گفته بود آلبوم در برخی شهر ها مثل لندن ، برلین ، لس آنجلس و..هم توزیع خواهد شد..
آمار غیر رسمی میگه حداقل 5 میلیون ایرانی در خارج از کشور زندگی می کنند..
ای کاش این آلبوم هم به طور وسیع در برخی شهر های خارج ار کشور که ایرانی زیاد اونجا هستن توزیع میشد.
یا حداقل آلبوم به صورت رسمی میرفت روی itunes تا ایرانی های خارج از کشور هم بتونن حباب رو بخرن و ازش حمایت بکنن...
به هر حال من فردا جزو اولین نفراتی هستم که آلبوم حباب رو اورجینال میخرم...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)