تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 416 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SileNTz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

راستي منم ميتونم شمارو آقا امين صدا بزنم؟؟؟

منم كه حامدم كوچيك شما.

اختیار داری آقا حامد منو هر جور که دوست داری صدا بزن

راستی تایپک طرفداران ساسوکه جون داره کم کم راه میوفته:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

دوستان من باید به کی قسم بخورم که ایتاچی از همه قوی تره ؟

ناروتو بدبخت که باید همیشه یکی بیاد خراب کاری هاشو جمع و جور کنه در ضمن کی میگه ناروتو تا حالا شکست نخورده ؟ اون جنگی که با خانوم سوسکه کرد رو مگه نباخت ؟

اینم که ایتاچی فوت کرد .... باور کنید 1% میخواست واقعا با خانوم سوسکه بجنگه عمرا کشته میشد
    استاد خانم س (کاکاشی) رو که در اولین حضورش با کاکاشی صلواتی کرد (

تسوکومی جزئ قوی ترین جوتسو های ایتاچی است.حریف را به دنیای دیگری می فرستد که در ان دنیا استفاده کننده ی این جوتسو می تواند زمان و مکان را مشخص کند ) شارینگانش هم که قابل مقایسه با ساسوکه نیست

بعد در مورد کیسامه گفتید .... میشه یک جنگی رو بگی که کیسامه در اون باخته باشه ؟ مثل این که یادتون رفته او جرئ از ۷ شینوبی شمشیر دار از کیری گاکوره است.

براتون در پست بعد مقداری در مورد مرگ ایتاچی میگم ....

ببین آقا امید ساسوکه یه پسره.

در ضمن ایتاچی دفاع میکرد به خاطر این که موقعیت حمله نداشت

شمیرش کیسامه هم قد خودشه اما به کارش میاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

پس قبول کردید که ایتاچی از همه قوی تره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

خیلی تایپیک داغ شده : د ی

اول ج سوالات حامد ....

حالا براي شما ثابت شد كه حداقل يه نفر قوي تر از ايتاچي هنوز وجود داره؟؟؟
    من منظورم کلی نبود ( بین ناروتو / خ.سوسکه ) بود ....

فقط اونجايي كه با استفاده از بدن يكي ديگه با لي و تن تن و نجي و گاي جنگيد رو يادتونه كه گاي چطوري ماهيه سرخ كردش كرد؟؟؟(البته نميشه اون مبارزه رو هم درست و حسابي فرض كرد ولي بالاخره شكس خورد)
    خوبه خودت میگی این جنگ نبود .... آخه کجا دیدی 4 نفر به 1 نفر ؟ تازه اونم کیسامه واقعی نبود !!!

ساسوکه یه پسره
    واقعا پسره ؟؟؟؟؟ : د ی

شمیرش کیسامه هم قد خودشه
    تو چیکار به اندازش داری ؟! فنون و قدرتشو بچسب ..............

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من منظورم کلی نبود ( بین ناروتو / خ.سوسکه ) بود ....
    پس قبول كردين كه قويترين نيست.

از سوسكه خانوم(ايول آقا اميد خوشم اومد خانومشم كردين دي كه 100 درصد قويتره.از ناروتو هم چون مبارزه درست و حسابي نكردن نميشه گفت چون الان ناروتو از سوسكه خانومم قويتر شده.ولي من بازم ميگم ايتاچي ميتونست ناروتو رو هم شكست بده آدم بايد حق رو بگه ديگه نه مثل بعضيا تعصبي جواب بده دي:

ولي اينم مطمئنم كه ايتاچي يجورايي ناروتو رو بخاطر اينكه دوست سوسكه بود دوستش داشت و زياد بهش سخت نميگرفت.

خوبه خودت میگی این جنگ نبود .... آخه کجا دیدی 4 نفر به 1 نفر ؟ تازه اونم کیسامه واقعی نبود !!!
    درسته نميشه اينو يه جنگ درست و حسابي فرض كرد.ولي من مطمئنم كه سوسكه خانوم و ناروتو هر 2 تاشون ميتونن اينو شكست بدن.(با توجه به تكنيكايي كه از هر 3 تاشون ديدم وگرنه ممكنه كيسامه هنوز چيزاي زيادي تو آستين داشته باشه.)

