يعني بازيش ترسناك نيست؟
بيشتر اكشن شده!؟
اونايي كه بازي را خريدن از داستان بازي و اينكه آيا ترسناك هست يا نه توضيح بدن! ممنون ميشم!
يعني بازيش ترسناك نيست؟
بيشتر اكشن شده!؟
اونايي كه بازي را خريدن از داستان بازي و اينكه آيا ترسناك هست يا نه توضيح بدن! ممنون ميشم!
چه فرقی میکنه ترسناک باشه یا نه ؟
مثلا همون شماره 3 که میگن ترسناکه ولی به نظر من اصلا ترسناک نبود اصلا به پای شماره 4 نمیرسه
دوستان عزيز اولا بازي 100% TPS هستش !!!هيچ گونه ترسيم نداره !!! (ترس يعني چي !!!)
دوما كسي در مورد داستان حرفي نزنه يا از gameplay بازي !!!
اگه خواست حرفي بزنه Spoil!!! قابل توجه دوست عزيزم Optimus Prime جون !!!
زير ديپلم حرف بزن ببينم چي ميگي!دوستان عزيز اولا بازي 100% TPS هستش !!!هيچ گونه ترسيم نداره !!! (ترس يعني چي !!!)![]()
حالا ترس نه ! هيجان ! خوبه؟
يعني چي؟ spoil ؟؟ يعني لوسه؟اگه خواست حرفي بزنه Spoil!!چرا حرف نزنه؟
TPS يعني شوتر سوم شخص !!!
يعني بازي كاملا Action هستش !!!
در مورد Spoil هم خب بعضي ها مثل من هنوز بازي رو تموم نكردن و نميخوان از داستان بازي
يا پايان اون و ادامه ي GamePlay خبر دار بشن !!! پس دوستان عزيز اگر هم خواستن حرفي
بزنن متنشون رو رنگ سفيد ميزنن تا هركي خواست بخونه !!!
آقا یکی بیاد یه ریویو از یه سایت بذاره دیگه.ببینیم چه خبره تو دنیای بازی.اونایی که فینگلیششون خوبه دست به کار بشن![]()
من که محو بازیم!!!!!!!!!!!!!
فکر کنم 2 تا مرحله یا 3 تا بیشتر نمونده باشه البته مرحله هاش خیلی زیاده!!!
روزی نیم ساعتم نمیام p30world چی باشه که معنی کردن یک رویو![]()
يعني چي كليد هاي تركيبي دوست عزيز ؟؟؟
آخه نقد این جور بازیهای مطرحی حداقل 3 الی 4 صفحه هستش که هم حوصله و هم وقت خیلی زیادی رو مطلبه!آقا یکی بیاد یه ریویو از یه سایت بذاره دیگه.ببینیم چه خبره تو دنیای بازی.اونایی که فینگلیششون خوبه دست به کار بشن
توی این پست نظر نهایی منتقد IGN هستش:
در ضمن من بیشتر نقد های بازی رو که می خوندم همه به اینکه بازی دیگر یک survival horror نیست به نوعی اعتراض داشتند و اون رو برای طرفداران سرسخت این بازی یه نا امیدی می دونستند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)