تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1379 از 1783 اولاول ... 379879127913291369137513761377137813791380138113821383138914291479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,781 به 13,790 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

محدود که پکید . حالا فرق این 2 دسته نامحدودا چیه ؟
    اینطوری که دوستان می گفتن فرقشون توی سرعت بعد از استفاده منصفانه هست که چقدر کم می شه قانونا باید بشه سرعت اسمی همونطور که توی سایت زده ولی از اسمی خیلی کمتر می شه

توی سایت زده حداقل پهنای باند تضمینی معادل 0.125 سرعت اسمی هست که مثلا برای 2 مگ می شه 256!!!

پ ن : الان تماس گرفتم با نمایندگی می گه سرعت 2 مگ وقتی از مصرف منصفانه رد شد می شه 384 و سرعت 6 مگ هم می شه 768
    Last edited by otfbax; 15-09-2014 at 15:56.

2. این کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من 25 روز پیش از مخابرات اومد صبانت
    توی 20 روز اول خیلی عالی بود به دوستام پیشنهادش دادم
    توی 20 روز 300 گیگ دانلود داشتم
    از شب 5 شنبه شهر ما هم دچار محدودیت شد و سرعت اومد پایین
    تا شنبه صبر کردم درست بشه دیدم اطلاعیه رو زدن توی سایت
    همون شنبه با اینکه یک گیگ حجم داشتم درخواست جمع آوری زدم و امروز جمع آوری کردن
    برگشتم همون مخابرات
    درسته آب باریکه هست ولی همیشه هست
    شبی 5 گیگ دانلود رایگان میشه کرد
    خلاصه کلا 25 روز توی صبانت دووم آوردیم

4. 2 کاربر از ghazadi2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چرا اتفاقاً به حجم هم ربط پیدا می‌کنه. اون محاسبه قیمت برای STM-1 یا سرویس 1مگ که تو پست قبلیم انجام دادم واسه حالتی بود که شما سرویس نامحدود 1 به 1 بگیری. اما همین پهنای باند STM-1 رو از منظر ترافیک نظری و ترافیک عملی مؤثری که تو یک ماه می‌تونه ایجاد کنه هم می‌شه ارزیابی کرد. تو تئوری با فرض داشتن یه فایل بسیار بسیار عظیم برای دانلود و به شرط نبود مشکلات فنی در خط ارتباطی، با یه خط STM-1 در ماه می‌شه حدود 49 هزار گیگابایت ترافیک دانلود داشت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی با این حساب تو حالت ایده‌آل قیمت هر گیگ ترافیک با همون قیمت 31 میلیون تومن هر STM-1 در می‌آد حدود 632 تومن. اما باز هم به دلایل مختلف (از جمله الگوی مصرف کاربرا یا مشکلات فنی) به هیچ وجه امکان این نیست که بیشتر از 30 تا 40 درصد کل این ترافیک تئوری در عمل استفاده بشه. با این حساب قیمت هر گیگ ترافیک عملی و مؤثر باید حدود 1600 تا 2100 تومن باشه. در عمل هم وقتی شما حجم اضافه به مقدار زیاد می‌خرید (به اصطلاح عمده می‌خرید) قیمتی که واسه‌اتون در می‌آد همین حدوداست. اما وقتی حجم‌های کوچیک می‌خرید قیمت هر گیگ رو 2 تا 3 برابر حساب می‌کنن. (کاری به منصفانه بودن یا نبودنش ندارم. ولی همه جا این مکانیزم وجود داره تو قیمت‌گذاری.) فلسفه اون سیستم پلکانی قیمت ترافیک اضافه که خود سازمان تنظیم مقررات تعیین کرده از اینجا در می‌آد. شما همین الآن اگه 100 گیگ ترافیک اضافه بخرید قیمتش حدود 197 هزارتومنه (بدون ارزش افزوده). یعنی گیگی 2000 تومن واسه شما می‌افته.

