تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1379 از 2199 اولاول ... 3798791279132913691375137613771378137913801381138213831389142914791879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,781 به 13,790 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان علت کندی تست های سرعتی که با سرورهای خارجی گرفته میشن مشخص شد!
    دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره حملات سایبری به فضای مجازی کشور، مقابله با این حمله ها را نیازمند کاهش پهنای باند درگاه بین المللی اینترنت اعلام کرد که منجر به کندی در باز شدن صفحات می شود!!!
    چه بهانه ی جالبی!
    مطالعه ی متن کامل خبر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

2. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه عزیز اگه همین الان میخوای اینکارو بکنی میتونی ۶ ماهه رو بگیری ، دوست من هم امروز صبح از ۱ ماهه ۲ مگ به ۶ ماهه ۲ مگ تغییر داد و ۸۰ تومن + ۴ تومن مالیات دادالبته قبلش ببین از سرعتت راضی هستی یا نه چون دیگه ۶ ماه میخوای بدی اونوقت راضی نباشی فقط تا آخر دوره ۶ ماهه میتونی فحش بدی !!
    یعنی فقط همین الان می تونم این کارو بکنم؟ نمی تونم مثلا 1 ماه دیگه که این طرحم تموم می شه 6 ماهه 2مگ رو با قیمت قبلی بگیرم؟ (چون تازه دو روز پیش بود که این 1ماهه رو گرفتم)و سوال بعدی اینکه شما این سرعت دانلود شبانه رو تو هر 6 ساعتش دارین؟ چون من با برنامه نتورکس سرعت گرفتم معمولا 2 تا 4 حدود 150 تا سرعت داره و اکثرا 2 ساعت آخرش به 380 می رسه که اوج سرعتیه که تو روز هم دارم.سوال بعدی: شما کدوم منطقه هستید؟ و آنتن دهی مودمتون چجوریه؟ من خودم قلهک هستم و آنتن دهی ام -56 و 23 هست. مودمم هم جیبیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من یه ساله یک مگ دارم
    ۳ ماهه دارم فحش میدم
    تا ۹ ماه دیگه هم باید فحش بدم

Sent from my NOVO7 Tornados using Tapatalk 2
    من شیش ماهه 512 دارم حدود دوهفته است فحش دادن رو شروع کردم و 5 ماه دیگه هم باید فحش بدم...
    البته یک در میون به خودمم فحش میدم...

5. این کاربر از rzabgy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام . دوستان من مودم indoor مدل dx-350 دارم که بعد از آپگرید firmware فقط دو چراغ از آنتنش روشن میشه و سرعت کم میشه . راه حلش چیه ؟

7. این کاربر از m3hrd4d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

سلام . دوستان من مودم indoor مدل dx-350 دارم که بعد از آپگرید firmware فقط دو چراغ از آنتنش روشن میشه و سرعت کم میشه . راه حلش چیه ؟
    اگه به دلیل اپدیت کردن باشه باید به ورژن قبلی دانگرید کنید

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

مودم W300 ایرانسل رو می شه به مبین نت تبدیل کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

نه سیگنال دارم.... توی پنل هم که نگاه میکنم سیگنال هست ... کیفیتشم خوبه! همشون رو 98 هست! این مشکل رو چند روز هست پیدا کردم! اول فکر میکردم مشکل از لینک دانلود هست ولی هیچ سایتی هم اونموقع باز نمیشه!
    سلام
    اینکه میبینی سیگنال داری دلیل نمیشه .
    آیا چراغهای مودمت توی اون لحظه روشن خاموش میشه یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم. قبل از آپدیت 3 چراغش روشن بود ولی بعد از آپدیت فقط دو چراغش روشن میشه تازه خیلی دیرتر از قبل وصل میشه فقط یه مدت قدرت سیگنالم بالا رفته بود ولی بعدش برگشت به حالت اول. کسی از دوستان اگر نرم افزار دانگرید رو داره لطف کنه لینک بده. سپاسگزار

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی فقط همین الان می تونم این کارو بکنم؟ نمی تونم مثلا 1 ماه دیگه که این طرحم تموم می شه 6 ماهه 2مگ رو با قیمت قبلی بگیرم؟ (چون تازه دو روز پیش بود که این 1ماهه رو گرفتم)و سوال بعدی اینکه شما این سرعت دانلود شبانه رو تو هر 6 ساعتش دارین؟ چون من با برنامه نتورکس سرعت گرفتم معمولا 2 تا 4 حدود 150 تا سرعت داره و اکثرا 2 ساعت آخرش به 380 می رسه که اوج سرعتیه که تو روز هم دارم.سوال بعدی: شما کدوم منطقه هستید؟ و آنتن دهی مودمتون چجوریه؟ من خودم قلهک هستم و آنتن دهی ام -56 و 23 هست. مودمم هم جیبیه.
    خب عزیز جان با مودم جیبی چه انتظاری داری شما ، همینم که داری با جیبی میگیری برو خداتو شکر کن ، جیبی ۲زار نمیارزه آنتن دهی خیلی ضعیفی داره
    من تو تمام ساعات شبانه روز سرعتم ۴۰۰ هستش ، یهنی از همون ساعت ۲ بگیر تا هر ساعت دیگه تست کردم سرعت رو ۴۰۰ هست

ببین به من گفتن که کاربران قدیمی تا هر وقت که یه طرحی رو استفاده میکنن میتونن از صفحه مشترکین همون طرح رو با همون قیمت موقع اتمام طرح دوباره تمدید کنن ، ولی من چون می ترسیدم که شاید خر بشن یهو اونجا هم گرون کنن به همین دلیل با اینکه طرح ۶ ماهه خودم هنوز۱ ماهو نیمش مونده بود تمدیدش کردم واسه ۶ ماهه دیگه

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من شیش ماهه 512 دارم حدود دوهفته است فحش دادن رو شروع کردم و 5 ماه دیگه هم باید فحش بدم...
    البته یک در میون به خودمم فحش میدم...
    نه دیگه به خودت چرا فحش میدی ، شروع کن یکی یکی با فامیل هاشون آشنا بشو !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •