یک فیلدی میخوام درست کنم که وقتی مثلا یک مقداری رو انتخاب میکنی توی یک فیلد دیگه یک مقدار دیگه نشون بده
مثلا وقتی فیلد استان رو اینخاب میکنی بیاد توی یه فیلد دیگه شهرهای اون استان رو نشون بده
ممنون میشم بگید چه جوری میشه این کار رو کرد
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
یک فیلدی میخوام درست کنم که وقتی مثلا یک مقداری رو انتخاب میکنی توی یک فیلد دیگه یک مقدار دیگه نشون بده
مثلا وقتی فیلد استان رو اینخاب میکنی بیاد توی یه فیلد دیگه شهرهای اون استان رو نشون بده
ممنون میشم بگید چه جوری میشه این کار رو کرد
سلام،
به این دیتابیس نمونه نگا بنداز... برای ورود داده ها، فرم ورود اطلاعات و برای نمایش نتایج فرم Final رو ببین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام وخسته نباشید من یه سوال دارم من یه برناما سیستم آماری دارم که هرقسمتی ازاون رو که میخوام باز کنم error2950 رومیده میخواستم اگه امکانش هست راهنمایی کنید که مشکل سخت افزاری هست یا نرم افزاری البته رو سیستم های دیگه مشکلی نداره
سلام به همه ی دوستان
یه سری سوال دارم اگه ممکنه کامل توضیح بدید
1 - آیا راه سریعی برای وارد کردن زمان و تاریخ جاری وجود دارد ؟
2 - آیا محتوای فیلدی از جدول می تواند با انجام عملیات محاسباتی روی سایر فیلد ها تعیین کرد ؟
3 - برای کدام یک از انواع فیلدها نمی توان مقدار پیش فرض قرار داد ؟
4 - چگونه می توان هنگام کار با داده ها در صفحه ی گسترده داده ای تمامی داده های موجود در یک فیلد Memo را مشاهده کرد ؟
سپاس![]()
سلام
1- اگه ساعت وتاریخ جاری میلادی رو می خوای از کلمه ()now در محل دلخواهت استفاده کن.
برای شمسی باید یه ماژول داشته باشی خواستی خبر بده آپ کنم. هرچند یه سرچ بزنی قبلا آپ کردم
2- درون فرم بله ولی درون خود جدول نو، درون فرم هم تازه باید از طریق vb این کار رو انجام بدی،
از طریق on change روی آخرین فیلدی که میخوای بعد از تغییرش محاسبات انجام بشه و نتیجه درون یه فیلد دیگه نمایش داده بشه میتونی مثلا کد زیر رو بنویسی:
field3.value = field2 * field1
3- برای همشون میشه غیر از ole
4- تقریبا راهی نداره
موفق باشید![]()
سلام به دوستان
من یه پروژه فروشگاه آماده کردم (خیلی مبتدی با 4 تا جدول) به این صورت که آقای X از قطعه y به میزان n تا خرید میکنه :
1- چطور باید کاری کرد که از موجودی اولیه قطعه y بمیزان n تا کم بشه؟
2- چطور میتونم کاری کنم که با وارد کردن کد قطعه y در فاکتور ، مبلغ اون رو که در جدول قطعه وارد کردم بطور خودکار نمایش بده
با تشکر
سلام به دوستان عزیز
من می خوام نام کاربر شبکه محلی در یک فیلد در یک Table در اکسس بطور خودکار رای هر رکورد ذخیره بشه چطور امکان داره ؟ ممنون می شم اگه جواب بدید چون واقعا برام ضروریه ؟
سلام
برنامه برای یک شرکت با اکسس 2010 نوشته ام می خواهم دو مورد را از شما عزیزان یاد بگیرم :
1 - چگونه می توان کاربران و سطح دسترسی آنان را تعریف کرد ؟
2 - اگر بخواهم نام کاربری فرد استفاده کننده از برنامه ( نام کاربری شبکه نه نرم افزار ) در یک فیلد در یک جدول بطور خودکار برای هر رکورد ثبت شود باید چگونه عمل کنم
چون کارم واقعا ضروریه خیلی ممنون می شم راهنماییم کنید منم تا جایی که بتونم تجربیاتم رو در زمینه طراحی برنامه های تحت اکسس در خدمت شما دوستان عزیزم خواهم گذاشت.
پیروز و پایدار باشید.
Last edited by MG2013; 13-05-2013 at 09:29.
سلام. اسم برنامه ای که دارید ازش استفاده میکنید چی هستش؟؟ اسم برنامه رو بگید که بتونیم بررسی کنیم این error چه معنایی داره؟
سلام به همگی : دو سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- برای ثبت داده ها در یک فرم اطلاعات تکراری در یک سطر دارم می خوام با وارد کردن کد بقیه اطلاعات در فرم و نهایتا در table ثبت بشه؟
2- یک تولبار ساختم یه منوبار می خوام اینارو تو یه ردیف بالای فرمم داشته باشم . در دو ردیف قرار میگیرند.
Last edited by ahaytoo; 26-05-2013 at 12:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)