تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 138 از 1635 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

انگشتره؟
    اگه منظورت انگشترست 200 هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم یکی دیگه ایزو 100 و استفاده از ف ی ل ت ر سبز در دوربین
    عكس هاش كيفيت خيلي خوبي داره.اگه ميتوني عكس ايزوي 400 و 800 بزار.ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه danger9597's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینم عکس با ایزو های 3200 1600 800 و 400 البته یادم نیست فکر کنم یکیشون رو ف ی ل ت ر وارم (گرم) باشه
    روی همه فکوس مرکزی کردم فکر کنم
    Last edited by danger9597; 12-02-2009 at 14:04.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا هم عکس های بیشتری گذاشتم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی یکی از عکس ها رو که تو محیط indor گرفتم و یه عکس دسته جمعی بود و بدون فلش و با ایزو 400 گرفتم رو تو سایز آ4 چاپ کردم کیفیت بسار بالایی داره واقعا از خریدش راضیم تو ایزو بالا اگه دستم لرزش نداشته باشه یا رو 3پایه باشه نویز کمی داره و عکس هام خیلی خوش آب و رنگ هستن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

p>
    نقل قول نوشته شده توسط lofa;
    <p>&nbsp;</p>
    <p>&nbsp;</p>
    <p><font size="3"><font face="Times New Roman">با سلام جناب فتاحي عزيز</font></font></p>
    <p><font size="3"><font face="Times New Roman">1- احتمالا تو هفته آينده ميرم تهران اونجا مي خوام بگيرم سهيل سيستم چند بار تا حالا ازاش كه خريد كردم يكم گرون مي گه </font></font></p>
    <p><font size="3"><font face="Times New Roman">2- راستي رم سوني اريكسون مموري استيك دو پرو مثل مال k750 به درد دوربين مي خوره مخصوصا اين s200hd يا نه چون چندتا اضاف خونه دارم </font></font></p>
    <p><font size="3"><font face="Times New Roman">3- مي گن كينگستون رمهاش ديگه اصل نيستن به همين دليل هم زياد قابل اطمينان نيستن</font></font></p>
    <p><font size="3"><font face="Times New Roman">4-خود فوجي هم مه گه رم مي سازه من يه سي دي پلير براي ماشين دادشم گرفتم يه رم 2 گيگ توشيبا همراهش بود توشيبا رمهاش چطورن</font></font></p>
    <p><font size="3"><font face="Times New Roman">كلا مي تونيد يكم در مورد رمها توضيح بديد </font></font></p>
    <p><font size="3"><font face="Times New Roman">با سپاس</font></font>[/quote
    </p>
    <p>&nbsp;</p>
    .
    </p>

سلام.سهيل سيستم قيمت هاش خوبه و در ضمن نسبت به اصل بودنش مطمئنه.چون الان جنش تقلب تو بازار خيلي زياده.اگه مواظب نباشي جنس تقلب رو به همون اصل بهت ميفروشن.3-4 تومن گرونتر بخري ولي اصل باشه بهتر از اينه كه 3-4 تومن پايين تر بخري اما تقلبي باشه.درسته؟؟؟؟در مورد رم الان بهترين مارك بازار سان ديسك ايكستريم 3هست كه سرعت خيلي خوبي داره و بهترينه تو بازار البته قيمتشم بالاتره(حرفه اي ها بيشتر سان ديسك ميگيرن).اما مدل ترنست هم رم هاي خوب و ارزوني داره به طوري كه شنيدم 4 گيگ ترنست 8500 تومان شده كه خيلي خوبه.ترنست هم ماركيه كه جوابشو پس داده و عاليه.رم توشيبا هم جزو رم هاي خوبه بازاره.راستش من يه رم 4 و 2گيگ كينگستون گرفتم .(ميدونم تقلبيه ولي تا الان كه مثل تانك كار كرده خصوصا با اين حجم فيلمبرداري فوجي واقعا خوب كار كرده).ولي اگه قيمت سان ديسك 8 گيگ زير 20 تومن بشه يه دونه از اونم ميخرم يدك داشته باشم.
    دوربين فوجي رم SD ميخوره.اگه بتوني convertor پيدا كني ميتوني از رم هاي اضافي تو خونه هم استفاده بكني كه بعيد ميدونم گير بياري.راستش رم اينقدر ارزون شده كه نيازي نيست اين كارو بكني.يه دو تا 4 گيگ بخر هر ماركي كه دوست داري كارتو راه ميندازه نيازي هم به اين همه رمهاي با حجم پايين نيست كه تعداد رم هات زياد بشه و 100 البته دردسر بيشتر ايجاد بكنه.

اينم بهترين رم ها:

6. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

8. این کاربر از danger9597 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

راستی یکی از عکس ها رو که تو محیط indor گرفتم و یه عکس دسته جمعی بود و بدون فلش و با ایزو 400 گرفتم رو تو سایز آ4 چاپ کردم کیفیت بسار بالایی داره واقعا از خریدش راضیم تو ایزو بالا اگه دستم لرزش نداشته باشه یا رو 3پایه باشه نویز کمی داره و عکس هام خیلی خوش آب و رنگ هستن
    كيفيت يك عكس در ايزوي بالا و مقدار نويز اون فقط در نور كم مشخص ميشه.اگه تونستي در حالت Auto و در حالت نور كم عكس بگير تا ببينيم در نور كم (ايزوي بالا)عكسهش چطوره.چون در نور كافي ايزوي پايين هم جواب ميده چه برسه به ايزوي بالا.مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم عکس با ایزو های 3200 1600 800 و 400 البته یادم نیست فکر کنم یکیشون رو ف ی ل ت ر وارم (گرم) باشه
    روی همه فکوس مرکزی کردم فکر کنم
    دوست عزیز امکان دارد ذکر کنید در چه مودی عکس می گیرید و می توانید exif عکس ها را هم قرار دهید؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز امکان دارد ذکر کنید در چه مودی عکس می گیرید و می توانید exif عکس ها را هم قرار دهید؟
    این ها رو تو مود p
    بابا exif عکس ها تو summary هست
    دیگه خودتون زحمت exif رو بکشید دیگه
    تنکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب فتاحي اگه امكان داره شما هم چند تا از عكسهاي خودتونو بدون دستكاري آپلود كنيد
    اگه تونستيد يه فيلم هم با اون بگيريد تا بتونم يه مقايسه داشته باشم
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •