تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1379 از 1903 اولاول ... 3798791279132913691375137613771378137913801381138213831389142914791879 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,781 به 13,790 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

پروفشنال مطلق السلطنه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

نظر لطفه شماست حاجی.
    من که موضوع ریپورت ضد حال رو نمیدونستم. ایکاش نمیگفتید. از چه دموکراسی حرف میزنید؟ از دموکراسی که 920 نفر رو کهریزکی که 250 نفر ظرفیت داره میزارند؟ دموکراسی که از ارازل اوباشی که دستگیر کرده بودند در سرکوب معترزان استفاده کردند؟؟ بازم بگم و نوشون بدم.
    آخه اون حرف ها چي بود توي كنفرانس زدي؟؟!! يعني چي ...............محمود؟؟؟!!!
    جمله از از لحاظ دستوری مشکل داره . ریپورتت میکنن یعنی چی ؟! مخاطب سوم شخص مفرد در زمان حال و فعل سوم شخص جمع در زمان آینده هستش
    (لازم به ذکره بنده فارغ التحصیل رشته نرم افزار کامپیوتر میباشم) (دونقطه D)

با مقادیری کارگر مذاکره شده فعلا در راه خود استوار باشید .
    نهایتش پیدا نشد من اسکیل ها رو بر میگردونم روی construction بعد تو هم خیار رو بیار Rickyyu رو بزنه
    راست ميگه!! تا زه اون لباس ها رو بخري توي هر ضربه با دست خالي 340 تا دميج ميزنه!!! ريپر هم حريفت نميشه!!!
    اقا من دیروز صبخ داشتم این مید هارو میزدم دیگه جون اون ته هاش بود گفتم برم یه کوچولو که 7 لول پایینتره رو بزنم تمومش کنم بره
    این شد نتیجه :

دیدم اختلاف کمه گفتم خوب شانسی شانسی برده یه بار دیگه میرم ببینم چی میشه البته بعد یکم استراحت

دیدم یا خدا اخه چرا این جوجه این جوری
    رفتم اسکیلامو چک کنم دیدم بعللللللله مطابق معمول اسکیل هارو جمع کردم حدود 18 اسکیل و 3 تا att نزاشتم

کفتم بی خیال دیگه گذشته عوضش کلی از این بی پدرا رو زدم

رفتم شب اومدم دیدم این یارو میل داده که :

خوب منم حال دعوا نداشتم گفتم بچه برو من کلی اسکیلمو نراشته بودم ایشالا دفعه بعد میام دهنتو سرویس میکنم

اونم جواب داد :

دیدم نه اینجوری زشته دیگه هر بچه جقله ای بخواد به ما تیکه بندازه که نمیشه
    اسکیلها رو گزاشتم
    تفنگمم تمیز کردم رفتم دوئل
    اینم نتیجه این کارهای این جوجه :
    ايول ها!!!
    ===
    1. فوندر كلاب قبول كرد بياد شهرمون!! گفت توي ليست متحدين بايد اضافه كنيمش و اون هم شهر ما رو به ليست متحدين فورتش اضاف مي كنه!!! نمي دونم كدوم فورت منظرشه!!
    2. به فورت سيلور(نه اوني كه مال ماست) حمله شده!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

نظر لطفه شماست حاجی.
    من که موضوع ریپورت ضد حال رو نمیدونستم. ایکاش نمیگفتید. از چه دموکراسی حرف میزنید؟ از دموکراسی که 920 نفر رو کهریزکی که 250 نفر ظرفیت داره میزارند؟ دموکراسی که از ارازل اوباشی که دستگیر کرده بودند در سرکوب معترزان استفاده کردند؟؟ بازم بگم و نوشون بدم.
    آخه اون حرف ها چي بود توي كنفرانس زدي؟؟!! يعني چي ...............محمود؟؟؟!!!
    جمله از از لحاظ دستوری مشکل داره . ریپورتت میکنن یعنی چی ؟! مخاطب سوم شخص مفرد در زمان حال و فعل سوم شخص جمع در زمان آینده هستش
    (لازم به ذکره بنده فارغ التحصیل رشته نرم افزار کامپیوتر میباشم) (دونقطه D)

با مقادیری کارگر مذاکره شده فعلا در راه خود استوار باشید .
    نهایتش پیدا نشد من اسکیل ها رو بر میگردونم روی construction بعد تو هم خیار رو بیار Rickyyu رو بزنه
    راست ميگه!! تا زه اون لباس ها رو بخري توي هر ضربه با دست خالي 340 تا دميج ميزنه!!! ريپر هم حريفت نميشه!!!
    اقا من دیروز صبخ داشتم این مید هارو میزدم دیگه جون اون ته هاش بود گفتم برم یه کوچولو که 7 لول پایینتره رو بزنم تمومش کنم بره
    این شد نتیجه :
    دیدم اختلاف کمه گفتم خوب شانسی شانسی برده یه بار دیگه میرم ببینم چی میشه البته بعد یکم استراحت
    دیدم یا خدا اخه چرا این جوجه این جوری
    رفتم اسکیلامو چک کنم دیدم بعللللللله مطابق معمول اسکیل هارو جمع کردم حدود 18 اسکیل و 3 تا att نزاشتم
    کفتم بی خیال دیگه گذشته عوضش کلی از این بی پدرا رو زدم
    رفتم شب اومدم دیدم این یارو میل داده که :
    خوب منم حال دعوا نداشتم گفتم بچه برو من کلی اسکیلمو نراشته بودم ایشالا دفعه بعد میام دهنتو سرویس میکنم
    اونم جواب داد :
    دیدم نه اینجوری زشته دیگه هر بچه جقله ای بخواد به ما تیکه بندازه که نمیشه
    اسکیلها رو گزاشتم
    تفنگمم تمیز کردم رفتم دوئل
    اینم نتیجه این کارهای این جوجه :
    ايول ها!!!
    ===
    1. فوندر كلاب قبول كرد بياد شهرمون!! گفت توي ليست متحدين بايد اضافه كنيمش و اون هم شهر ما رو به ليست متحدين فورتش اضاف مي كنه!!! نمي دونم كدوم فورت منظرشه!!
    2. به فورت سيلور(نه اوني كه مال ماست) حمله شده!!

