لابد وقتي يه بشقاب داشته روبت پرت مي شده نگاش مي كردي.
حالا بشقابه شكست يا نه.
لابد وقتي يه بشقاب داشته روبت پرت مي شده نگاش مي كردي.
حالا بشقابه شكست يا نه.
به نظرتون فکر نمیکنید کمی گنده سازی کرده اید؟
اگر موجودات غیر زمینی وجود داشتند باید تا حالا به زمین پیامی چیزی حمله ای یه کاری میکردند که خودشون رو نشون بدن و این ذات طبیعته که هر موجودی خودشو به دیگران نشون بده!
اینکه چرا به جز صدای خش خش چیز دیگری دستگیر ما انسانها نمیشود خدا میداند
ببين شايد اون ها هم مثل ما دارن دنبال ما مي گردن. ولي خيلي دورن.
شايد اونا توي جهان هاي موازي زندگي مي كنن و اصلا راه دست رسي به ما رو ندارن.
قرار نيست چون موجود فضايي هستن حتما از ما پيشرفته تر باشن. اينا مال فيلم هاست دنياي واقعي شايد اين جوري نباشه.
چه جالب
تعریف کن
نظر من اینکه فرازمینی ها وجود دارن و پیام هم مخابره کردن و...ولی به مردم اطلاع داده نمیشه
بلکه از اونها سواستفاده میشه یعنی خودشون یوفو میسازن و...
موضوع پیدا شدن آب در ماه یادتون هست و پیدا شدن حیاط در مریخ(میتونید در قسمت نجوم و اختر شناسی مقالاتش رو گذاشتم بخونید)
من اطمینان دارم که چند کشور و شایدهم چندیدن کشور از مدتها قبل خبر داشتن ولی نمیخواستن فاش کنن
مثل همین اسم ام اسی که ما داریم ازش استفاده میکنیم
تا چند وقت پیش یک فناوری بود در دست قدرتهای بزرگ و....
یکی از دوستان یک تعبیر جالب در مورد زمین کرده بود و اون این بود که زمین در بیابان کهکشان راه شیری قرار داره
آینده واقعیت ها رو نمایان خواهد کرد
من فکر نمیکنم در جهان های موازی باشن
باید در این مورد بحث بشه توو تاپیک
اگر موجود فرازمینی وجود داشته باشه هم از ما پیشرفته تراشون هست و هم هم سطح با ما و هم کم دانش تر از ما
من گفتم شايد توي جهان هاي موازي باشن. ولي اگر اون جا باشن يا جاي ديگه مي تونم اثبات كنم كه وجود داره.
ولي چون گفته شده از بحث مذهبي دوري كنيم نمي تونم چيزي بگم. وگرنه چند تا چيز معتبر دارم. حالا بي خيالش. به بحثمون ادامه بديم.
اینا توجیه کننده نمیتونه باشه
آخه چه دلیلی داره که ابرقدرتهایی که بر فضا سیطره دارند بخواهند این موضوع رو از مردم دنیا مخفی کنند بالاخره یه جوری باید این خبر به بیرون درز کنه
این موضوعات پیدا شدن حیات در سیاره های دیگر چیز جدیدی نیست مثل اینکه یادتون رفته خداوند همه چیز را زنده و قابل حیات آفریده این دلیل کوچک بودن مغز ماست که تا قبل از کشف حیات در سیارات دیگر میگفتیم فقط در زمین حیات است
منظورتون از اون فناوری بزرگ هارپ نیست؟
من فکر نمیکنم موجوداتی بالاتر از قدرت انسان یافت شوند چون انسان اشرف مخلوقاته و کسی که از موجودات فرازمینی حرف میزنه فکر میکنم وجه شخصیت انسان را کوچیک کرده
نمیدونم متوجه منظورم میشید البته اینا نیاز به بحث های طولانی دارد و البته برایم جذاب است
خدا اون روز رو نیاره که موجودات برتر از انسان برما حکمفرما شوند اونوقته که ما برده اونا میشیم![]()
البته شايد دوستمون درست بگه. اونا مخفي مي كنن تا خودشون سود ببرن. نمي دونم جريان سيارك آپوفيس رو شنيدي يا نه. اگه برخورد اون با زمين در سال 2036 ميلادي قطعي بشه ما جايي براي رفتن نداريم. حالا اين جاست كه قدرت هاي بزرگ از اون استفاده مي كنن هم پول خوبي به جيب مي زنن و هم محبوبيت زيادي پيدا مي كنن.
