راستي منم ميتونم شمارو آقا امين صدا بزنم؟؟؟
منم كه حامدم كوچيك شما.
اختیار داری آقا حامد منو هر جور که دوست داری صدا بزن
راستی تایپک طرفداران ساسوکه جون داره کم کم راه میوفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي منم ميتونم شمارو آقا امين صدا بزنم؟؟؟
منم كه حامدم كوچيك شما.
اختیار داری آقا حامد منو هر جور که دوست داری صدا بزن
راستی تایپک طرفداران ساسوکه جون داره کم کم راه میوفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین آقا امید ساسوکه یه پسره.
در ضمن ایتاچی دفاع میکرد به خاطر این که موقعیت حمله نداشت
شمیرش کیسامه هم قد خودشهاما به کارش میاد
![]()
پس قبول کردید که ایتاچی از همه قوی تره ؟
خیلی تایپیک داغ شده : د ی
اول ج سوالات حامد ....
من منظورم کلی نبود ( بین ناروتو / خ.سوسکه ) بود ....حالا براي شما ثابت شد كه حداقل يه نفر قوي تر از ايتاچي هنوز وجود داره؟؟؟
خوبه خودت میگی این جنگ نبود .... آخه کجا دیدی 4 نفر به 1 نفر ؟ تازه اونم کیسامه واقعی نبود !!!فقط اونجايي كه با استفاده از بدن يكي ديگه با لي و تن تن و نجي و گاي جنگيد رو يادتونه كه گاي چطوري ماهيه سرخ كردش كرد؟؟؟(البته نميشه اون مبارزه رو هم درست و حسابي فرض كرد ولي بالاخره شكس خورد)
واقعا پسره ؟؟؟؟؟ : د یساسوکه یه پسره
تو چیکار به اندازش داری ؟! فنون و قدرتشو بچسب ..............شمیرش کیسامه هم قد خودشه![]()
پس قبول كردين كه قويترين نيست.من منظورم کلی نبود ( بین ناروتو / خ.سوسکه ) بود ....
از سوسكه خانوم(ايول آقا اميد خوشم اومد خانومشم كردين ديكه 100 درصد قويتره.از ناروتو هم چون مبارزه درست و حسابي نكردن نميشه گفت چون الان ناروتو از سوسكه خانومم قويتر شده.ولي من بازم ميگم ايتاچي ميتونست ناروتو رو هم شكست بده آدم بايد حق رو بگه ديگه نه مثل بعضيا تعصبي جواب بده دي:
ولي اينم مطمئنم كه ايتاچي يجورايي ناروتو رو بخاطر اينكه دوست سوسكه بود دوستش داشت و زياد بهش سخت نميگرفت.
درسته نميشه اينو يه جنگ درست و حسابي فرض كرد.ولي من مطمئنم كه سوسكه خانوم و ناروتو هر 2 تاشون ميتونن اينو شكست بدن.(با توجه به تكنيكايي كه از هر 3 تاشون ديدم وگرنه ممكنه كيسامه هنوز چيزاي زيادي تو آستين داشته باشه.)خوبه خودت میگی این جنگ نبود .... آخه کجا دیدی 4 نفر به 1 نفر ؟ تازه اونم کیسامه واقعی نبود !!!
اينو خوب اومدين.دي:واقعا پسره ؟؟؟؟؟
البته بهتر بود ميگفتين واقعا انسانه؟؟؟(هه هه هه)
پس شما هم قبول کردید ناروتو قوی ترین نیست .پس قبول كردين كه قويترين نيست.
2 vs1 ؟؟؟؟؟؟؟ جنگ باید عادلانه باشه .... منم مطمئنم کیسامه و ایتاچی میتونن ناروتو و خ.ساسوکه رو شکست بدند .من مطمئنم كه سوسكه خانوم و ناروتو هر 2 تاشون ميتونن اينو شكست بدن.
در ضمن اسم این انیمه ناروتو هست و همچنین نقش اول هم هست .... پس نمیشه کسی اونو بکشه !!! چون این انیمه دیگه به پایان میرسه ...... اگر نه الان 1000 بار مرده بود ......
آقا حامد.آره من از ناروتو بیشتر از ساسکه خوشم میاد(چون بقول خودت با مرام هست و ...) اما از اینکه شما می گی سوسکه خیلی بدم میاد لطفا اینجوری طرفداران رو ناراحت نکن.من ناروتو و ساسکه رو مثل دانته و ویرجیل دوست دارم(دو شخصیت بسیار پرطرفدار بازی Devil may cry 3)
من از وقتی که ساسکه تونست اروچیمارو رو بکشه از این انیمه بدم اومد.چون اروچیمارو که کم آدمی نیست!ایشون هکاگه ی چهارم رو از پا در آورد.کسی که فن احظار روح بلده مگه میشه اینهمه راحت نابود بشه! البته می دونم بعد از جنگ با هوکاگه اروچیمارو خیلی اوزاش وخیم شد ولی بعد از این همه مدت قاعدتا باید دوباره سالم می شد
متاسفانه این Anime خیلی ایراد داره این که یکی از هزاران ایراد بود
خوب پس ساسوکه شد خانوم من قبول ندارم اما شما به اون بگین خانوم هرچی باشه ایتاچی رو 2 لقمه حرونم میکنهو اوتوران رو هم به طوره کلی حروم میکنه به دلیل تلخ بودن گوشت جانور میاره بالا
بعد باهاش چه کارا میکنه
![]()
خوب شد گفتین جنگ باید عادلانه باشه ساسوری هم 2 VS 1 اگه نه همشونو حروم میکرد
اوتوران به هیچ وجع دوست ساسوکه نیست ساسوکه اونو به انسان حساب نمیکنه![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)