تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 308 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

بچه ها یک سوال داشتم.تورو خدا فوری..اگه دستم رو روی دوربین جلویی بزارم ..وروی ال سی دی نقطه های آبی ببینم یعنی چی؟یعنی ال سی دی موبایلم خرابه؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

بچه ها یک سوال داشتم.تورو خدا فوری..اگه دستم رو روی دوربین جلویی بزارم ..وروی ال سی دی نقطه های آبی ببینم یعنی چی؟یعنی ال سی دی موبایلم خرابه؟
    عجب سوالاتی می پرسید دوست من
    نه هیچ عیبی نداره! اون پیکسل های آبی و یا قرمز رنگ بدلیل نبود نور کافی برای تشخیص هست، اگر هم بخواد مشکلی باشه مربوط می شه به دوربین.
    شما نگران نباش.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

منم دیده بودمش ولی نمیدونستم چرا اینطوری میشه .
    نمیشه درستش کرد ؟ چون فقط N73 اینطوریه .
    من گوشی 6120 رو دیدم . دوربین جلوش خیلی از مال N73 بهتره ...

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نقطه آبی و قرمز؟؟؟

من دستم رو جلویه دوربین گرفتم ، اما هیچ نقطه رنگی ای ندیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

روی صفحه ماشین حساب دست کشیدین.دیدین چه رنگی میشه.ال سیدی گوشیه ایشون هم فکر کنم اینطوری میشه.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

نقطه آبی و قرمز؟؟؟

من دستم رو جلویه دوربین گرفتم ، اما هیچ نقطه رنگی ای ندیدم
    دوربین اصلی به دلیل کیفیت بالا این مشکل را نداره ولی دوربین دوم که VGA هست و کیفیت مناسبی هم نداره با کم شدن نور پیکسلهای آبی رنگی رو نشون میده. که نه مشکل LCD هست و نه دوربین.
    اگر LCD مشکل داشته باشه باید همواره این پیکسلهای آبی رو نشون بده نه فقط هنگام استفاده ی دوربین دوم اوون هم در نور کم. و اگر مشکل از دوربین دوم باشه باید در شرایط نور کافی هم اوون رو نشون بده.
    ممنون

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوربین اصلی به دلیل کیفیت بالا این مشکل را نداره ولی دوربین دوم که VGA هست و کیفیت مناسبی هم نداره با کم شدن نور پیکسلهای آبی رنگی رو نشون میده. که نه مشکل LCD هست و نه دوربین.
    اگر LCD مشکل داشته باشه باید همواره این پیکسلهای آبی رو نشون بده نه فقط هنگام استفاده ی دوربین دوم اوون هم در نور کم. و اگر مشکل از دوربین دوم باشه باید در شرایط نور کافی هم اوون رو نشون بده.
    ممنون
    آها درسته ، اون دوستمون مشخص نکرده بودن دوربین اصلی یا دوربین دوم که وی جی ای هست

طبیعتا دوربین دوم بوده که طبیعی هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

راستش هر دو دوربین رو میگم..ولی دوربین دومش که وی جی آس بیشتر ...البته اینی که میگم نقطه های آبی روی ال سی دی زمانی که تقریبا تو نور کمه! البته وقتی عکس میگیرم اون نقطه های آبی از بین میره ..ولی برای فیلمبرداری وقتی فیلمی رو که گرفتم نگاه میکنم هنوز نقطه های آبی توش وجود داره....دوباره میگم اینایی رو که گفتم زمانی که نور تقریبا کمه...وتعداد نقطه های آبی هم طوری نیست که همه صفحه رو بپوشونه..می خواستم بدونم n73 شما هم اینطوریه..مشکر میشم جواب بدین

داره خودمونی میشه elyas_bamaram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ایران خودمون

پيش فرض

سلام, آقا اگه ما برنامه ای نصب کنیم بعد بخواییم پاک کنیم(اگه remove نشد) با استفاده از برنامه ای مثل forward یا active files از کجا باید بریم پاکش کنیم؟!(اصلا وقتی یه برنامه ای رو تو n73 نصب کنیم کجای گوشی ذخیره میشه؟ من هر چه قدر گشتم نتونستم پیدا کنم!!!!!!!) ( تو درایو E یا C )

یه مشکل دیگه===> من چند تا تم نصب کردم ,میخوام پاکش کنم ولی تو قسمت App. mgr. پیداش نکردم!!! از کجا میتونم پاکش کنم؟

(بی زحمت راهنمایی کنید)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض یه سوال اساسی

دوستان اگه خواستیم یه نرم افزار رو از روی گوشی unistall کنیم باید چی کار کنیم؟ آیا پاک کردن folder مربوط به اون برنامه از روی گوشی کافیه یا باید مثله برنامه های توی کامپیوتر unistall اش کرد؟ برنامه مورد نظر یه آنتی ویروسه. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •