عكس هاش كيفيت خيلي خوبي داره.اگه ميتوني عكس ايزوي 400 و 800 بزار.ممنون
عكس هاش كيفيت خيلي خوبي داره.اگه ميتوني عكس ايزوي 400 و 800 بزار.ممنون
اینم عکس با ایزو های 3200 1600 800 و 400 البته یادم نیست فکر کنم یکیشون رو ف ی ل ت ر وارم (گرم) باشه
روی همه فکوس مرکزی کردم فکر کنم
Last edited by danger9597; 12-02-2009 at 14:04.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم عکس های بیشتری گذاشتم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
راستی یکی از عکس ها رو که تو محیط indor گرفتم و یه عکس دسته جمعی بود و بدون فلش و با ایزو 400 گرفتم رو تو سایز آ4 چاپ کردم کیفیت بسار بالایی داره واقعا از خریدش راضیم تو ایزو بالا اگه دستم لرزش نداشته باشه یا رو 3پایه باشه نویز کمی داره و عکس هام خیلی خوش آب و رنگ هستن
p></p>نوشته شده توسط lofa;
<p> </p>
<p> </p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">با سلام جناب فتاحي عزيز</font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">1- احتمالا تو هفته آينده ميرم تهران اونجا مي خوام بگيرم سهيل سيستم چند بار تا حالا ازاش كه خريد كردم يكم گرون مي گه </font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">2- راستي رم سوني اريكسون مموري استيك دو پرو مثل مال k750 به درد دوربين مي خوره مخصوصا اين s200hd يا نه چون چندتا اضاف خونه دارم </font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">3- مي گن كينگستون رمهاش ديگه اصل نيستن به همين دليل هم زياد قابل اطمينان نيستن</font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">4-خود فوجي هم مه گه رم مي سازه من يه سي دي پلير براي ماشين دادشم گرفتم يه رم 2 گيگ توشيبا همراهش بود توشيبا رمهاش چطورن</font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">كلا مي تونيد يكم در مورد رمها توضيح بديد </font></font></p>
<p><font size="3"><font face="Times New Roman">با سپاس</font></font>[/quote
سلام.سهيل سيستم قيمت هاش خوبه و در ضمن نسبت به اصل بودنش مطمئنه.چون الان جنش تقلب تو بازار خيلي زياده.اگه مواظب نباشي جنس تقلب رو به همون اصل بهت ميفروشن.3-4 تومن گرونتر بخري ولي اصل باشه بهتر از اينه كه 3-4 تومن پايين تر بخري اما تقلبي باشه.درسته؟؟؟؟در مورد رم الان بهترين مارك بازار سان ديسك ايكستريم 3هست كه سرعت خيلي خوبي داره و بهترينه تو بازار البته قيمتشم بالاتره(حرفه اي ها بيشتر سان ديسك ميگيرن).اما مدل ترنست هم رم هاي خوب و ارزوني داره به طوري كه شنيدم 4 گيگ ترنست 8500 تومان شده كه خيلي خوبه.ترنست هم ماركيه كه جوابشو پس داده و عاليه.رم توشيبا هم جزو رم هاي خوبه بازاره.راستش من يه رم 4 و 2گيگ كينگستون گرفتم .(ميدونم تقلبيه ولي تا الان كه مثل تانك كار كرده خصوصا با اين حجم فيلمبرداري فوجي واقعا خوب كار كرده).ولي اگه قيمت سان ديسك 8 گيگ زير 20 تومن بشه يه دونه از اونم ميخرم يدك داشته باشم.
دوربين فوجي رم SD ميخوره.اگه بتوني convertor پيدا كني ميتوني از رم هاي اضافي تو خونه هم استفاده بكني كه بعيد ميدونم گير بياري.راستش رم اينقدر ارزون شده كه نيازي نيست اين كارو بكني.يه دو تا 4 گيگ بخر هر ماركي كه دوست داري كارتو راه ميندازه نيازي هم به اين همه رمهاي با حجم پايين نيست كه تعداد رم هات زياد بشه و 100 البته دردسر بيشتر ايجاد بكنه.
اينم بهترين رم ها:
![]()
كيفيت يك عكس در ايزوي بالا و مقدار نويز اون فقط در نور كم مشخص ميشه.اگه تونستي در حالت Auto و در حالت نور كم عكس بگير تا ببينيم در نور كم (ايزوي بالا)عكسهش چطوره.چون در نور كافي ايزوي پايين هم جواب ميده چه برسه به ايزوي بالا.مرسي
دوست عزیز امکان دارد ذکر کنید در چه مودی عکس می گیرید و می توانید exif عکس ها را هم قرار دهید؟
این ها رو تو مود p
بابا exif عکس ها تو summary هست
دیگه خودتون زحمت exif رو بکشید دیگه
تنکس![]()
جناب فتاحي اگه امكان داره شما هم چند تا از عكسهاي خودتونو بدون دستكاري آپلود كنيد
اگه تونستيد يه فيلم هم با اون بگيريد تا بتونم يه مقايسه داشته باشم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)