واقعا پسره ؟؟؟؟؟
    اينو خوب اومدين.دي:

البته بهتر بود ميگفتين واقعا انسانه؟؟؟(هه هه هه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

پس شما هم قبول کردید ناروتو قوی ترین نیست .

من مطمئنم كه سوسكه خانوم و ناروتو هر 2 تاشون ميتونن اينو شكست بدن.
    2 vs1 ؟؟؟؟؟؟؟ جنگ باید عادلانه باشه .... منم مطمئنم کیسامه و ایتاچی میتونن ناروتو و خ.ساسوکه رو شکست بدند .

در ضمن اسم این انیمه ناروتو هست و همچنین نقش اول هم هست .... پس نمیشه کسی اونو بکشه !!! چون این انیمه دیگه به پایان میرسه ...... اگر نه الان 1000 بار مرده بود ......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا حامد.آره من از ناروتو بیشتر از ساسکه خوشم میاد(چون بقول خودت با مرام هست و ...) اما از اینکه شما می گی سوسکه خیلی بدم میاد لطفا اینجوری طرفداران رو ناراحت نکن.من ناروتو و ساسکه رو مثل دانته و ویرجیل دوست دارم(دو شخصیت بسیار پرطرفدار بازی Devil may cry 3)

من از وقتی که ساسکه تونست اروچیمارو رو بکشه از این انیمه بدم اومد.چون اروچیمارو که کم آدمی نیست!ایشون هکاگه ی چهارم رو از پا در آورد.کسی که فن احظار روح بلده مگه میشه اینهمه راحت نابود بشه! البته می دونم بعد از جنگ با هوکاگه اروچیمارو خیلی اوزاش وخیم شد ولی بعد از این همه مدت قاعدتا باید دوباره سالم می شد

متاسفانه این Anime خیلی ایراد داره این که یکی از هزاران ایراد بود

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

خوب پس ساسوکه شد خانوم من قبول ندارم اما شما به اون بگین خانوم هرچی باشه ایتاچی رو 2 لقمه حرونم میکنه و اوتوران رو هم به طوره کلی حروم میکنه به دلیل تلخ بودن گوشت جانور میاره بالابعد باهاش چه کارا میکنه

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

پس شما هم قبول کردید ناروتو قوی ترین نیست .

2 vs1 ؟؟؟؟؟؟؟ جنگ باید عادلانه باشه .... منم مطمئنم کیسامه و ایتاچی میتونن ناروتو و خ.ساسوکه رو شکست بدند .

در ضمن اسم این انیمه ناروتو هست و همچنین نقش اول هم هست .... پس نمیشه کسی اونو بکشه !!! چون این انیمه دیگه به پایان میرسه ...... اگر نه الان 1000 بار مرده بود ......

خوب شد گفتین جنگ باید عادلانه باشه ساسوری هم 2 VS 1 اگه نه همشونو حروم میکرد

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    !Area Secure

پيش فرض

از سوسكه خانوم(ايول آقا اميد خوشم اومد خانومشم كردين دي كه 100 درصد قويتره.از ناروتو هم چون مبارزه درست و حسابي نكردن نميشه گفت چون الان ناروتو از سوسكه خانومم قويتر شده.ولي من بازم ميگم ايتاچي ميتونست ناروتو رو هم شكست بده آدم بايد حق رو بگه ديگه نه مثل بعضيا تعصبي جواب بده دي:

ولي اينم مطمئنم كه ايتاچي يجورايي ناروتو رو بخاطر اينكه دوست سوسكه بود دوستش داشت و زياد بهش سخت نميگرفت.

درسته نميشه اينو يه جنگ درست و حسابي فرض كرد.ولي من مطمئنم كه سوسكه خانوم و ناروتو هر 2 تاشون ميتونن اينو شكست بدن.(با توجه به تكنيكايي كه از هر 3 تاشون ديدم وگرنه ممكنه كيسامه هنوز چيزاي زيادي تو آستين داشته باشه.)

اينو خوب اومدين.دي:

البته بهتر بود ميگفتين واقعا انسانه؟؟؟(هه هه هه)

اوتوران به هیچ وجع دوست ساسوکه نیست ساسوکه اونو به انسان حساب نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •