نفوس بد نزن سهیل
انشالا مثله امسال بشه
چون امسال سوالات خیلی خوب بود شیمی که اصلا چرت بود
بقیه درسا هم خوب بودن
در ضمن کسی عربه پایه کسی یه کتاب خوب نمی شناسه که خوب درسنامش خوب باشه
نفوس بد نزن سهیل
انشالا مثله امسال بشه
چون امسال سوالات خیلی خوب بود شیمی که اصلا چرت بود
بقیه درسا هم خوب بودن
در ضمن کسی عربه پایه کسی یه کتاب خوب نمی شناسه که خوب درسنامش خوب باشه
من اصلا ادبیات 3 رو جواب نداده بودم تو کارنامه الکی واسش درصد گذاشتن!!! -7
من که همه ی تخصصی ها رو منفی می زنم اما اعتماد به نفسم میگه صد در صد قبولم حتی آزاد هم شرکت نکردم شنیدین که ظرفیت دانشگاه ها بیشتر از تعداد شرکت کننده هاست فقط کافیه از الان همه رو راضی کنید که هر جا قبول شین بذارن برین همچنان منتظر پیشنهاد های شما هستم
فکر کنم حرف سیاسی نباشه رئیس جمهوری گفته بود ((اوایل ریاستش)) دانشگاه آزاد حق نداره شهریه زیاد کنه دانشگاه آزاد تا حدودی قبول کرده ولی ظرفیت پذیرش هر رشته رو 3 تا 5 برابر کرده ازاین طرف سراسری تو هر مکانی پیام نور باز میکنه و گفتن سال87اندازه یک میلیون وچهارصد هزار نفر پذیرش داریم که که تعداد افراد ثبت نام برای کنکور 87 یک میلیون دویست هزرار نفر هست یعنی اینکه با پاسخ نامه سفید هر رشته ای تو پیام نور قبول میشه طرف
خوب آره دیگه چه فرقی میکنه پیام نور یا چیزه دیگه فوقش قبول نشم میمونم سال دیگه مشکل چیه که انقد واسه رفتن به دانشگاه هل شدین؟؟؟ در ضمن با اینکه من ریاضی میخونم ولی دلم میخواد زبان قبول شم که حتمیه اونم سراسری تازه اگر هم نشد میخوام معلم شم میدونید تنها عشق من کمک به هم نوعه به نظر من مهم همین هاست انسانیت و هدف حالا یه سال دیر تر قبول شیم اصلا یه رشته ی چرند ما که نمیخوایم بریم با قبولی مون واسه مردم کلاس بذاریم که آره مثلا این رشته قبول شدیم نه!!!! مهم اینه که هر جا و هر چی هستیم تو هر نقش اجتماعی حتی یه دانش آموز به مردم خدمت کنیم پس بهتره انقدر واسه قبول شدن حرص نخوریم امسال نشد سال دیگه بیشتر میخونیم هر چند من امسال حتی یه دونه تست هم نزدم و درس ها ی خودمم به زور میخونم
سلام عزیزان خوب هستین
امیدوارم آزمون خوبی داده باشین
من که بد ندادم فقط نمیدونم چرا وقت کم آوردم مخصوصا برای شیمی
آفا سهیل واقعا آفرین گل کاشتی
قربونه همتون
با سلام بر دوستان گرامی
من دنبال تمام آزمونهای آزمایشی سنجش از اول تا 86 هستم. به ویژه از سه چهار سال آخر.
کجا هست؟
ببخشید آقا سهیل شما چی امتحان میدین؟؟؟ نمیتونم برگردم عقب بخونم الان مثلا دارم شیمی یاد میگیرم
در کل حرف عاقلانه ای میزنی ولی ای کاش اطرافیامون اینجور طرز تفکر داشته باشن مخصوصا پدر و مادر ها مثلا میبینن که پسر خاله داندونپزشکی می خونه یا پسر همسایه رتبش 800 شده یا ... از من و امثال تو چی میخوان جز همین اینکه یه رشته دهن پر کن قبول بشی تا بنده خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشن در مورد رشته شما رو نمی دونم ولی من وقتی انتخاب رشته کردم (( سال دوم دبیرستان)) ریاضی رو انتخاب کردم فقط فقط برای مهندسی این یعنی تعیین هدف اگه طرز فکر شما رو داشته بودم میرفتم کار و دانش الان هم بجای اینکه بشینم انتگرال بخونم داشتم فیلم های روز دنیا رو می دیدم ولی دوباره میگم حرف هایی که گفتی رو قبول دارم تو کافی فقط اطراف خودتو ببینی
به نظرتون این سوال قلم چی تو همین آخرین آزمونش اشتباه نبود؟
75_مرگ نسبت به کدام عالم مرگ محسوب میشود؟
جوابشم تو دفترچه جواب نوشته دنیا.در صورتی که تو کتاب نوشته که مرگ دنیا تولد دوباره هستو پایان دفتر زندگی نیستو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)