تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 138 از 285 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه masoudHnet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

امسال
    یکی از درسا رو خیلی سخت میگیرن
    مثه فیزیک 84
    نفوس بد نزن سهیل

انشالا مثله امسال بشه
    چون امسال سوالات خیلی خوب بود شیمی که اصلا چرت بود
    بقیه درسا هم خوب بودن

در ضمن کسی عربه پایه کسی یه کتاب خوب نمی شناسه که خوب درسنامش خوب باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من اصلا ادبیات 3 رو جواب نداده بودم تو کارنامه الکی واسش درصد گذاشتن!!! -7

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من که همه ی تخصصی ها رو منفی می زنم اما اعتماد به نفسم میگه صد در صد قبولم حتی آزاد هم شرکت نکردم شنیدین که ظرفیت دانشگاه ها بیشتر از تعداد شرکت کننده هاست فقط کافیه از الان همه رو راضی کنید که هر جا قبول شین بذارن برین همچنان منتظر پیشنهاد های شما هستم

داره خودمونی میشه milad_espersoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بنده خدا از حرفت تعجب كرده!! واقعاً هم تعجب دارهآخه عزيز من...فقط ظرفيت پيام نور زياد شده!
    فکر کنم حرف سیاسی نباشه رئیس جمهوری گفته بود ((اوایل ریاستش)) دانشگاه آزاد حق نداره شهریه زیاد کنه دانشگاه آزاد تا حدودی قبول کرده ولی ظرفیت پذیرش هر رشته رو 3 تا 5 برابر کرده ازاین طرف سراسری تو هر مکانی پیام نور باز میکنه و گفتن سال87اندازه یک میلیون وچهارصد هزار نفر پذیرش داریم که که تعداد افراد ثبت نام برای کنکور 87 یک میلیون دویست هزرار نفر هست یعنی اینکه با پاسخ نامه سفید هر رشته ای تو پیام نور قبول میشه طرف

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب آره دیگه چه فرقی میکنه پیام نور یا چیزه دیگه فوقش قبول نشم میمونم سال دیگه مشکل چیه که انقد واسه رفتن به دانشگاه هل شدین؟؟؟ در ضمن با اینکه من ریاضی میخونم ولی دلم میخواد زبان قبول شم که حتمیه اونم سراسری تازه اگر هم نشد میخوام معلم شم میدونید تنها عشق من کمک به هم نوعه به نظر من مهم همین هاست انسانیت و هدف حالا یه سال دیر تر قبول شیم اصلا یه رشته ی چرند ما که نمیخوایم بریم با قبولی مون واسه مردم کلاس بذاریم که آره مثلا این رشته قبول شدیم نه!!!! مهم اینه که هر جا و هر چی هستیم تو هر نقش اجتماعی حتی یه دانش آموز به مردم خدمت کنیم پس بهتره انقدر واسه قبول شدن حرص نخوریم امسال نشد سال دیگه بیشتر میخونیم هر چند من امسال حتی یه دونه تست هم نزدم و درس ها ی خودمم به زور میخونم

پروفشنال soheiltaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهل تهرانم،تكه ناني دارم،سر سوزن ذوقي،ولي فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام عزیزان خوب هستین
    امیدوارم آزمون خوبی داده باشین
    من که بد ندادم فقط نمیدونم چرا وقت کم آوردم مخصوصا برای شیمی
    آفا سهیل واقعا آفرین گل کاشتی
    قربونه همتون

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

با سلام بر دوستان گرامی

من دنبال تمام آزمون‌های آزمایشی سنجش از اول تا 86 هستم. به ویژه از سه چهار سال آخر.

کجا هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشید آقا سهیل شما چی امتحان میدین؟؟؟ نمیتونم برگردم عقب بخونم الان مثلا دارم شیمی یاد میگیرم

داره خودمونی میشه milad_espersoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب آره دیگه چه فرقی میکنه پیام نور یا چیزه دیگه فوقش قبول نشم میمونم سال دیگه مشکل چیه که انقد واسه رفتن به دانشگاه هل شدین؟؟؟ در ضمن با اینکه من ریاضی میخونم ولی دلم میخواد زبان قبول شم که حتمیه اونم سراسری تازه اگر هم نشد میخوام معلم شم میدونید تنها عشق من کمک به هم نوعه به نظر من مهم همین هاست انسانیت و هدف حالا یه سال دیر تر قبول شیم اصلا یه رشته ی چرند ما که نمیخوایم بریم با قبولی مون واسه مردم کلاس بذاریم که آره مثلا این رشته قبول شدیم نه!!!! مهم اینه که هر جا و هر چی هستیم تو هر نقش اجتماعی حتی یه دانش آموز به مردم خدمت کنیم پس بهتره انقدر واسه قبول شدن حرص نخوریم امسال نشد سال دیگه بیشتر میخونیم هر چند من امسال حتی یه دونه تست هم نزدم و درس ها ی خودمم به زور میخونم
    در کل حرف عاقلانه ای میزنی ولی ای کاش اطرافیامون اینجور طرز تفکر داشته باشن مخصوصا پدر و مادر ها مثلا میبینن که پسر خاله داندونپزشکی می خونه یا پسر همسایه رتبش 800 شده یا ... از من و امثال تو چی میخوان جز همین اینکه یه رشته دهن پر کن قبول بشی تا بنده خدا هم حرفی برای گفتن داشته باشن در مورد رشته شما رو نمی دونم ولی من وقتی انتخاب رشته کردم (( سال دوم دبیرستان)) ریاضی رو انتخاب کردم فقط فقط برای مهندسی این یعنی تعیین هدف اگه طرز فکر شما رو داشته بودم میرفتم کار و دانش الان هم بجای اینکه بشینم انتگرال بخونم داشتم فیلم های روز دنیا رو می دیدم ولی دوباره میگم حرف هایی که گفتی رو قبول دارم تو کافی فقط اطراف خودتو ببینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه maxoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظرتون این سوال قلم چی تو همین آخرین آزمونش اشتباه نبود؟
    75_مرگ نسبت به کدام عالم مرگ محسوب میشود؟
    جوابشم تو دفترچه جواب نوشته دنیا.در صورتی که تو کتاب نوشته که مرگ دنیا تولد دوباره هستو پایان دفتر زندگی نیستو...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •