مواظب باشيد اين گزينه خود به خود حذف نمي شه مگر اينکه يا کار ويروس باشه يا يکي ديگه از همون مسير مخفي اش کنه
مواظب باشيد اين گزينه خود به خود حذف نمي شه مگر اينکه يا کار ويروس باشه يا يکي ديگه از همون مسير مخفي اش کنه
آره ميشه.
run/gpedit.msc/adminstratrative templates /control panel/
اگه hide رو انتخاب کرديد مي تونيد اسم بخش هايي رو که مي خان مخفي شن به اينجا اضافه مي کني
اگه show رو بزنيد فقط بخش هايي رو که مي خواهيد نشان داده شوند به اين بخش اضافه مي کنيد
اقا مرورگر پیش فرض IE ویندوز xp سرویس پک 2 ورژنش چنده ؟ ورژن 5 یا 6 ؟
من یه مرورگر دیدم که IE بود و امکان stop دانلود وجود داشت کسی میدونه ورژنش چند بود ؟
فکر می کنم به اون سی دی وینوزی که می خرید بستگی داشته باشه چون من یه سی دی دارم که IE 7 داره
سلام دوستان
من وقتی یه فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج میکنم به صورت تیکه تیکه درمیاد
یعنی مثلا یه بازی مربوط به موبایل از حالت زیپ خارج کردم و به جای اینکه یه فایل با فرمت jar داشته باشم
چند تا فایل با پسوند های عجیب غریب اومد اینم یه عکس از فایلی که از حالت زیپ خارج کردم
![]()
ای بابا!
اون کسی که فایل رو زیپ کرده، کار اشتباهی انجام داده.
بهترین راه اینه که شما پسوند (فرمت) اون فایل ZIP رو به Jar تبدیل کنید.
(نگید از خودش یه چیزی گفت هاااااا. من مدت زیادی با برنامه نویسی جاوا کار کردم. درسته که این روشی که گفتم، صحیح ترین نیست. ولی برای شما بهترینه)
موفق باشید![]()
مرورگر سرويس پک 2 اينترنت اکسپلورر 6 هستش اگه غير از اين باشه بعدا بهش اضافه کرده ان
[QUOTE=nakhle007;2971268]سلام دوستان
من وقتی یه فایل زیپ رو از حالت فشرده خارج میکنم به صورت تیکه تیکه درمیاد
یعنی مثلا یه بازی مربوط به موبایل از حالت زیپ خارج کردم و به جای اینکه یه فایل با فرمت jar داشته باشم
چند تا فایل با پسوند های عجیب غریب اومد اینم یه عکس از فایلی که از حالت زیپ خارج کردم
شما بايد فرمت JAR رو به گوشي انتقال دهيد که به شکل WINRAR هستش اين کاري که شما کرده ايد
فايده اي نداره و تو ويندوز جواب نمي ده
Last edited by hosein66; 20-09-2008 at 16:06.
با سلام دوست عزیز
بسیار تشکر ولی پنجره ی Group Policy کجاست؟
![]()
تو run تايپ کنيد :
gpedit.msc
با برنامه RRT هم مي تونيد اونو برگردونيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)