کاپيتان آبي هاي لندن در گفت و گو با Chelsea TV
احتمال رويارويي چلسي با سرمربي پيشين در ليگ قهرمانان
جان تري در گفت و گو با شبکه تلويزيوني باشگاه چلسي با تمجيد از سرمربي پيشين اين تيم "ژوزه مورينيو"گفت: «تمامي بازيکنان تيم بر اين باور هستند که ما در ليگ قهرمانان اروپا با اينتر روبرو خواهيم شد و احتمال اين مساله کم نيست.»
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدافع 27 ساله و کاپيتان چلسي که رفته رفته خاطره تلخ فينال مسکو را به فراموشي مي سپرد در مورد سرمربي سالهاي گذشته خود گفت: «ژوزه سرمربي بزرگي بود و من از اينکه در تيم او جا داشتم لذت بردم. اما برکناري او تصميم باشگاه بود و بنابراين ما هم رو به جلو گام برداشتيم.»
تري درباره شرايط آماده سازي چلسي در اين فصل گفت: «پيش فصل امسال نسبت به سال هاي گذشته بسيار متفاوت بود. زمان ژوزه ما هرگز به هيچگونه تمرين دوندگي نميكرديم اما با حضور اسکولاري روزانه 1000 متر به دوندگي مشغوليم و اين مساله به طرز تفکر ويالي و رانيري بسيار نزديک بود. حالا همگي ما براي ديدار برابر پورتس موث به طور کامل آماده هستيم.»
کاپيتان آبي هاي لندن اضافه کرد: «اسکولاري بازيکنان تيم را درک مي کند. زماني که پيتر کنيون تلفني به من خبر داد که قرار است ديداري با وي داشته باشيم بسيار خوشحال شدم. نخستين بار طي يک بازي اسکولاري را ديدم و ما 15 دقيقه با يکديگر به گفت و گو پرداختيم. سپس من با ساير اعضاي تيم تماس گرفتم و به آنها گفتم که اسکولاري چه انسان بزرگي است. از آن پس او به عنوان سرمربي جديد ما انتخاب شد و حالا همه چيز به خوبي پيش مي رود.»