اگه ویستا داری با برنامه window cpu meter ببین چند درصد سی پی یوت و رمت مشغوله اگه زیاد مشغول بود با تایپ msconfig توی منوی run تمام برنامه های startup رو غیر فعال کن و دوباره سیستم رو ریستارت کن ببین بهتر میشه یا نه...
اگه ویستا داری با برنامه window cpu meter ببین چند درصد سی پی یوت و رمت مشغوله اگه زیاد مشغول بود با تایپ msconfig توی منوی run تمام برنامه های startup رو غیر فعال کن و دوباره سیستم رو ریستارت کن ببین بهتر میشه یا نه...
ویستا که ندارم اما اینکار رو انجام دادم ولی تغیری نکرد..وقتی میخوام task manager رو باز کنم این پیغام رو میده:
task manager has been disabled by your adminator!!
لطفا کمکم کنید..الان فایرفوکس به زور باز کردم![]()
سلامسلام..وقتی سرعت کامپیوتر به شدت بیاد پایین مشکل از کجا ها هست؟! فقط میدونم که از ویروس نیست اما task manager باز نمیشه...نمیدونم کامپیوترم چش شده؟!یه اهنگ رو به زور باز میکنه...اینم مشخصات سیستم:
CPU intel 3.42
گرافیک (فعلا)7300GS
RAM 2g
ماربورد هم نمیدونم
ویرایش:راستی الان دما هم حدودا 35 درجه هست..
چرا فکر می کنی از ویروس نیست دوست عزیز من فکر کنم 95 درصد ویروسه با کاسپر یا Avira یه چک بکن ببین چی میشه؟
سلام
يه كامپيوتر هست كه بعد از اينكه كاملا بالا اومد موس و كيبردش قفل ميكنه
كسى ميتونه بگه مشكل از چيه ؟
سلام يه مشكل!
وقتي ميخوام cd بزنم اين ارور رو ميده
cannot connect TRF
بعد كه ok ميكنم اين پيغام رو ميده
sony dvd rw dru-860s
power-burn activated
البته در nero
سي دي خام كه ميذارم با ويندوز هم نميتونم سي دي بزنم
دي وي دي رايتر رو 1 ماه پيش خريدم
با سلام من میخوام رمهای سیستمم رو عوض کنم میخوام بدونم چی خوبه رمهای خودم کورسرddr2=xms2 هست مادربردم m2n32 sli perimeum +cpu AMD6000 dual core اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام ،
خیلی فک نمیکنم جزئی باشه ولی الان چند روزیه که مانیتور ِ من موقعی که روشنش میکنم ، برای چند ثانیه ، فلشوار هی روشن خاموش میشه ، بعدش این روند کند میشه و نسبت ِ روشن بودن به خاموش بودن ِ اون زیاد میشه تا بالاخره روشن بشه ،
چند روز پیش مثلا" 30 ثانیه طول میکشید درست بشه ، ولی الان 3-4 دقیقه
نمیتونم بفهمم از کارت گرافیکه یا مانیتور
ولی بهر حال کارت گرافیکم 8800 GT هست و مانیتورم Samsung LCD bw1932
ممنون
چند روزی هست که مودمم صداش در نمیاد و اصلاً نمیشه باهاش دایال کرد!!
چند بار اسلاتش رو عوض کردو دوباره برنامه اش رو نصب کردم ..کلاً ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی درست شو نیست
مارکش genius هست و کلاً خیلی مودم مزخرفی بود و خیلی اذیت میکرد تا کانکت بشه ولی خب چند روزیه که کلاً قاطی کرده
ممکنه سوخته باشه و من و خودش رو راحت کرده باشه؟؟؟
سلام چه پیغامی میده دوست عزیز؟چند روزی هست که مودمم صداش در نمیاد و اصلاً نمیشه باهاش دایال کرد!!
چند بار اسلاتش رو عوض کردو دوباره برنامه اش رو نصب کردم ..کلاً ویندوز رو دوباره نصب کردم ولی درست شو نیست
مارکش genius هست و کلاً خیلی مودم مزخرفی بود و خیلی اذیت میکرد تا کانکت بشه ولی خب چند روزیه که کلاً قاطی کرده
ممکنه سوخته باشه و من و خودش رو راحت کرده باشه؟؟؟
سلام
كامپيوتر رفيقم تمام پورت هاي usb هاش كار نميكنه cd مادر بورد رو 2-3 بار نصب كرد ولي بازم كار نكرد يعني از چي ميتونه باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)