یه نکته‌ای رو باید یاد‌آوری کنم. اونم اینه که شرکت‌ها تو سرویس‌های حجمی ضریب اشتراک رو حداکثر روی 1 به 3 می‌بندن. اونم واسه اینه که شما خیلی زود ترافیکت رو مصرف کنی.
    خوب اینجوری ما 2 بار پول دادیم یه بار برای اشتراک ماهانه یک بار برای حجم
    البته ببخشیدا اگر همه کاربر ها هم دانلود بکنن چه اتفاقی میوفته سرعت بین همه تقسیم میشه درسته ؟ پس اگر اون کاری که من نوشتم رو انجام بدن فرقی براشون نداره درواقع اونا این پهانی باند رو یک ماه اجاره میکنن حالا میخواهن 49 هزار رو بگیرن ازش میخواهن نگیرن پس شرکت ها برای حجم دریافتی از اون دستگاه پول نمیدن برای یک ماه اجاره میدن پس قیمت برای اونا تفاوت نداره چه ما 1000 گیگ بگیریم چه 10 گیگ بگیریم چه 1 گیگ اونا برای این دستگاه باید 31 ملیون بدن
    Last edited by 1376MAXIMUM; 17-09-2014 at 11:55.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من 25 روز پیش از مخابرات اومد صبانت
    توی 20 روز اول خیلی عالی بود به دوستام پیشنهادش دادم
    توی 20 روز 300 گیگ دانلود داشتم
    20 روز 300 گیگ ؟ بیچاره صبانت حق داشته پس محدودیت گذاشته چون اینجوری کمرش میشکست

7. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خوب اینجوری ما 2 بار پول دادیم یه بار برای اشتراک ماهانه یک بار برای حجم
    البته ببخشیدا اگر همه کاربر ها هم دانلود بکنن چه اتفاقی میوفته سرعت بین همه تقسیم میشه درسته ؟ پس اگر اون کاری که من نوشتم رو انجام بدن فرقی براشون نداره درواقع اونا این دستگام رو یک ماه اجاره میکنن حالا میخواهن 49 هزار رو بگیرن ازش میخواهن نگیرن پس شرکت ها برای حجم دریافتی از اون دستگاه پول نمیدن برای یک ماه اجاره میدن پس قیمت برای اونا تفاوت نداره چه ما 1000 گیگ بگیریم چه 10 گیگ بگیریم چه 1 گیگ اونا برای این دستگاه باید 31 ملیون بدن
    نه دوست عزیز. شما وقتی یه سرویس حجمی می‌گیرید، مثلاً 2مگابیت با حجم 5 گیگ، که الآن سایت صبانت زده 26 هزارتومن، 18 هزارتومنش رو دارید بابت حجم 5 گیگ می‌دید، حدوداً 8 هزار تومن هم بابت اجاره اون پورت 2مگابیت صبانت تو مرکز مخابراتی به مدت 1 ماه. یا وقتی 2مگابیت، با حجم 3 گیگ رو 18800 تومن می‌خرید، 10800 تومن بابت اون 3 گیگ و 8 هزارتومن بابت اجاره اون پورت می‌دید. پس 2 بار پول نمی‌دید. دارید واسه دو چیز متفاوت پول می‌دید.

در مورد اون روشی هم که شما پیشنهاد می‌دید، حق با شماست. وقتی شرکت بخواد یه پهنای باندی رو به صورت سرویس نامحدود بفروشه، براش فرقی نمی‌کنه که طرف چقدر دانلود می‌کنه. اما برای این که یه خط 2مگابیت نامحدود رو به قول شما 50 هزارتومن به شما بده (یا 74 هزارتومن مطابق قیمت سرویس‌های نامحدود شرکت مخابرات)، باید یه ضریب اشتراک 1 به 8 در نظر بگیره. اون وقت دیگه تضمینی نیست که شما در همه مواقع بتونی سرعت اسمی سرویس رو که 2مگابیت (معادل 250کیلوبایت در ثانیه) رو بگیری. به ویژه در ساعت‌های شلوغی شرکت فقط تا یک هشتم این سرعت رو باید برات فراهم کنه. یعنی سرعت سرویس شما در ساعت‌های شلوغی به 256 کیلوبیت (یا حدود 30 کیلوبایت در ثانیه) افت می‌کنه. البته این باید کف سرعت باشه. اما در بیشتر مواقع شما تا 70 درصد سرعت اسمی سرویست رو هم می‌تونی بگیری و از نظر کاربر معمولی بد هم نیست.

