تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 312 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام فرهاد جون
    من هم اوايل سر دردهاي عجيبي ميگرفتم علتشم اين بود كه بعد از شمارش معكوس براي بيدار شدن مثل فنر از جام بلند ميشدم بعد فهميدم مدتي بايد بشينيم تا بدن حالت عاديش رو بدست بياره
    ----------------------
    ياسمين جان ترس يك مانعه كه بقول ذوالقرنين عزيز تولید انرژی منفی ميكنه البته بتدريج از بين ميره اولين باري كه راجع به تخليه روح كتابي بدستم رسيد شبش از ترس خوابم نبردالان كه به اون موقع فكر ميكنم خندم مگيره كه عجب ترسالويي بودم من! البته بعد از غلبه بر ترس تازه موانع اصلي شروع ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اين حالت براي كساني كه در اوايل كار هستند طبيعي است و به مرور برطرف ميشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان ومخصو صا zolgharnein و m_s20
    من از یکی شنیدم میگفت بعد از بیداری از خلسه عمیق ممکنه سر درد موقت یا دایمی بگیری این گفته رو قبول دارید وبرای جلوگیری از این موضوع چه میشه کرد.
    ===================
    سلام خدمت شما و مهدی جان و بقیه بچه ها
    منم دچار سرگیجه های بدی میشم اما مهدی جان درست می گه باید سریع از جات بلند نشی و خیلی اروم به حالت اول برگردی البته من طریقه به خلسه رفتنما عوض کردم همینطور شکل خوابیدنما و خودش خیلی کمکم کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم کسی تونسته به سوگژ شتیف برسه مرحله عمیق که در اون لحظه اگه تلقین کنی یک بچه هستی مثل یه بچه میشه یا اگه بگسی تو از ریاضی هیچی نمیدونی حتی 2*2 هم یادش میره یا کارهای دیگه که بعضی از سوژه ها میتونه تفکرات شخص هیپنوتیزور رو بخونه یا با چشم بسته کتاب بخونه و....

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم کسی تونسته به سوگژ شتیف برسه مرحله عمیق که در اون لحظه اگه تلقین کنی یک بچه هستی مثل یه بچه میشه یا اگه بگسی تو از ریاضی هیچی نمیدونی حتی 2*2 هم یادش میره یا کارهای دیگه که بعضی از سوژه ها میتونه تفکرات شخص هیپنوتیزور رو بخونه یا با چشم بسته کتاب بخونه و....
    می شه دموردش بیشتر توضیح بدین که چه جوری به این حالت می رسن ممنونم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان گل
    فرهاد عزيز اين مرحله با خود هيبنوز به ندرت ممكنه كسي بهش برسه مگه اينكه استعداد بالايي داشته باشه مدت زيادي هم طول ميكشه ولي يه هيبنوتيزور ماهر در طي جند جلسه ميتونه سو}ه خودشو كه مستعده به اين حالت ببره در كل خود هيبنوز خيلي ديرتر از هيبنوتيزم توسط استاد جواب ميده ! اصلا حالا استاد هيج وقتي دوستتون بهتون ميگه مثلا شما شجاعيد بهتر باورتون ميشه و بيشتر كيف ميكنيد يا خودتون به خودتون تلقين كنين؟
    البته در مورد بردن به زمانهاي قبل و دوران كودكي تحقيقات زيادي شده و صحت اين مسةله تاييد شده ولي بردن به زمان قبل از جنيني و دميده شدن روح كه به ادعاي سو}ه ها مثلا كلاغ يا گنجشك و حتي سوسك! بوده اند فكر نميكنم صحت داشته باشه( ميدونين يكي از دستاويز هاي مدعيان تناسخ همينه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

5

بعضی کتابا هم می گن موجودات دیگه وقتی سوژه به این حالت رسیده خودشون را جای زندگیهای قبلی طرف جا می زنند چیزای ترسناکی می گن که شاید اینجا گفتنش جالب نباشه . خب وحشتناکه اگه یکی دیگه بدن طرفا تسخیر کنه نیست.؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1390's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام خدمت همه
    من شنیدهام اگه کسی به صورت شرطی خود هیپنوتیزمی رو انجام بده یعنی یه فرد دیگه اونو به حالت خلسه ببره وبه چیزی شرطی کنه فرد میتونه به حالات عمیقتر سومنامبول برسه
    و من از یکی از استادان بزرگ پرسیدم ( دکترای داره) در مورد این موجودات این موضوع رو رد کرد و معتقد بود اینها همش توهمات ذهنی است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

<اگه کسی به صورت شرطی خود هیپنوتیزمی رو انجام بده یعنی یه فرد دیگه اونو به حالت خلسه ببره وبه چیزی شرطی کنه فرد میتونه به حالات عمیقتر سومنامبول برسه>
    كاملا درسته فرهاد جان
    در مورد قبل از تولد انسان در عالم زر كه حالت بدون زمان و بدون مكان
    البته دوستان براي ما كه در گير و در بند زمان ومكان هستيم درك اين واقعيت كه روح ما در بي زماني بوده و بعد از مرگ هم خواهد بود و اين زندگي در برابر اون تقريبا صفره دشواره!و اگه گاهي هم به اين موضوع فكر ميكنيم بخاطر اينكه ذهن ما در روزمره گي اسيره سريعا فراموش ميشه
    Last edited by m_s20; 26-01-2007 at 13:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان
    بعضی از دوستان چرا دیگه نمی یان مثل مرسدس و نایت مار و علی رضا و غیره
    تایپیک رو رها کردن!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •