سلام دوست من
بله من از نمایندگی kianet سرویس میگیرم .
قیمت هاش رو توی سایتش زده (سایتش بیشتر شبیه وبلاگه
.gif)
!!)
kianet[dot]ir
تا ماه پیش من سرویس 2 گیگ 512 میگرفتم با شبانه میشد 13500
ولی از این ماه قیمت ها رو بردن بالا و الان باید 3 گیگ بگیرم با شبانه میشه 21000
اینجا ایرانه دیگه ، همه چی شیر تو شیر هست ! شب میخوابی صبح بلند میشی میبینی همه چی گرون شده .
سرعت من رو همین نمایندگی آورده بود کرده بود 256 !!!! به خاطر این که سرویس هاش رو گرون کرده بود . ولی وقتی این ماه 21000 تومن ریختم تو حلقشون سرعتم رو درست کردند.
(بعداً از دماغشون در میارم و وقتی داشتم از تهران میرفتم کاری میکنم که حداقل 500 هزار تومن ضرر کنن
.gif)
. آخه تو کرج هم پارسی نت من رو اذیت کرد و همین بلا رو سرشون آوردم.

)
ولی الان مشکلی ندارم و در هر ساعت از شبانه روز با سرعت متوسط 60 کیلو در ثانیه میتونم دانلود میکنم . البته شب ها بعضی وقت ها یه نمه پینگ میره بالا و سرعت نوسان میکنه ولی چند دقیقه بعدش درست میشه .
مثلاً دیشب ساعت 02:45 وصل شدم و تا ساعت 05:00 حدود 440 مگ دانلود کردم .
در کل من فن آوا رو با همه خوبی و بدی هاش به شرکت های دیگه ترجیح میدم . مثلاً یکی از دلایلش اینه که قطعی نداره ، و یا این که وقتی به مناسبت ر و ز ق د س و امثال اون همه شرکت ها تقریباً اینترنت رو قطع میکنند ، فن آوا به محدود کردن بعضی سرور ها اکتفا میکنه .
ولی این دفعه فن آوا هم https رو بسته بود و یه 20 دلاری به من خسارت زد . آخه من تو یه سایتی فعالیت میکنم که از این پروتکل استفاده میکنه و باید هر روز به اون سایت سر بزنم و فعالیت کنم . و اگر سر نزنم ضرر میدم .
به امید اینترنتی (بخونید کشور) آزاد