به امید موفقیت امیرخان ! حالا دیگه باید ازش حمایت کرد !
![]()
به امید موفقیت امیرخان ! حالا دیگه باید ازش حمایت کرد !
![]()
ایول ژنرال!! دمش گرم هر وقت صداش می کنیم سری میاد!!مرامو معرفتو اینا داره!!
ایشالله بتونه تو این مدت کم تیمو ردیف کنه واسه جام حذفی !!
امير قلعهنويي سرمربي استقلال كه از دیروز در تمرينات تيم آبي پوش حاضر شد به دنبال جذب چند بازيكن كليدي است.، آخرين اخبار از استقلال حاكي از آن است كه مازيار زارع، سهراب بختياريزاده، حسين كاظمي و ابراهيم توره بازيكناني هستند كه امير قلعهنويي سرمربي جديد استقلال براي رقابتهاي ليگ آتي بر روي آنها نظر مساعد دارد و استقلالي ها براي جذب اين بازيكنان وارد عمل شده اند.
وبلاگ طرفداران قلعه نویی رو هم ببینید. به مدیرش هم بگید بهتره قالب آبی انتخاب کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iman_s; 20-05-2008 at 03:56.
به نظر من کاظمی وابراهیم توره از همه بهتر هستند .گفته میشه که میثم بائو هم برای فصل بعد حضورش قطعی
هست ولی همه میدونند که قلعه نوعی کمتر نگاه به اسم بازیکن میکنه وبازیکنایی رو انتخاب میکنه که با هم جور باشند
عنایتی هم که اومدنش کمرنگ شد ولی امیدوارم سیاوش اکبرپور برگرده
ولی بعد از پایان لیگ اول که استقلال به ملوان باخت قلعه نویی اومد تیم رو قهرمان جام حذفی کرد و بعدش کخ اومد و قلعه نویی رفتش اهواز و دوباره که اومد 3 سال فرصت خواست و تونست استقلال رو قهرمان کنه الان بار سومه که قلعه نویی داره به عنوان سرمربی بر میگرده استقلال امیداورم که این بار هم موفق بشه
میثم بائو در گفتگو با ایسکانیوز: استقلالی ها با من مذاکره کرده اند// شاگرد قلعه نویی بودن لذت خاصی دارد! تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک اسبق تیم استقلال تهران گفت: قرار داد من با تیم راه اهن به پایان رسیده و از آن جایی که به استقلال علاقه مندم مسئولان این باشگاه بامن مذاکراتی داشته اند.![]()
میثم بائو در گفتگوی روز دوشنبه با خبرنگارورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" افزود: با تعصبی که به بازی کردن در تیم استقلال دارم علی رغم مذاکراتی که باشگاه راه آن هم برای فصل آینده با من داشته است اگر با باشگاه استقلال به توافق برسم به طور حتم درهشتمین دوره لیگ برتر با پیراهن این تیم بازی می کنم.
وی درخصوص بازگشت مجدد قلعه نویی به استقلال گفت: قلعه نویی تنها کسی است که در این شرایط بحرانی می تواند با حمایت های مدیران باشگاه و هواداران تیم را ازاین اوضاع نابسامان نجات دهد.
بائو اضافه کرد : مسئولان باشگاه باید از ابتدا قلعه نویی را برای سرمربیگری تیم استقلال به این تیم می آوردند ولیکن بازه جای شکر دارد که تصمیم منطقی و درستی را اخذ کرده اند.
هافبک اسبق تیم استقلال قلعه نویی را مربی با شخصیت و مدبری دانست و گفت: همانطور که قلعه نویی به خوبی شایستگی ها خود را در فوتبال ایران به ا ثبات رسانده است این بار هم می تواند با کسب جام حذفی بار دیگر ارزش های خود را به رخ منتقدانش بکشاند.
بائو تاکید کرد: برای من شاگرد قلعه نویی بودن در تیم استقلال لذت خاصی دارد که توصیف آن به هیچ وجه ممکن نیست.
وی با اشاره به وضعیت راه آهن در پایان این فصل به ایسکانیوز گفت: در این فصل تیم راه اهن می توانست در جایگاه بهتری از جدول رده بندی قرار گیرد اما برخی اتفاقات دست به دست هم داد تا این چنین نشود و نتوانیم در مکانی که حق مان بود بایستیم.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پرسپولیسیم ولی امیدوارم استقلال سپاهانو توی این جام حذفی بترکونه تا روی این ساکت سوفسطایی کم بشه
Last edited by بردیا; 20-05-2008 at 22:48.
