من محل سیوهای بازی رو تو ویستا نمی تونم پیدا کنم یعنی در کل نمیدونم فایل های مخفی چطور ظاهر میشوند لطفا راهنمایی کنید
من محل سیوهای بازی رو تو ویستا نمی تونم پیدا کنم یعنی در کل نمیدونم فایل های مخفی چطور ظاهر میشوند لطفا راهنمایی کنید
همینو گفتم بعد گفت چون قبلا ازم خریدی برو از سایت فلان کرک سالمشو بگیر.بعد آدرسش اشتباه بود.بازم برم ببینم چه کار میشود کرد.
اما خوب من تو جواب اون دوستمون که گفت 10.5 گیگ امکان نداره گفتم تو مشهد همچین چیزی اومده.
با سلام
![]()
خوب همچین چیزی که تو مشهد اومده مرحله اورشلیمش سالمه و باگ هم نداره؟
اینجا مشهد صدای مارا از رادیو خراسان می شنوید !!!!!
به گزارش خبرگزاری DJMD : این شخص درخواست داده از همین شرکته تو مشهد soroosh این بازی تهیه شود و عملا ما خبر را به دوستان برسانیم . ولی طبق آخرین اطلاعات به نظر می رسه تو DVD سوم همون پچ روسی باشه . در ضمن تا نسخه اصلی 6 روز دیگر باقیست . و احتمالا این 3 DVD شامل 4 مرحله اضافی نخواهد شد ولی خوب حتما می گیرم ببینم جریانش چیه !!!
ولی خودمونیم ها این مشهده ماهم داره برای خودش قطبی میشه !!!
الان دوتا شرکت توپ تو مشهد فعالیت می کنن که هیچ وقت هم بازیهاشون سرو تهش زده نمی شه :
soroosh
= appleکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Assassin's Creed اصلا اون طوري که انتظارش رو داشتم نبود. بازي خيلي کسل کننده و تکراري ميشه و اصلا جالب نيست.
بله خوب شما حق داری
وقتی بازی اینقدر تاخیر بخوره برای pc بعد هم داستانش و تمام زیر و روش برای همه روشن بشه خوب دیگه رقبت نمی کنه بره طرف بازی ولی خوب وقتی برای بازی کردنت دلیل داشته باشی و فقط به صرف وقت پر کردن نباشه حال میده .
دستت درد نکنه داشت میرفت تو پاچما.پچ 700 مگی رو جای کرک میزارن تو DVD سوم.عجب!!
درسته که بازي قشنگيه ولي همين که تکراري ميشه خيلي بده. همش بايد از View Point ها بريم بالا و يه پر بگيريم و بريم يه نفر رو بکشيم.
اين سازندگان که اين همه در ساخت محيط ها و افراد تنوع به خرج دادن اگه در مأموريت ها و حرکات کارکتر اصلي بازي هم تنوع به خرج ميدادن بد نبود.
البته به قول يکي از دوستان در نگاه اول بازي خيلي عالي به چشم مياد ولي کم کم ازش خسته ميشيم.
البته بازی هنوز به دستم نرسیده ها !!! ولی خوب این قضیه احتمالش خیلی زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)