ایا غیر از مخابرات جای دیگه ای شبانه رایگان داره ؟ بهترین سرویس دهنده اینترنت کدومه ؟
ایا غیر از مخابرات جای دیگه ای شبانه رایگان داره ؟ بهترین سرویس دهنده اینترنت کدومه ؟
سلام
کسی سرعت دانلودش کم شده ؟؟
دانلود شبانه و روزانم نصف شده !
کسی اینطوری شده ؟
مخابرات - شاتل - آسیا تک و شرکت های زیادی که شبانه رایگان و نیمه رایگان دارند
شما باید محلی که زندگی میکنید و نت و دسترسی یک شرکت به خودتون رو محاسبه کنید و بهترین شرکت رو انتخاب کنید
تا جایی که من اطلاع دارم میگن تا الان فقط شاتل و پارس خوبه .. من اینطور شنیدم دوست عزیز..موفق باشید
سلام
برای اینترنت مخابرات مازندران الان دانلود رایگان شبانه وجود داره؟ و اگه وجود داره از کجا باید فهمید؟
دوستان سرعت شما هم اومده پایین ؟ واسه من از 300 شده 150 ؟ 2 مگ هم دارم
شاتل بنظرم بهتر از بقیه باشه
برای منم جدیدآ افتضاح شده. 2 مگ دارم با وجود نویز خط قبلآ تا 300 دانلود داشتم (دان استریم 2700-2800 می بست) الان یک مدته اصلآ دان استریم به 2000 هم نمیرسه دان استریم بره بالای 2000 مودم اتوماتیک ریستارت میشه. دیگه دارم از دست اینترنت مخابرات خسته میشم تا حدی که برم نامحدود پارس آنلاین بگیرم خیال خودمو راحت کنم. من که کمپین تموم بشه سرویس نامحدود رو برنگردونن دیگه از مخابرات سرویس نمی گیرم. تهرات هنوز مخابرات سرویس نامحدود ارائه میده بقول من مگه خونشون از بقیه استانها رنگین تر هستش.![]()
درود
مخابرات الان سرویس با شبانه رایگان میده؟
چه شرکتایی سرویس با شبانه رایگان دارن؟ منظورم شرکتایی که شبانه نیم بها یا اونایی که دوشب. دانلود کنی بلک لیست میشی نیست!
اینم از وزیر که کلا حرفاش دروغه دمه عید هم وعده سر خرمن داد به همه
اینترنت 2 مگ دارم سرعتش به 80 هم نمیرسه :(
سلام ب همه
دوستان حجم اضافه الان یک گیگ چند؟
تو سایت ک با مالیات زده حدود 3900
کسی حضوری حجم خریده؟
(فکر کنم پارسال بود سایت حدود 3100 حساب میکرد اما حضوری میرفتیم درخواست میدادیم طرف 2500 حساب میکرد)
قبلنا سایت گرونتر از خرید حضوری بود الانم همینه یا یکی شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)