رضا عنايتي در گفتوگو با ايسنا:
با النصر توافق كردهام، بهزودي قرارداد ميبندم
قلعهنويي لطف دارد اما، نميتوانم به استقلال بياييم.
رضا عنايتي، مهاجم مليپوش تيم الامارات که به تازگي به تيم ملي ايران دعوت شده با تيم النصر دبي به توافق نهايي رسيد.
رضا عنايتي درگفتگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، در مورد تيم جديدش گفت: عليرغم داشتن پيشنهادات فراوان از تيمهاي اماراتي بالاخره با تيم النصر به توافق رسيدهام و90% از اين انتقال صورت گرفته و تنها امضا قرارداد نهايي باقي مانده است و انشااله ظرف امروز و فردا تمامي مراحل قطعي اين قرارداد انجام خواهد شد و از فصل آينده درخدمت تيم النصر خواهم بود.
وي دربارهي علت جدايياش از الامارات نيز گفت: با توجه به اينکه تيم الامارات به دسته دوم ليگ امارات سقوط کرد، عليرغم ميل باطني مجبور به جدايي شدم و واقعا لحظات سختي را در هنگام خداحافظي از تيم الامارات داشتم، چرا که جداي از اينکه بازيکن تيم الامارت بودم از لحاظ اخلاقي هم با مسولان و هواداران تيم وابستگي شديدي داشتم که لحظه جدايي نيز براي طرفين خيلي غمناك بود. اين قول را به مسولان الامارات دادهام كه در صورت صعود اين تيم بار ديگر به اين تيم برگردم.
عنايتي در ادامه درمورد تاثير "لوکا" در انتقالش به النصر گفت: بي شک لوکا بوناچيچ يکي از عوامل اصلي انتقالم به تيم النصر بوده چرا که او از بازي من از زمان حضورش در فوتبال ايران شناخت کامل دارد و همچنين من از اين مربي کروات شناخت دارم و يکي از دلايل انتخاب تيم النصر همين بود. من از بين سه، چهار پيشنهاد ازباشگاههاي اماراتي در نهايت النصر را انتخاب کردم.
عنايتي در مورد شرايط ديگر همبازيان ايراني خود در تيم الامارات يعني رسول خطيبي و مهدي رجب زاده نيز به ايسنا گفت: رسول که قطعا در ليگ امارات ماندني خواهد شد و مهدي رجبزاده هم دو، سه پيشنهاد از تيمهاي اماراتي دارد که مدير برنامههايش در حال بررسي آن است و احتمالا او هم در امارات خواهد ماند.
عنايتي دربارهي حضور دوبارهي امير قلعهنويي در استقلال و با بيان اينکه در حال حاضر "قلعهنويي" گزينه بسيار خوبي براي تيم استقلال بود به ايسنا گفت: اميدورام استقلال با حضور قلعهنويي در جام حذفي ناکاميهاي ليگ را جبران کند و سال آينده در بازيهاي آسيايي حضور داشته باشد.
عنايتي در جواب به اين سوال خبرهاي از صحبت سرمربي جديد استقلال براي حضور شما در استقلال به گوش ميرسد، گفت: قلعه نويي به من لطف دارد من سه سال با وي در استقلال روزهاي بسيار خاطره انگيز و خوبي را تجربه کردم، ولي من با توجه به قرارداد با تيم النصر فصل بعد را در اين تيم بازي خواهم کرد و متاسفانه نميتوانم در خدمت تيم استقلال باشم.
عنايتي درمورد حضور در تمرينات تيم ملي نيز گفت: انشااله فردا چهارشنبه در تمرينات تيم ملي حضور خواهم يافت.
منبع : isna
دو بازيكن استقلال كه از ناحيه زانو آسيب ديدهاند، هفته آينده تحت عمل جراحي قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاري فوتبال ايران، سعيد بيات و اصغر نادعلي كه به آسيبديدگي شديد از ناحيه زانو مواجه شدهاند، هفته آينده جراحي خواهند شد. اين دو بازيكن در حال حاضر زيرنظر امين نوروزي پزشك استقلال فيزيوتراپي ميكنند تا پس از برطرف شدن ورم زانو تحت عمل جراحي قرار گيرند. گفتني است محسن يوسفي هافبك چپپاي استقلال هم كه از ناحيه مچپا مصدوم شده بود، به شرايط بازي رسيده و ميتواند در جامحذفي مقابل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)