حالا اگه شما بخوای یه سرویس پایدار از نظر سرعت و پینگ و بقیه مشخصات مورد نیاز تهیه کنی یا مجبوری یه سرویس نامحدود با ضریب اشتراک حداکثر 1 به 3 بگیری با قیمت بالا، یا باید از این سرویس‌های حجمی استفاده کنی اما بابت ترافیک مصرفیت پول بدی.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینطوری که دوستان می گفتن فرقشون توی سرعت بعد از استفاده منصفانه هست که چقدر کم می شه قانونا باید بشه سرعت اسمی همونطور که توی سایت زده ولی از اسمی خیلی کمتر می شه

توی سایت زده حداقل پهنای باند تضمینی معادل 0.125 سرعت اسمی هست که مثلا برای 2 مگ می شه 256!!!

پ ن : الان تماس گرفتم با نمایندگی می گه سرعت 2 مگ وقتی از مصرف منصفانه رد شد می شه 384 و سرعت 6 مگ هم می شه 768
    یعنی 50 و 100 کیلوبایت تقریبا
    یعنی اشتراک یک به 16 داره؟
    قانونا میتونه چنین کاری بکنه ؟
    دو مگ نامحدود حداقل 120 باید باشه نه 60

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خوب الان باید چیکار کنیم؟
    جمع آوریش کنیم؟ لعنتی شاتل و پارسم تو مرکز ما پورت آزاد ندارن ( رجایی) شبدیزم که شباش نیم بهاست فناوام که داشتم هر ساعت چند دقیقه قطعی داشت نمیدونم چیکار کنم منم بیشتر رو شبانه تمرکز کرده بودم تو 3 روز حدود 20 گیگ دانلود کردم البته فکر کنم الان سرعت منم واقعی نیست من 6 مگ خریدم سرعت دانلودم توی روز حدود 450 تاست که فکر میکنم کمه و باید 700 باشه درسته؟
    down stream هم روی 6 و 9 متغییره که فکر کنم اونم باید بالای 30 باشه درسته؟ از خط دم در خونه تست گرفتم اونجا 22 بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کاش اینجا نبود

پيش فرض

دوستان فکر نمی کنم دیگه این وضعیت درست بشه ؛ تازه صبانت جاپای شاتل و خیلی از شرکت های دیگه گذاشته و چون دیده اونها موفقند و درآمد بیشتری دارند، میخواد سیاست اونها رو دنبال کنه !!
    من فکر میکردم سیاست اصلی که صبانت مشتری های خاص خودش رو میخواد نگه داره همون ترافیک شبانه ی رایگانش هست ، اما ظاهرا اشتباه میکردم.
    به هر حال
    کسی شرکت جایگزینی که شبانه خوبی برا دانلود داشته باشه سراغ نداره معرفی کنه ؟ کوچ کنیم بریم ، اینجا آبگیرش خشک شده

داره خودمونی میشه AZ-Sabanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    آذربایجان شرقی

پيش فرض

سلام دوستان چه مشکلی تو صبانت بوده که این همه دارین بد گویی میکنین تا حالا شبانه محدود نبوده آیا یک بار اومدین تشکر کردین تا حالا تو این تاپیک گفتین شبانه قبلا خیلی خوب بود همشا دارین از اتفاقی که افتاده حرف میزنید
    =======================

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی جلوی وضعیت محدودیت سرویس شما نوشته شده سرویس شبانه با سرعت منصفانه؟آخه برای من فقط یک خط کشیده و هیچی ننوشته.
    آره تا دیروز برای من هم خط تیره گذاشته بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •