تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 1404 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا جاويد سلام :
    من تصميم خودم رو گرفتم همون معمولي رو ميگيرم . با ورژنه 3.52 . چون طبق گفته شما پايدارترينه . حالا يه سوال اين 3.52 تا چه مدتي بازي ها رو ساپورت ميكنه . يعني از چند وقته ديگه ممكنه بازي عرضه بشه كه رو 3.52 جواب نده ؟ مرسي

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و يه چيز ديگه . اين كه هم اكنون نيازمند ياري شما هستم .

من پس فردا پنج شنبه ميخام برم توپخونه پي اس پي بگيرم . همون معمولي چون فكر كردم ديدم با اسليم زياد تفاوت نداره تازه 25 تا 30 تومن هم ارزونتره . حالا يه خواهش از تمام بچه هاي تاپيك دارم . از جاويد جان و مازيار عزيز و رسول و علي و بقيه بچه هاي تاپيك كه متاسفانه اسمشونو نميدونم . هر كي اگه نكته ايي ميدونه بگه كه من پس فردا كه ميرم بگيرم سرم كلاه نره . در مورد خود psp در مورد رم و بقيه چيزا ممنون ميشم نكته ايي باشه كه هنگام خريد بايد دقت كرد بهم بگيد . راستي استاندارد ميخام بگيرم . umd هم نداره . چجوري پس لنزشو تست كنم . تو مغازه به يارو بگم كه لنزشو حتما تست كنه ديگه ؟
    ممنون بچه ها . انشالا منم psp گرفتم ، دستم كه راه افتاد از خجالتتون در ميام .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

آقا جاويد سلام :
    من تصميم خودم رو گرفتم همون معمولي رو ميگيرم . با ورژنه 3.52 . چون طبق گفته شما پايدارترينه . حالا يه سوال اين 3.52 تا چه مدتي بازي ها رو ساپورت ميكنه . يعني از چند وقته ديگه ممكنه بازي عرضه بشه كه رو 3.52 جواب نده ؟ مرسي
    nemitoonam farsi benevisam akhe mosaferat raftam.
    ta kheyli vaght dige. khodet ro ba in harfa negaran nakon.ta moghei ke fram ware jadid nayad bazi ha ehtiaji ta 2 sale dige behesh nadaran,va moghei ke biad mitooni be oon tadil koni.jaye negarani nist.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

و يه چيز ديگه . اين كه هم اكنون نيازمند ياري شما هستم .

من پس فردا پنج شنبه ميخام برم توپخونه پي اس پي بگيرم . همون معمولي چون فكر كردم ديدم با اسليم زياد تفاوت نداره تازه 25 تا 30 تومن هم ارزونتره . حالا يه خواهش از تمام بچه هاي تاپيك دارم . از جاويد جان و مازيار عزيز و رسول و علي و بقيه بچه هاي تاپيك كه متاسفانه اسمشونو نميدونم . هر كي اگه نكته ايي ميدونه بگه كه من پس فردا كه ميرم بگيرم سرم كلاه نره . در مورد خود psp در مورد رم و بقيه چيزا ممنون ميشم نكته ايي باشه كه هنگام خريد بايد دقت كرد بهم بگيد . راستي استاندارد ميخام بگيرم . umd هم نداره . چجوري پس لنزشو تست كنم . تو مغازه به يارو بگم كه لنزشو حتما تست كنه ديگه ؟
    ممنون بچه ها . انشالا منم psp گرفتم ، دستم كه راه افتاد از خجالتتون در ميام .
    mobaraket bashe aziz. chand ta chiz hast ke hatman bayad deghat koni. 1-hatman say kon psp ro ba umd raygan begiri.
    2- hatman yk bazi beriz roo memori 4 gig High Speed mesle MGS ya Tekken.bazi mamooli mesle Tennis nariz. baad umd bezar toosh va bazi ro ejra kon.
    3- tamame noghat safhe ro negah kon ke picsel sookhte nadashte bashe.
    4- hamin behtarine.
    5 hatman recavery(dorost neveshtam?) ro chek kon. hameye ghesmat hasho. chon momkene kharab bashe. ba negah dashtan dokme R ghabl az roshan shodan
    va dige arezu mikonam khoda komaket kone.
    Last edited by mazi_z_PSP; 02-10-2007 at 17:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

عرض معذرت باید بگم همه ی ما در مورد M33 سر کار بودیم m33 همان دارک الکس هست یعنی گروهی به نام m33 وجود نداره که دارک الکس بخواد با اونا همکاری کنه هنوز معلوم نیست دلیل اینکار دارک الکس چی بوده (حداقل من نمیدونم )
    jaleb bood. mamnoon. shayad mikhaste maro emtehan kone
    =====================================
    aslan be slim tavajomh nakonin.faghat kasaii ke mikhan tazze bekharan behtare mogheii ke slim arzoon shod oono bekharan

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

عرض معذرت باید بگم همه ی ما در مورد M33 سر کار بودیم m33 همان دارک الکس هست یعنی گروهی به نام m33 وجود نداره که دارک الکس بخواد با اونا همکاری کنه هنوز معلوم نیست دلیل اینکار دارک الکس چی بوده (حداقل من نمیدونم )
    memori haye 4 zire 80 shansi dar mian. baraye man ke dorost kar nakard.nemidoonam eshkal az fram ware bood ya memori. az 10 ta bazi 6 taro ejra nemikard
    اقا جاويد واقا مازيار به نظر شما چه ميشود مشكلي به وجود مياد يانه ؟؟؟؟
    aslan jaye negarani nist.hamishe too donya kasaii bahooshtar az sony peyda mishe. ino tajrobe sabet karde

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

درسته اقا مازيار هميشه يه باهوش پيدا ميشه ولي اگه از باهوشي خرگوش نشده باشه(شوخي)
    نميدونم اين اواتار كوفتي من رو يه چند ساعتي كي عوض كرده فكر كنم پسر خالم بوده ميخاسته يه شوخي كنه .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض چرا براي خودتون تم نميسازيد ؟

بازم سوني غافل گيرمون كرد و اينبار يه برنامه تحت ويندوز براي درست كردن تم مخصوص فريمور 3.7X بيرون داد . اين برنامه كاملا مجاني است و در دسترس همگان قرار گرفته .

كار كرد با هاش خيلي راحته و فقط كافيه هر عكسي كه مي خوايد جايگزين كنيد به ابعاد 48*64 در بيارين و جايگزين كنيد .
    http://www.yourpsp.ir/files_2/Coustom%20Theme%20Converter%20%5Byourpsp.ir%5D.exe

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

آقا رسول psp slim تو شیراز هست؟اگه اره قیمتش چنده؟ و چه چیزائی همراهشه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

والا نميدونم يه چند وقتيه بازار رو زير و رو نكردم ولي بايد باشه ديگه اگه تهران هست پس شيرازم هست اگه ميخاي شماره تلفن بهت بدم خودت تماس بگير ببين داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •