وقتي به قسمت اون پله ميرسيد از صخره بپريد پايين و بريد توي دود قرمز رنگي كه زير پل قرار داره
اون شما رو جلوي در همون خونه ميبره وارد خونه كه شديد بريد داخل در زير راه پله و بقيه ي بازي ....![]()
وقتي به قسمت اون پله ميرسيد از صخره بپريد پايين و بريد توي دود قرمز رنگي كه زير پل قرار داره
اون شما رو جلوي در همون خونه ميبره وارد خونه كه شديد بريد داخل در زير راه پله و بقيه ي بازي ....![]()
سلام من در جنگل گير كردم .يه جاييه كه 4 راه داره كه 1 كيش دره و سه راه ديگه رو بايد يري كه وارد هر كدوم ميشم و تعدادي موجود رو ميگشم باز از در اول مياد.وسط اين سه راهي سه لوح سبز ابي قرمز نصبه.اگه ميدونين كجام ممنون ميشم كمك كنيد!!!
دوست عزیز شما باید خلاف جهت سایه اون مجسمه حرکت کنید
به راهی برید که درست در خلاف جهت سایه مجسمه هستش![]()
Last edited by پاکر; 21-08-2008 at 16:51.
فقط میخوام بگم آقا این بازی ته بازیه خداوکیلی من سیستمم رو بالاترین تنظیمات گرافیکی این بازی رو با 75 فریم درثانیه پخش میکنه و فوق العاده گرافیکش قشنگه ... خیلی با این بازی دارم حال میکنم ...
الانم بار دومه دارم ایندفعه رو ویستا و با dx10 بازیش میکنم بنظرم خیلی dx10 تو این بازی نمود داره... حتما رو ویستا امتحان کنید و با xp مقایسه کنید...( البته اگه سیستم قدرتمندی دارید.)
در ضمن به نظر من nero خیلی از دانته قویتره و قابلیت های فردی بیشتری داره من نمیدونم چرا به نرو کم رای دادین.
شماره های قبلی رو بازی کردی؟
مگه این نظر سنجی راجع به شماره های قبلیه؟ یا اون شماره ها تو این نظر سنجی تاثیر داره..؟
اسم تاپیک devil may cry4 هستش و من کاری با نسخه های قبلی ندارم تعصبی هم برخورد نمیکنم انصافا تو این نسخه نرو قویتره همه هم میدونن.
ایرادات خاصی به بازی وارده
اولا که از یه اتاق به اتاق دیگه کلی وقت لودینگ می گیره!
چک پوینت ها خیلی از هم فاصله دارن!
داستانش خیلی الکیه و خیلی چیزاش هم از قسمت سوم تقلید شده
انیمیشن بعضی حرکات خیلی کنده مثلا جعبه پاندورا رو بخوای از اون فورمت آتش اندازش استفاده کنی و
اون قدرت نرو که خودش یاماتو رو می گیره یا بعد از کمبوی اسورد مستر سه ساعت دانته با شمشیر فیگور می گیره!
و...
نرو با وجود دست شیطانیش باز هم از دانته ضعیفترهدر ضمن به نظر من nero خیلی از دانته قویتره و قابلیت های فردی بیشتری داره من نمیدونم چرا به نرو کم رای دادین.
بلادی پلیس رو یه دور با هر کدوم بری می فهمی
Last edited by *Necromancer; 21-08-2008 at 20:18.
ضمن احترام به نظر شما
اما عزیز شما قدرت دشمنای دانته رو داری با نرو مقایسه میکنی؟ دشمنای نرو که همشون خنگ تشریف دارن
و مطمئنا هم در این شرایط نرو قویتر به نظر میاد حق دارین! منظورتون رو از قابلیت های فردی اصلا نفهمیدم!
شما با دانته بازی کردین؟؟ نمی دونم شاید منظورتون دست نرو هستش که اینم نداشت کلا نمی دونم چه کاری میشد با نرو کرد
به هر حال هرکسی نظری داره و نظر شما هم محترمه![]()
خوب کسایی که سه شماره با دانته بودن به نیرو رای نمیدن(خوب شاید هم بدن)
درسته نظر سنجی فقط مربوط به این نسخه هست ولی خوب دانته محبوبتره
تو این شماره نرو قویتره...
دشمناشون هم با هم فرق ندارن من بازی رو دوبار تموم کردم دارم میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)