با سلام به دوستان
می خواستم نظراتشون در مورد تاچ ناچ رو بدونم.آموزشگاهم را عوض کردم ظاهرا آموزشگاه جدید تاپ ناچ کار می کنند
با سلام به دوستان
می خواستم نظراتشون در مورد تاچ ناچ رو بدونم.آموزشگاهم را عوض کردم ظاهرا آموزشگاه جدید تاپ ناچ کار می کنند
تاپ ناچ ویرایش اولش مال سال 2005 هست.که اونم خوبه.ویرایش دومش هم اومده حالا نمیدونم تو ایران تدریس میشه یا نه.
تاپ ناچ هم خوبه ولی خیلی ها یعنی بیشتر افراد با اینتر چنج به استادی رسیدن و به نظر من فرقی نداره کدوم کتاب بخونی.
سلام
لطفا اگه كتابي براي تقويت ريدينگ سراغ دارين معرفي كنيد، من خودم كتاب expand reading skills رو كه شش جلديه خوندم اگه كتاب معرفي شده چه از نظر محتوا و چه از نظر شكل و قطع به اون نزديك باشه عالي مي شه
با تشكر
برو توی لینک زیر، یه سری از بهترین کتابهای آموزشی درک مطلب رو دستهبندی شده معرفی کرده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اون کتاب رو ندیدهام، ولی اگه ششجلدی هست و تمومش کردین، حتما توی Reading به سطح قابل توجهی رسیدهاین...
الان دیگه کمکم باید رو بیارین به خوندن مقالههای روی (یا توی؟!) اینترنت... E-book و سایتهای خبری و علمی آنلاین و...
ببخشین اسم درست کتاب developing reading skils بود.من خیلی علاقه دارم یه متن ترجمه کنم بعد لغتای جدیدش حفظ کنم .و بعد یه مدتی دوباره مرورر کنم.ترجمم بد نیست اما به این معنی هم نیست که لغات زیادی حفظم. کتابیم که بهش اشاره کردم بیشتر از این جهت خوب بود که برای مطالعه خوش دست بود .
ممنون از توجهتون!
خب این واسه کلاس زبانم هستش و گفته این رو text شو در بیارید و من به زور یه چیزاییشو حالیم میشه بی زحمت همه کمک کنید کارم راه بیوفته
مشکل برطرف شد...
Last edited by pro_translator; 25-04-2012 at 19:22.
This is the very latest mid-engined V8 Ferrari, the 458 Italia. Pretty, isn't it? And that's not something you can say about many of their efforts from the last few years. The 430 had a front end like a leering idiot. The 348 looked like it had crashed into a Venetian blind showroom. But this looks just right. Its appearance isn't just for show, either. Those black fins in the front grille flex under air pressure so the faster you go the more they bend out of the way to improve aerodynamics, and there are no engine intakes to spoil the sides because they've been moved underneath the car. So it looks fantastic, and its 4.5-liter 562 hp V8 means it has the guts to punch you repeatedly in the back of the head. But that alone wouldn't be enough. Some of its ancestors have been as incompetent and terrifying as having brain surgery performed by a baboon. As it turns out, the 458 is better than that. Much better, in fact it's a sharp-handling, smooth-riding, savagely fast masterpiece. Of course it's not perfect. For some reason they've put far too many buttons on the steering wheel, the dashboard screens are so complicated they can only be worked by Bill Gates, and, personally, I'd still rather have the brutal Mercedes SLS, but we can't deny that the 458 is a great car, and a proper, proper Ferrari
Last edited by pro_translator; 20-01-2017 at 14:59.
What the ...تونستی عجب بابا
ببین این پست رو هم میشه جواب بدید
تو این صفحه یک پست دادم آخراشه![]()
چطور مگه؟ عیب و ایرادی داشت؟
آخه من در حال حاضر Speaker ندارم، مجبور شدم تبدیلش کنم به فایل صوتی و بریزم توی گوشیم...
فایل رو هم از MediaFire گرفتم که چهار بار گذاشتم روی دانلود و هر دفعه هم ناقص دانلود شد... آخر از ZippyShare گرفتمش...
اگه ناقص باشه به خاطر همین بوده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)