من یه چیزایی شنیده بودم که قرار است در آینده نزدیک شهاب سنگی یه چیزی تو این مایه ها قراره به زمین برخورد کنه
که البته من فکر نمیکنم این مسئله منجر به کوچ کردن زمینی ها باشه جلوی اون رو خواهند گرفت
اگر این مسئله که اون چیزی که رو که قدرتهای بزرگ یهویی میخوان به مردم نشون بدن اصلا غافلگیری خوبی نخواهد بود
ما اینهمه تمدن ها پیشرفته قبل از خودمون داشتیم تمدن ایران یونان ژاپن تمدن مایاها
کسی در مورد موجودات فضایی حرفی نزده البته صحبت از خدایان کرده اند که بحثش جداست
میشه خواهش کنم در مورد این سیاره آپوفیس که فرمودید بیشتر توضیح بدید؟
ببخشید دوستان،من یه سوال خیلی مهم واسم پیش اومده،این اطلاعاتی رو که میگن قراره فلان چیز به زمین برخورد کنه دقیقا از چه منابع مطلعی ارائه شده؟!
اونچه در مورد سیارک آپوفیس گفتید صرفاً ماجراییه که اواخر 2004 مطرح شد مبنی بر اینکه "مشاهدات اولیه" احتمال برخورد 2029 رو حدود 2.5 درصد اعلام کرده بود ... مشاهدات دقیق تر احتمال برخورد رو حذف کرد اما تخمین زده شد که شاید از ناحیه ای بحرانی رد بشه که باعث برخورد در 2036 بشه ... مجدداً مشاهدات دقیق تر نشون داد که از این ناحیه بحرانی هم رد نمیشه و نتیجتاً در سال 2006 کل هیجان ماجرا تمام شد ..
در حال حاضر، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محاسبات، احتمال برخورد 2036 رو یک به 250 هزار محاسبه کرده اند... طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (معیار علمی خطر برخورد اجرام آسمانی به زمین: 10 یعنی برخورد قطعی و 0 یعنی خطر صفر یا اساساًً در حد صفر) این سنگ در رده 0 قرار داره... (و البته هنوز بخاطر مقطع بسیار کوتاهی در اون اول ماجرا که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاتر رفت در خاطره ها می مونه!!)
ضمناً: به فرض تقریباً محال که این سنگ به زمین بخوره، این شایعات که باعث از بین رفتن کره زمین و تغییرات عظیم آب و هوایی میشه از سوی دانشمندان رد شده ... آخرین تخمین ها، انرژی برخورد رو حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محاسبه کرده اند که میشه حدود 2 برابر قدرت آتش فشان کاراکاتوآ ... بسته به محل برخورد که محاسبه اش نشون داده شامل نواحی جنوب روسیه، اقیانوس آرام و امریکای لاتین میشه، (و همونطور که گفتم به فرض تقریباً محال برخورد – و البته زاویه برخورد و جنس سنگ) میتونه تلفات نسبتاً سنگین (در حد میلیون نفر) بجای بذاره... چه بخاطر برخورد، چه بخاطر تسونامی (اگه به آب بخوره) ... اما دیگه نه وسیع تر..
اینجور بحث ها که دنیا قراره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشه و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، همگی مصداق شبه علم و تئوری توطئه محسوب میشن، و اغلب بی پایه یا سست هستند و بجز اینکه توجه عده زیادی از مردم رو جلب کنن و متاسفانه خیلی وقتها هراس بیخود ایجاد کنن خاصیتی ندارن .. البته منفعتی که یه سری فرصت طلب و سودجو از فروش کتاب و اقلام مربوطه می برن، حداقل واسه اونا یه جور خاصیته!! ("اگه واسه شما خطر جانی نداره، حداقل واسه ما سود مالی داره!!") .. نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)