سلام
ماشین های nfs carbon رو نمیشه بیاری تو جی تی ای؟
در ضمن میدونین ماشین هاش چه جوری باز میشه که بشه ادیت کرد؟
سلام
ماشین های nfs carbon رو نمیشه بیاری تو جی تی ای؟
در ضمن میدونین ماشین هاش چه جوری باز میشه که بشه ادیت کرد؟
شركت روكستار همه را سر كار گذاشته چون گفته بود ديگه جي تي ا در كار نيست و جديد تر از جي تي ا 5 سن اندرس نميده ولي شروع به ساخت كرده!جلل خالق!
چه ربطی به این تاپیک داره ؟؟؟
اساتيد محترم ببخشيد تو اين تاپيك اين مسئله رو مطرح مي كنم فكر كردم اينجا زود تر به جواب مي رسم من يه چهل پنجاه تا ماشين با تري دي مكس درست كردم مي خوام ببينم اينا رو چجوري بايد به فورمتي كه بازي مي خونه تبديل كنم و وارد بازي كنم ؟!؟ بعدشم من اين ماشين ها رو سالم ساختم يعني تو بازي بكوبونيمشون به در ديوار اين ماشين ها چيزيشون نمي شه ؟!
اگر هم به هر دليلي نم يخوايد وسط تاپيك جواب بديد ممنون مي شم تو پيغام خصوصي جواب منو بديد .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
برای اینکه بخوای ماشینارو وارد بازی کنی(فرمتشو dff کنی)باید یه convertor پیدا کنی
میتونی از convertorهای مختلف استفاده کنی
بعدشم باید از اون ماشینت 3تا بسازی:
یکی سالم
یکی دربه داغون
یکی آتیش گرفته(ترکیده!)
سلام
من کلی تکسچر از آجر و دیوار های آجری و کف زمین دارم
اگه می خواین بگین
سلام من ایمان و کارم برای تغیرات در دمو بازی وصدا گذاری روی شخصیت هاست اگر کمکی از من نیاز داشتی برای ادی من به نام :abyss_knight2006@yahoo.com در یاهو بفرست من مشتاق دیدن بازی ایرانی هستم.![]()
![]()
با سلامنوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ایمان مسئول صدا منم و کار صدا ها تموم شده![]()
ولی اگه میتونی تو کار دوبله کمک کنی حتما با من تماس بگیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان می توانید از سایتکمک بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من موبایل بازم ولی اگه بخواهید از هر جا که بگی براتون با google earth نقشه میذارم(فقط برای همکاری با شما دوستان گل)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)