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دمت گرم مهرداد کلی خندیدم .
    اینقدر بدم میاد از اینایی که یه دوئل رو میبرن 3 سوت تلگرام میدن شر و ور مینویسن و ...
    منم چند بار از این morduk کتک خوردم . لولم زیر 40 بود هنوز اسکیلا رو مرتب نکرده بودم . هی تلگرام میداد چرت میگفت .
    بعد که اسکیلا مرتب شد هر بار خودش میومد 6-7 دمیج میزد کلی کتک میخورد میرفت . لامصب اینقدر پر رو بود از رو نمیرفت

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایول صبحی بهم خیلی حال دادی بهم چسبید من به جات بودم هر 48 ساعت می رفتم سراغش تا ازت معضرت خواهی کنه
    معذرت *
    apologize *
    با طشکر سیسطم قلت یاب املایی سایط

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

از تاریخ میگی؟حق داری تاریخ نشون داده این اتفاق ممکنه بیفته بچه ها مجبورم جواب این اقا سولجرو بدم نمیتونم بی اعتنا بشم بن شدن که مهم نیست نمیتونم باشم و ببینم این حرفا رو میزنه.اقا سولجر شما شمر رو با امام حسین مقایسه کردی؟داستان قوم بنی اسرائیلو میدونی؟وقتی پیامبرشون به کوه طور رفت و برادرش رو گذاشت تا مردم گمراه نشن؟میدونی بعد از رفتن موسی مردم گوساله پرست شدن؟
    حرف از امام رح میزنی و خط بطلان بر رهبرمون میکشی؟مثل انهایی که تورات و انجیل داشتن و باز خط بطلان بر پیامبر کشیدن؟
    آقای ضد حال،شما که انقدر از توهین کردن دیگران عصبانی میشی.
    خودت هم داری توهین میکنی....خوشت میاد برم ریپورتت رو بدم برادر؟
    خجالت نمی کشی کاندیدای ما رو به شمر تشبیه میکنی؟خجالت نمیکشی از این جور حرف زدن؟ به نظرت این طور حرف زدن توهین نیست؟ فقط سولجر توهین می کنه و شما مثل یه آدم معصوم فقط نگاه می کنی؟

آخر فروم باز dracula_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بابلسر،تهران،دماوند

پيش فرض

دیروز رفتم یه کارگر لول بالا رو تا میخورد کتک زدم....دوبار اول رو خوب زدم اما بار سوم رو به زور بردم....آخه لباساشو عوض کرد:
    بار اول:

بار دوم:

بار سوم:

اومدم بار چهارم رو هم بزنمش که دیدم تلگرام داده و گفته نزن.منم دلم سوخت و برگشتم به سیروس....
    اما نگو واسم برنامه ریخته بودن...شب که خوابیدم الان که بلند شدم دیدم پس اوتم کردن!....بالاخره برای اولین بار در اثر دوئل پس اوت شدم!(مبارکه)...البته سه بار بهم حمله کردن و این آخریه خیلی قوی بود:
    این اولیه سرباز بود....نمی دونم چرا هیچی بهم نزد....من تاکتیک و داج ندارم...چرا هیچی نخوردم:

این بار دومیه دوئلر بود....اینم نمی دونم چطور بردم

اما این سومیه!....خیلی قوی بود...از شهر open for duelers اومده بود:

خوشحال میشم دوستان یه تحلیل دقیقی از این چهار دوئل آخر من بکنن...و بگن چرا بعضی رو بردم و بعضی رو باختم...اسکیلای من: شوتینگ:72 اپیرنس:30 ایم:38 تافنس:24 رفلکس:21
    مرسی
    Last edited by dracula_killer; 12-08-2009 at 09:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

آرش انقدر اسپم نده ، در ضمن یه بار دیگه از آرش و ضدحال پست سیاسی ببینم ریپورت میدم مسخره بازی هم حدی داره

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ای بابا !
    این قصه سر دراز دارد .
    امیدوارم زودتر تمومش کنید یا حداقل بکشونید یاهو یا پروفایل های همدیگه . من که خسته شدم تو این تاپیک اینارو شندیم .
    مخاطب شما هم که ما نیستیم میاین تو تاپیک پست میدین پس هر حرفی دارین اینجا جاش نیست .
    منظورم ~~> آرش - ضدحال - سروش

فروم مدیر داره میاد همه پست ها رو پاک میکنه !
    پستها حالا میخواد چه اینطرفی چه اونطرفی چه بی طرف باشه . باورد ندارید چند روز دیگه بیاید همین صفحه ببینید اثری از این پست ها هست یا نه .
    پس بجای اینکه اعصاب همدیگه رو ناراحت کنید بیاین بچسبین به بازی

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینو نمیتونم بزنم . 0 تا تجربه میده
    ___
    راستی کارت حرف نداشت
    Last edited by C0OPeR; 12-08-2009 at 10:06.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -

پيش فرض

با وجود اين كه توي حمله كتك مي خورم ولي از پاس اوت در بيام ميرم سراغش!!
    ===
    اون پستم هم كه تاييد نشد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •